Patrizia Pepe støvler til kvinder i den eksklusive stil 2018

Patrizia Pepe støvler til kvinder kommer i den flotte italienske stil og design, som giver dig det eksklusive, moderne og stilrene look.

Mærket fra Firenze der er af nyere dato, da brandet blev skabt i 1993, laver lækre kollektioner i forskellige styles. Du finder nemlig det moderne og minimalistiske lige fra de smarte Patrizia Pepe tasker, sko og det store udvalg af flot modetøj til de forskellige lave som høje støvler.

Her nedenfor kan du se forskellige vinterstøvler, støvletter og andre modeller som inspiration, så du kan finde et par fede støvler til 2018.

 

Patrizia Pepe højhælet støvlette

brug støvlette med patrizia pepe dressFind den flotte støvle til 2635,- kr. lige her

Søger du en sej og feminin bikerstøvle, er denne støvle i læder måske det rette valg for dig. En støvlette der kan give dig det helt udtryk af overskud og rebelskehed, som passer godt både til jeans og kjole.

 

 

Patrizia Pepe snørestøvlette

køb patrizia pepe københavnFind den cool snørestøvlette til 2985,- kr. her

Er du til det mere rå militær look, finder du selvfølgelig også denne mulighed i det fede udvalg af Patrizia Pepe sko. Denne snørestøvlette kunne være et godt bud, der passer godt til det casual look i hverdagen.

 

 

Overknees støvler

køb de fede Patrizia Pepe støvler onlineFind de fede overknees støvler 3855,- kr. her

Hvis du er til overknees støvler i den eksklusive stil og design, kommer disse lange støvler i ruskind. For og sål kommer i læder, mens det udvendige materiale er lavet i ruskind for det unikke og eksklusive look. Et par elegante støvler i det diskrete look i forhold til overknees med høj hæl.

 

 

Sort højhælet støvle

brug de flotte støvler med patrizia pepe trench coatFind de højhælet støvler til 2555,- kr. lige her

Du finder også en feminin støvlette i ruskind, for det er netop hvad du får med denne lækre støvlette i nero nuance. En feminin støvle til dig der gerne vil vise du er kvinde, og samtidig ønsker den høje kvalitet, som netop er, hvad du får med det italienske rand.

 

 

Patrizia Pepe støvlette

brug den gode forhandler til at finde støvlerDu finder den lækre støvle til 2275,- kr. lige her

Denne lækre sorte støvle er måske den helt rigtige stil til dig? En flot støvle i det minimalistiske kombineret med klassisk italiensk snert af kvalitet og klasse. En fed støvle der kommer med meget let foring.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)