Pajar jakke 2018 – Varm, eksklusiv og flot som du ønsker??

En god og varm Pajar jakke er på sin plads til dig som kvinde. Når efterår og vinteren er kommet eller på vej, så skal du holde varmen, og hvorfor ikke både i den gode kvalitet og stil med en kvalitets vinterjakke.

Den fede og top moderne jakke for den modebevidste kvinde er en af de nyere mærker som Pajar, der også i 2018 er utrolig populær.

Hvis du vil klædes ordenligt på med den rigtige mode, så er en Pajar jakke det helt rigtige til alt slags udendørs brug. Kvaliteten og design er i topklasse, og så gør det heller ingenting, at brandet er en af de mest trendy mærker, som du kan finde.

Vinterjakken kan godt minde lidt om Canada Goose, der har været fremme i rigtig mange år, men Pajar er både mere lækker og meget mere feminin, for ikke at snakke om det praktiske brug.

 

Forskellige Pajar modeller til kvinder

Her kan du finde lidt inspiration til de forskellige modeller, hvor du længere nede på siden kan læse om de forskellige muligheder, og selvfølgelig om Pajar Cougar jakken som er super populær blandt unge som mere modne kvinder.

 

Pajar Celia

køb Pajar Celia letvægtsjakke til kvinder

En super let jakke som samtidig holder godt på varmen. Du får to lynlåslommer foran, ligesom lynlås er brugt til at lukke jakken helt op til hætten. En figursyet jakke der giver dig en god silhout, samtidig med, at du får en jakke som er dejlig let at bære. Perfekt sammen med et par støvletter eller gode vinterstøvler.

 

Cougar Laides

køb den vind- og vandtætte jakke med dun

Pajar Cougar Laides Faux Fur Long Le er navnet på denne model, som alligevel må tages lidt tid at udtænke. Jakken er dog en fed vand- og vindtæt jakke der giver dig varmen. Du får nemlig en fed parka model med andedun fyld, så den kan med garanti holde dig varm gennem den værste vinter i Danmark.

 

Pajar Brooklyn jakke

køb en god varm vinterjakke i kvalitet som PajarFind Brooklyn modellen til 5600 kr. her

Brooklyn modellen i den seneste kollektion kommer til en pris omkring 5600 kr. men du kan dog være heldig, at finde den forrige kollektion endnu, hvor prisen ligger omkring 4500 kr. Brooklyn Long Length modellen er nemlig en super fed jakke, hvor du finder både de mørke som lysere farve muligheder. En dejlig feminin dunjakke med kaninfoer og pelskant i hætten, som giver den dejlige varme følelse på de holde dage. Perfekt at kombinerer med et par smarte Patrizia Pepe støvler eller lignede brands.

 

Pajar Cougar 2017/2018

køb den nyeste Cougar jakke til kvinderFind jakken til 5999,- kr. her

Den nyeste Pajar Cougar frakke kommer med en fed pels hætte i SAGA sølvræv og foeret med kaninpels. Du kan tage hætten af, eller vælge kun at tage den delvis af så den ikke har pels. En fed feminin model der kommer med 90% dun og volumelommer til mere fylde.

 

Pajar Alexis Ladies

køb den unikke Pajar frakke til kvinder

En lidt anderledes stil er hvad du får med denne Alexis Ladies jakke fra Pajar. Jakken er foret med dun og kommer med 4 lags konstruktion, så du er sikker på at holde varmen inde.

 

Den populære model: Varm Pajar Cougar dunjakke

De smarte og varme vinter dunjakker i modellen Cougar til kvinder kommer i mange forskellige farver, som du kan se det lækre udvalg af nedenfor. Det er samtidig en model der ofte kommer på tilbud online, hvor du også kan finde et godt købt indenfor jakker fra Mbym.

køb din pajar cougar jakke online

Den klassiske model fra Pajar er absolut top modellen Cougar. Den kommer i den absolut top kvalitet med alle de fede funktioner som brandet jo er verdenskendt for. Denne jakke med dunfyld på 90 % kan holde dig varm helt ned til – 30 grader, hvilket jo må siges at være absolut dækkende for vores nordiske breddegrader.

Med Cougar jakken får du en foret hætte af ægte kaninpels, som du kan lyne op på midten så du kan skabe ekstra isolering på skuldrene hvis du ønsker dette. Isoleringen i jakke er lavet med et fire lags system, hvor dunene er inderst og omkring ligger der så et beskyttelseslag der gør det åndbart. Udover disse får du så Oxford nylon i 100 % og foret er polyester. I de dejlige lommer kan du absolut holde hænderne varme hvis du skal stå og vente på toget, bussen eller andet udenfor, for lommerne kommer med polarfleece foring, hvilket er ret fedt for det kan være ret så råkoldt at stå og vente.

