Pavement støvletter (2018) – God pris, perfekt komfort & design (til dig)

Pavement støvletter kan både være den varme, flotte og gode støvle at gå i både gennem de kolde som noget varmere tider. Når det er koldt, skal du selvfølgelig have et par støvletter der varmer. Men det praktiske kan ikke stå alene.

Støvler i dag skal selvfølgelig også være elegante, stilfulde, feminine eller rå, alt afhængig af din type og temperament. Samtidig skal en god støvles vigtigste egenskab selvfølgelig også være, en god komfort så støvlen føles god at gå i.

Disse ting opfylder brandet Pavement der prismæssigt, ligger i mellemklassen som f.eks. de smarte Bianco støvler og lignede kollektioner. I forhold til at være god for fødderne ligger brandet absolut i den bedste ende. Og i forhold til designet? Det kan du bedømme i udvalget her nedenfor. Vi har fundet et lækkert udvalg af Pavement støvletter der måske er årets lækre vinterstøvler for dig eller den lette støvle til forår og sommer.

 

Pavement Carina støvletter

Carina støvlen kommer i både beige og sort farve. En af de flotte Pavement støvler med spænder, hvor Carina modellen kommer med 3 spænder justering og lynlås bagtil, der sammen med materiale, broderede detaljer og den spidse snude, giver et fedt råt look. Skoen der er produceret i Portugal kommer 100% ruskind materiale og en lav stakhæl.

 

 

Sacha Wool støvle

Brug en god pavement sko forhandler

Køb en flot bikerstøvle der egner sig både til årstiden men også i din stil. Her kunne Sascha modellen der kommer i sort, måske støvlen der falder i din smag. Det er en støvle med god foring i uld, der kan holde dig varm gennem vinteren og samtidig se godt ud med f.eks. den eksklusive Pajar damejakke.

 

 

Pavement Karen

En feminin støvle i det danske brand

Karen modellen kommer i 100% læder der udover den røde nuance, også kommer i beige, sort og sort med slangeskinds mønster. En feminin støvle tilsat det rå look som støvletten frembringer med den stakket blokhæl og spidse snude. En model der ofte bliver brugt i forbindelse med bikermodeller som f.eks. rå læderjakker.

 

 

Pavement Dicte ankelstøvle

En rå støvlette med spids snue og kort skaft

Er du til ankelstøvler og den rå stil, så er denne Dicte model med en hælhøøjde på 40 måske lige sagen? En fed kort ankelstøvle der giver dig et råt look med et par smarte jeans eller måske den løse sommerkjole gennem de varme måneder. Materiale i overdel, for og sål er 100% læder og lukning er med lynlås i siden.

 

 

Pavement Christina støvlette

Køb flotte Pavement Christina støvler i forskellige nuancer

Køb en brun læderstøvle der både indeholder det elegante, feminine og rå look- på en og samme tid. En fed støvle der også kommer i tan, grå og sort farve med sin højpoleret læderfinish. Modellen kommer med elastisk rib i siden, er delvis foret og hvor hælhøjden kommer på 4 cm. Med den velkendte støvlette form og et par smarte bukser, opnår du et lækkert feminint og elegant look af overskud og selvstændighed.

 

 

Puk cowboy- / bikerstøvlette

Pavement loaders til forår og sommer brug

Hvis du ønsker den rå, feminine og unikke støvlette, så er denne Puk model måske lige noget for dig. Støvlen koster 1.295 kr. og kommer med en let foring. Kombinerer støvlen med et par eksklusive Plein Sud bukser eller måske et par skinny jeans. Et fedt look med de 5 sølvspænde stropper over anklen til justering og den opad pegende tå.

 

 

Pavement Sille Zip

Køb pavement slip on sko

Sille Zip støvlen der kommer med lynlås, giver dig en feminin og unik støvle. Støvlen er lavet i 100% læder både overdel og sål, hvor blokhælen har en højde af 2,5 cm. lukning er med lynlås i siden og støvlen kommer også med den dekorative lynlås fortil. Kan kombineres med et par lækre læderbukser fra Gestuz eller de mere casual bukser alt afhængig af looket du søger.

 

 

Pavement Vibe støvle

En afslappet og varme støvlette fra Pavement

Vibe støvlen er en casual og sød støvle i ruskind der giver den lækre snert af klasse, som støvler der er produceret i Portugal giver. En støvle der er perfekt til det søde udtryk i hverdagen, hvor de er dejlige komfortable til arbejds- eller skoledagen.

 

Kender du ikke det danske Pavement brand?

Det er faktisk kun for omkring 1-2 års tid siden, at jeg første gang hørte om Pavement støvler. Mærket er et dansk designet og ejet firma, men produktionen af de super lækre og stilfulde støvler foregår faktisk i Spanien. Dette skyldes at Spanien jo er kendt for den traditionelle håndværks stil, hvor det inkluderer kvalitets materialer i alle aspekter af produktionen.

Når man sammenholder det lækre design med kvalitets materialer og god håndværk, så skaber man både en smuk og lækker støvle, som Pavement jo er kendt for at gøre i deres både feminine og rå stil indenfor støvler.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)