Pakkekalender til hende 2018 – Hvorfor ikke give en god julekalender?

Søger du en god pakkekalender til hende der kan være din veninde, søster, mor, bedstemor eller anden kvinde?

Det at give en pakkekalender/julekalender til en du holder af, er en god og sød tradition der heldigvis bliver holdt i hævd. Julen var engang primært en kristen ting, men idag er julen forbundet med hygge. Her er en julekalender der skal åbnes fra 1 december og frem, en god og hyggelig ting der varmer på på de grå og mørke dage i julemåneden.

Vi har her fundet forskellige gode ideer du kan glæde en pige eller kvinde med. Du finder en julekalender eller pakkekalender indenfor skønhed noget lækkert til gaven eller maven, pynt og så et par lidt frækkere modeller.

 

giv en lækker luksus pakkekalender til hendeBodyShop adventskalender

The BodyShop julekalender kommer i 3 forskellige versioner. Til 395 kr. får du 24 Days of Beuaty. Til 595 kr. får du Deluxe adventskalender, og til 995,- kr. får du Ultimate Advent Calendar. En populær julekalender med skønhedsprodukter ligesom Matas julekalender, som kan bruges både til den unge som ældre kvinde.

Se udvalget af kalendere ved Thebodyshop her

 

 

Giv hende den dejlige adventskalender med skønhedsprodukterBeauty in Wonderland adventskalender

Du kunne give det gode alternativ, men Beauty in Wonderland adventskalender med 4 låger. Disse låger gemmer på hele 9 full size produkter og 16 deluxe sample size produkter. Alle produkter der er nøje udvalgt, og samlet har en værdi til over 2400 kr. Overrask hende med denne kalender der kan give hende overraskelser i nye lækre produkter og brands.

Du finder kalenderen til 750 kr. ved Lookfantastic.dk her

 

 

giv den lækre beauty pakkekalender til hendeASOS beauty pakkekalender

Denne skønheds julekalender fra Asos er et andet bud på samme genre. Med denne kalender får du 24 forskellige produkter i et skønt mix af hårprodukter, makeup og lækre hudpleje produkter. En flot indpakket kalender der åbnes op og fremviser 25 låger – den 25 låge gemmer på en ASOS discountkode.

Du kan købe kalenderen til 595 kr. ved Asos her

 

 

giv den sjove læbestift og lipgloss adventskalender til hendeNYX Kiss & Tell adventskalender

NYX Professional make-up har skabt denne kalender med 24 mini lip produkter. Du får nemlig en kalender med forskellige produkter til læberne. Den kommer med forskellige læbestifter og gloss som kunne være den perfekte ide til hende – eller måske til dig?

Se mere om indholdet i kalenderen til 510 kr. her

 

 

giv den lækre hudpleje pakkekalender til hendeBabor hudpleje julekalender

Denne adventskalender er den lækre forkælelse til huden i den kolde og stressende juletid. 24 låger der gemmer på forkælelser til hende eller måske dig selv. Her får du nemlig forskellige ampuller med Hydra plus Active fluid, Algae active fluid med mere.

Find hudpleje kalenderen til 449,- kr. ved Beautycos her

 

 

give en julekalender med 24 neglelak til den unge dameCiate julekalender

Til hende der elsker negle og neglelak kan du give denne Ciate julekalender. 17 mini neglelak, behandling og andre ting, i forskellige typer og farver. En perfekt pakkekalender der kan overraske og give glæde gennem december måned indtil juleaften oprinder.

Se indholdet på kalenderen der koster 249 kr. lige her

 

 

køb den gode te pakkekalender til hendePukka pakkekalender

Giv en lækker te julekalender til hende. Her kunne du give hende denne Pukka julekalender der kommer med 24 te breve indeholdende forskellige økologisk te. Pukka er det udsøgte te som giver en nydelse for både krop og sjæl, og som med garanti vil være et hit ved hende, der elsker at drikke te.

Du finder kalenderen til kun 99,- kr. ved Nicehair

 

 

giv en te julekalender til din morTea & Taste julekalender

Et godt alternativ kunne være denne Tea & Taste kalender, for med denne får du både udsøgt te men også lækkerier til ganen i form af chokolade og andet. En sød og lækker pakkekalender/julekalender til både pigen eller bedstemor.

Se hvad du får med denne kalender ved Teacup lige her

 

 

giv hende en eksklusiv gin adventskalenderGin pakkekalender

Til hende der nyder eksklusiv og udsøgt alkohol, her kunne 24 Amazing Gin julekalenderen måske være den gode overraskelse. Gin er blevet populært både blandt kvinder og mænd som noget udsøgt, og hvorfor ikke også gennem december måned?

Læs mere om gin julekalenderen ved Coolshop lige her

 

 

giv den udsøgte pakkekalender med lækkerier til hendePakkekalender sød tand

Hvem elsker ikke alle de mange udsøgte fristelser i julen, hvor der som regel lidt kilo på. Det er dog tilladt, for lækkerier hører sig til. Hvorfor ikke forkæle en med sådan en julekalender, hvor der kommer chokolade, marcipan, nødder og meget andet lækkert.