Den lækre Cougar vinterjakke kommer i flere forskellige farver som mocca, sort, rød, navy m.m. og er en åndbar og vandafvisende jakke, der er som skabt til at både være behagelig, lækker og varm til det koldere vejr.

 

Pajar Catherine jakke modellen

En anden model er den lige så smarte Catherine jakke der er lidt lettere, og samtidig også kommer på tilbud online lige pt. Den lange dunfrakke kommer med en fast hætte der har vaskebjørns pelskant og kaninfoer. Jakken er fyldt med andendun og er selvfølgelig vandafvisende, så den er skabt til vores danske klima.

Den lækre pajar catherine jakke på tilbud er et godt købFind Catherine ved forhandler Eshoes her

 

Din Pajar jakke kommer i lækre farver

Pajar jakker er af den slags vinterjakke, som du kan bruge år efter år. Jakken bliver stort set aldrig slidt, da kvaliteten er super. Og varmen er noget du ikke kommer til at mangle med denne jakke. Derudover, er en anden af grundende til hvorfor du kan bruge jakken i rigtige mange år, nemlig at jakken bliver ved med at være trendy og moderne.

Vinterjakken er en jakke som du vil elske at have på, og pelshætten er rigtig blød og dejlig praktisk til vores lidt ustabile vejr. Jakken kommer desuden i rigtig mange farver, hvor du kan skabe det fede udtryk med et par smarte Bumper støvler eller lignede styles. De 4 farver som vi har valgt at vise på billedet, giver et meget godt udsnit af forskelligheden i farvedybden.

 

Pajar jakker i forskellige former

lækre pajar vinterjakker er trendy

Udover jakkerne kommer i rigtig mange lækre farver, så kan du også få det lækre brand i mange forskellige former. Pajar har et bredt udsnit af lækre modeller, hvor du kan vælge lige præcist det, der passer ind i din smag og behag. Den feminine, rå, maskuline eller casual stil, som billedet ovenfor meget godt illustrer.

Det eneste minus ved jakkerne fra PAJAR er prisen, for den ligger ikke i den billige ende. Hvis du gør det op, så får du en jakke som kan bruges mange år, så på den lange bane så har du nok sparet penge, samtidig med, at du er den stolte ejer af en super trendy og top kvalitets jakke.

 

Kender du ikke Pajar brandet?

find den lækre eksklusive vinterjakke der holder mange årHvis du ikke kender til Pajar brandet, så er det et canadisk brand der laver både super lækre støvler og så disse perfekte jakker især til vinteren.

Det er franskmanden Paul Golbert der har lanceret Pajar tilbage i 1963 ud fra en lang familie tradition indenfor sko produktion. Netop dette var, hvad den europæiske fødte franskmanden lancerer den eksklusive canadiske mærke ud fra. Du kan sige meget om canadiere, men det med varmt vintertøj er bevist med Canada Goose og også det nye kvalitets mærke fra Paul Golbert.

Med det lækre brand får du en garant for kvalitets sko, støvler, sandaler og lækre jakker til både kvinder og mænd. Hvor det gode udvalg i sko kommer i pels, læder og og skind i fokus på både komfort og funktionalitet tilsat et dejlig casual touch i det fede moderigtige look. Og så har canadierne deres lille ting med kulde og modetøj, så meget at deres fodtøj og overtøj er testet til at kunne holde til – 41 grader og indeholder et dunfyld på hele 90 %, hvilket må siges at være noget af et kvalitets stempel.

Du kender helt sikkert Canada Goose, og Pajar er den lækre pendant hertil som både i kvalitet, stil og pris faktisk ligger tæt op af hinanden. Forskellen er dog, at Canada Goose har været på markedet i lang tid, mens Pajar først ede senere år er slået igennem i blandt andet Danmark. Dette skyldes, at mærket er noget mere nyskabende i kollektionerne end deres Canadiske konkurrent, og de har udvidet, så du faktisk kan finde jakkerne i alt mulige farver lige fra standard sort, grå, brun, hvid, rød til de mere vilde i turkis og f.eks. lilla.

Dette er historien bag de lækre vinterjakker som absolut ikke er billige, men selv med den lidt høje pris så får du absolut en top kvalitets jakke der kan holde i rigtig mange år. Du kan finde jakkerne forskellige steder, men to af de bedre online forhandlere er:

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)