Pakkekalender til hende

Søger du en god pakkekalender til hende der måske er din veninde, søster, mor, bedstemor eller anden kvinde?

Det at give en pakkekalender/julekalender til en du holder af, er en god og sød tradition der heldigvis bliver holdt i hævd. Julen var engang primært en kristen ting, men i dag er julen forbundet med hygge. Her er en julekalender der skal åbnes fra 1 december og frem, en god og hyggelig ting der varmer på de grå og mørke dage i december.

Vi har her fundet forskellige gode ideer du kan glæde en pige eller kvinde med. Du finder en julekalender eller pakkekalender indenfor skønhed, noget lækkert til gaven eller maven, pynt og så et par frække typer af færdige pakkekalendere. Den hurtige og nemme måde, hvor du også kan finde inspiration indenfor julegaveideer til hende her på siden.

 

giv en lækker luksus pakkekalender til hendeBodyShop adventskalender

The BodyShop julekalender kommer i 3 forskellige versioner. Til 395,- kr. får du 24 Days of the Enchanted Beauty. Til 595,- kr. får du Deluxe adventskalenderen, og til 995,- kr. får du Ultimate Advent Calendar. En populær julekalender med skønhedsprodukter lige som Matas julekalender, der kan bruges både til den unge som ældre kvinde.

Se udvalget af kalendere ved Thebodyshop her

 

 

Giv hende den dejlige adventskalender med skønhedsprodukterBeauty in Wonderland adventskalender

Du kan give det gode alternativ, med Beauty in Wonderland adventskalender med 4 låger. Disse låger gemmer på hele 9 full size produkter og 16 deluxe sample size produkter. Alle produkter der er nøje udvalgt, har samlet en værdi til over 2400,- kr. Måske du skal overraske med den type skønhedskalender, der kan give hende overraskelser i nye lækre produkter og brands.

Du finder kalenderen til 750,- kr. ved Lookfantastic.dk her

 

 

giv den sjove læbestift og lipgloss adventskalender til hendeNYX Kiss & Tell adventskalender

NYX Professional make-up har skabt denne kalender med 24 mini lip produkter. Du får nemlig en kalender med forskellige produkter til læberne. Den kommer med forskellige læbestifter og gloss som kunne være den perfekte ide til hende – eller måske til dig?

Se mere om indholdet i kalenderen til 263,- kr. her

 

 

giv den lækre hudpleje pakkekalender til hendeBabor hudpleje julekalender

Denne adventskalender er den lækre forkælelse til huden i den kolde og stressende juletid. 24 låger der gemmer på forkælelser til hende eller måske dig selv. Her får du nemlig forskellige ampuller med Hydra plus Active fluid, Algae active fluid med mere.

Find hudpleje kalenderen til 525,- kr. ved Beautycos her

 

 

give en julekalender med 24 neglelak til den unge dameCiate julekalender

Til hende der elsker negle og neglelak, kan du give denne Ciate julekalender. 17 mini neglelak, behandling og andre ting, i forskellige typer og farver. En perfekt pakkekalender der kan overraske og give glæde gennem december måned indtil juleaften oprinder.

Se indholdet på kalenderen der koster 249 kr. lige her

 

 

Decléor advent calendar

Giv den eksklusive Decleor julekalender til kvinderEn anden type skønhedskalender kan være denne Decléor julekalender med hudpleje produkter. Indholdet af forskellige ting, kan også være den gode hudpleje i julegave til hende.

Julekalenderen kommer i en flot udpakning der er velegnet til at stå fremme og pynte. Og hudpleje produkter er noget, de fleste unge som ældre damer nok vil elske at blive overrasket med gennem julemåneden.

Find kalenderen med hudpleje til 629,- kr. ved Nicehair

 

 

Hemline julekalender med sytilbehør

Køb en julekalender med sytilbehør til piger og kvinder

En anderledes type julekalender til piger og voksne, kan være denne Hemline julekalender med diverse sytilbehør.

Hvis hun vil i gang med at sy, kan det være en sjov og anderledes forkælelse til julen. Perfekt til skolepigen som til den voksne kvinde.

Du finder Hemline kalenderen til 289,- kr. ved Rito her

 

 

køb den gode te pakkekalender til hendePukka pakkekalender

Giv en lækker te julekalender til hende. Her kan du give hende denne Pukka julekalender der kommer med 24 te breve indeholdende forskellige økologisk te. Pukka er det udsøgte te, der giver en nydelse for både krop og sjæl. Og som med garanti vil være et hit ved hende, der elsker at drikke te.

Du finder kalenderen til kun 99,- kr. ved Nicehair

 

 

giv en te julekalender til din morTea & Taste julekalender

Et godt alternativ kan være denne Tea & Taste kalender. Med denne kalender får du både udsøgt te, men også lækkerier til ganen i form af chokolade og andet. En sød og lækker pakkekalender/julekalender til både pigen eller bedstemor.

Se hvad du får med denne kalender ved Teacup lige her

 

 

giv den udsøgte pakkekalender med lækkerier til hendePakkekalender sød tand

Hvem elsker ikke alle de mange udsøgte fristelser i julen, hvor der som regel kommer lidt ekstra kilo på. Det er dog tilladt, for lækkerier hører sig til. Hvorfor ikke forkæle en person med en julekalender, hvor der kommer chokolade, marcipan, nødder og meget andet lækkert.