Se hele indholdet af kalenderen ved Pakkekalender.dk her

 

 

giv den lækre chokolade julekalender til kvinderLuxus chokolade julekalender

Chokolade julekalendere kommer i rigtig mange versioner og prisklasser, hvor Summerbird skuffekalenderen er en af de dyrere. En noget billigere med dog super udsøgt er denne kalender. Her får du håndlavet chokolade fra Kathrine Andersen chokolade, der har skabt kvalitet chokolade siden 1898.

Du finder kalenderen til 249 kr. ved Sjovhilsen lige her

 

 

køb den lækre Karamelleriet julekalender til hendeKaramelleriet julekalender

Et alternativ til chokolade kunne være karameller. Her er Karamelleriet absolut det gode valg, for med årets julekalender fra Karamelleriet får du garanteret kvalitet og smag. En enkelt og stilfuld indpakning, hvor de 24 låger byder på 48 forskellige håndlavet lækkerier i Karamelleriets smagsunivers.

Du finder kalenderen til 249,- kr. ved Kitchenone lige her

 

 

giv hende den populære lakrids julekalender fra BülowJohan Bülow lakrids kalender

Det udsøgte lakrids fra Bornholm er verdensberømt i vores land, for det smager bare super godt – selvom det hænger ret meget fast i tænderne. Hvis hende du skal finde på en god gave til, er vild med lakrids, så kunne denne kalender være et eksklusivt valg i forhold til Lakridspibe julekalenderen.

Kalenderen finder du til bedste pris på 299 kr. ved Coolshop

 

 

Giv en lækker julekalender med økologisk kvalitets chokoladeWoodshade økologisk julekalender

En anderledes men lækker chokolade julekalender. Den byder dig på håndlavet økologisk chokolade med gode kvalitets produkter, og er perfekt til hende der kun ønsker de naturlige, rene og sunde ingredienser.

Du finder kalenderen til 349,- kr. ved Helsebixen her

 

 

find de gode kalendergaver til hendeFærdig pakkekalender med lækkerier

Denne kalender indeholder forskellige udsøgte og eksklusive forkælelser til ganen og dejlige juleting. En eksklusiv færdig pakkekalender til hende hvad end hun er ung eller ældre. De fleste elsker noget sødt og lækkert, og derfor er denne kalender måske det helt rigtige.

Kalenderen til 949,- kr. kan du se indholdet på lige her

 

 

køb en pakkekalender med specialiteter til hendeBornholmske specialiteter

Bornholm er rig på mange lækre specialiteter, og hvorfor ikke give en pakkekalender med 24 forskellige af disse lækkerier? Denne kalender indeholder nemlig forskellige lækre ting fra Bornholm, hvor du finder laksepate, Svaneke øl, bitter og mange andre ting.

Se hele indholdet af kalenderen til 699,- kr. her

 

 

giv hende en pakkekalender med glastingPakkekalender fra Glasgården

Denne pakkekalender giver lækkert chokolade den ene dag, og næste dag byder på en overraskelse med en glas ting. En sjov kalender hvor Glasgården også kunne byde på lækre adventsgaver både i en billig og dyr version.

læs mere om indholdet i denne kalender lige her

 

 

køb en fræk julekalender til hendeFræk Amorelie julekalender

Vil du give en fræk julekalender til hende? Så kunne denne kalender fra Amorelie måske være det gode valg. Kalenderen indeholder forskelligt voksenlegetøj og remedier, som egner sig godt til de frækker gaver til kæresten eller en partner.

Læs mere om hvad kalenderen byder på lige her

 

 

giv den frække julekalender til kærestenSinful julekalender

Denne pakkekalender fra Sinful er en anden fræk udgave, som du kan overraske med hende med. Indholdet er lidt andre ting end Amorelie kalenderen, men det dog stadig voksenlegetøj og remedier der gemmer sig bag de 24 låger.

Du finder kalenderen til 599 kr. ved Sinful her

 

 

Pakkekalender eller adventsgaver?

Det kommer selvfølgelig an på relation og alder. Adventsgaver kan være den nemme løsning frem for at finde 24 enkelte kalendergaver, og så give en ny pakke i julesokken til kæresten eller konen. Dog kommer advent ofte allerede i november, så her er en færdig pakkekalender den nemmere løsning i forhold adventsgaver.

Det er smag og behag, men adventsgaver kan du gøre billigere med 4 små pakker end de fleste viste slags julekalendere. En pakkekalender har dog den fordel, at modtageren for en fornøjelse og oplevelse hver dag, hvor der kan åbnes en låge efter en lang arbejdsdag eller skoletid.

Læs også: Calvin Klein undertøj i julegave?

 

Lav din egen pakkekalender?

Du kan ofte skabe en bedre pakkekalender ved at lave den selv. Du vil dog også hurtigt opdage, at det ofte også kan blive en dyrere løsning fremfor en julekalender med skønhed eller lækkerier. For det at finde 24 gaver der kan glæde hende, kan hurtigt stikke af. Hvis du bruger 40-60 kr. pr. pakke, så kan du hurtigt regne ud, at prisen bliver noget højere end alle de viste modeller.

Du kan også vælge at skabe en gratis pakkekalender, hvor du både kan skabe den praktiske, søde eller romantiske pakkekalender til hende. Du kan nemlig lave 24 pakker der byder på tjenester til hende, udført af dig. Her er relation afgørende for indholdet, men det er dog muligt for alle, at give en sjov og anderledes julekalender i december.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 4 (1 vote)