5 Patrizia Pepe sko til kvinder i det tidløse og elegante italienske look

Hvis du ønsker det klassiske italienske design, så kunne Patrizia Pepe måske være lige dig.

Patrizia Pepe sko giver dig den italienske stil i det moderne snit og gode materialer. Derfor har vi fundet et lille udvalg af forskellige lækre modeller fra det italienske brand der blev skabt i 1993.

Firenze er stedet hvor Bambi og Orrea sammen skabte det italienske mærke der sammen med Just Cavalli, Filippa K og lignede brands, repræsenterer det eksklusive, stilfulde, minimalistiske og moderne look til både mænd og kvinder. Den underspillet stil i det tidløse look går igen i lige fra de elegante Patrizia Pepe tasker til de høje støvler.

Nedenfor finder du forskellige modeller indenfor sko i mærket, som henvender sig til dig der elsker det elegante og underspillet look.

 

Patrizia Pepe støvletter

køb Patrizia Pepe København støvler

Hvis du søger en støvlette i det rå og feminine snit, er denne læder støvle fra Patrizia Pepe måske lige dig. Du får en elegant, stilren og rå støvle der passer perfekt til et par lækre jeans og det løse overtøj som f.eks. en fed læderjakke.

 

 

Guld sneakers

brug de fede sneakers fra Patrizia Pepe

Der findes rigtig mange fede sneakers til kvinder, hvor Patrizia Pepe sneakers også hører til. Denne model i guld farve giver dig det unikke, sofitiskeret, feminine og casual look. Du får nemlig en sko der emmer af kvalitet i det afslappet look, som er velegnet til arbejde, skole og fritid.

 

 

Højhælede sandaler

brug Patrizia Pepe Danmark sandaler

Er du på udkig efter de feminine sandaler til festlig brug hvad end det er bryllup, bytur eller andet, kunne dette par sorte højhælede sandaler fra Patrizia Pepe være de helt rigtige for dig.  Et par flotte sandaler til dig der gerne vil have det elegante og feminine look.

 

 

Patrizia Pepe espadrilles

brug de casual espadrilles fra Patrizia Pepe

Du finder selvfølgelig også de casual espadrillos i det italienske brand. Denne rose/sølv farvet sko giver dig det feminine look i den afslappet sko som er velegnet til de varme tider om foråret og sommer.

 

 

Patrizia Pepe sneakers

find de lækre sneakers som kvinde

Den her model i brun giver dig dig et stilfuld look, der udstråler stil og overskud som kvinde. En lækker sneakers som modellen i guld, dog giver denne sko dig et lidt mere rå look, men dog i den afslappet og søde stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)