Se hele indholdet af kalenderen ved Pakkekalender.dk her

 

 

giv den lækre chokolade julekalender til kvinderLuxus chokolade julekalender

Chokolade julekalendere kommer i rigtig mange versioner og prisklasser, hvor Summerbird skuffekalenderen er en af de dyrere. En noget billigere med dog udsøgt version, er denne kalender. Her får du håndlavet chokolade fra Kathrine Andersen chokolade, der har skabt kvalitet chokolade siden 1898.

Du finder kalenderen til 249 kr. ved Sjovhilsen lige her

 

 

køb den lækre Karamelleriet julekalender til hendeKaramelleriet julekalender

Et alternativ til chokolade kan være karameller. Her er Karamelleriet absolut det gode valg, for med årets julekalender fra Karamelleriet får du garanteret kvalitet og smag. En enkelt og stilfuld indpakning, hvor de 24 låger byder på 48 forskellige håndlavet lækkerier i Karamelleriets smagsunivers.

Du finder kalenderen til 249,- kr. ved Kitchenone lige her

 

 

giv hende den populære lakrids julekalender fra BülowJohan Bülow lakrids kalender

Det udsøgte lakrids fra Bornholm er verdensberømt i vores land, for det smager bare super godt – selvom det hænger ret meget fast i tænderne. Hvis hende du skal finde på en god gave til, er vild med lakrids, så kunne denne kalender være et eksklusivt valg i forhold til Lakridspibe julekalenderen.

Kalenderen finder du til fast pris på 300,- kr. her

 

 

Giv en lækker julekalender med økologisk kvalitets chokoladeWoodshade økologisk julekalender

En anderledes men lækker chokolade julekalender. Woodshade kalenderen byder på håndlavet økologisk chokolade med gode kvalitets produkter. Og er perfekt til hende, der kun ønsker de naturlige, rene og sunde ingredienser.

Du finder kalenderen til 349,- kr. ved Helsebixen her

 

 

find de gode kalendergaver til hendeFærdig pakkekalender med lækkerier

Denne kalender indeholder forskellige udsøgte og eksklusive forkælelser til ganen og dejlige juleting. En eksklusiv færdig pakkekalender til hende, hvad end hun er ung eller ældre. De fleste elsker noget sødt og lækkert. Og derfor er denne kalender måske det helt rigtige.

Kalenderen til 949,- kr. kan du se indholdet på, lige her

 

 

køb en pakkekalender med specialiteter til hendeBornholmske specialiteter

Bornholm er rig på mange lækre specialiteter. Og hvorfor ikke give en pakkekalender med 24 forskellige af disse lækkerier? Denne kalender indeholder nemlig forskellige lækre ting fra Bornholm, hvor du finder laksepate, Svaneke øl, bitter og mange andre ting.

Se hele indholdet af kalenderen til 699,- kr. her

 

 

giv hende en pakkekalender med glastingPakkekalender fra Glasgården

Denne pakkekalender giver lækkert chokolade den ene dag, og næste dag byder på en overraskelse med en glas ting. En sjov kalender hvor Glasgården også kan byde på lækre adventsgaver både i en billig og dyr version.

læs mere om indholdet i denne kalender lige her

 

 

køb en fræk julekalender til hendeFræk Amorelie julekalender

Vil du give en fræk julekalender til hende? Så kan denne kalender fra Amorelie måske være det gode valg. Kalenderen indeholder forskellig voksenlegetøj og remedier, der egner sig godt til de frække gaver til kæresten eller en partner.

Læs mere om hvad kalenderen byder på lige her

 

 

giv den frække julekalender til kærestenSinful julekalender

Denne pakkekalender fra Sinful er en anden fræk udgave, som du kan overraske med hende med. Indholdet er lidt andre ting end Amorelie kalenderen, men det dog stadig voksenlegetøj og remedier der gemmer sig bag de 24 låger. Et populært valg der hurtigt bliver udsolgt.

Du finder kalenderen til 599 kr. ved Sinful her

 

Pakkekalender eller adventsgaver?

Om du skal vælge pakkekalender til adventsgaver til hende, kommer selvfølgelig an på relation og alder. Adventsgaver kan være den nemme løsning frem for at finde 24 enkelte kalendergaver til at ny pakke i julesokken til kæresten eller konen gennem december. Dog kommer advent ofte allerede i november, så her er en færdig pakkekalender den nemmere løsning i forhold til adventsgaver.

Det er smag og behag, men adventsgaver kan du gøre billigere med 4 små pakker end de fleste viste typer af færdige julekalendere. En pakkekalender har dog den fordel, at modtageren får en fornøjelse og oplevelse hver dag, hvor der kan åbnes en låge efter en lang arbejdsdag eller skoletid.

Læs også: Calvin Klein undertøj i julegave?

 

Lav din egen pakkekalender?

Du kan ofte skabe en bedre pakkekalender ved at lave den selv. Du vil dog også hurtigt opdage, at det ofte også kan blive en dyrere løsning, frem for en færdig julekalender med skønhed eller lækkerier. For det, at finde 24 gaver der kan glæde hende, kan hurtigt stikke af. Hvis du bruger 40-60,- kr. pr. pakke, så kan du hurtigt regne ud, at prisen bliver noget højere end alle de viste modeller.

Du kan også vælge at skabe en gratis pakkekalender, hvor du både kan skabe den praktiske, søde eller romantiske pakkekalender til hende. Du kan nemlig lave 24 pakker der byder på tjenester til hende, udført af dig. Her er relation afgørende for indholdet, men det er dog muligt for alle, at give en sjov og anderledes julekalender i december.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 4 (1 vote)