Pajar jakke? Find de lækre vinterjakker for 2017 her

En god og varm Pajar jakke er på sin plads til dig som kvinde, for nu efterår og vinteren er kommet eller på vej, så skal man holde varmen, og hvorfor ikke både i den gode kvalitet og stil.

Den fede og top moderne jakke for den modebevidste kvinde er en af de nyere mærker som Pajar der også i 2017 er utrolig populær.

Hvis man vil klædes ordenligt på med den rigtige mode til kvinder, så er en Pajar jakke det helt rigtige til alt slags udendørs brug, fordi kvaliteten og design er i topklasse, og så gør det heller ingenting at mærket er en af de mest trendy mærker, som man kan finde.

Vinterjakken kan godt minde lidt om Canada Goose, som jo har været fremme i rigtig mange år, men dog mener jeg, at Pajar er både mere lækker og meget mere feminin for ikke at snakke om praktisk.

=> Se udvalget ved Miinto her

=> Du kan også finde de lækre jakker ved Eshoes her

=> Du finder også jakkerne ved Sportsmaster her

 

Varm Pajar Cougar dunjakke

De smarte og varme vinter dunjakker i modellen Cougar til kvinder kommer i mange forskellige farver, som du kan se det lækre udvalg af her, der samtidig også tit er på tilbud online, hvor du også kan finde jakker fra Mbym.

køb din pajar cougar jakke onlineFind Cougar jakken ved Miinto her

Den klassiske model fra Pajar er absolut top modellen Cougar. Den kommer i den absolut top kvalitet med alle de fede funktioner som brandet jo er verdenskendt for. Denne jakke med dunfyld på 90 % kan holde dig varm helt ned til – 30 grader, hvilket jo må siges at være absolut dækkende for vores nordiske breddegrader.

Med Cougar jakken får du en foret hætte af ægte kaninpels, som du kan lyne op på midten så du kan skabe ekstra isolering på skuldrene hvis du ønsker dette. Isoleringen i jakke er lavet med et fire lags system, hvor dunene er inderst og omkring ligger der så et beskyttelseslag der gør det åndbart. Udover disse får du så Oxford nylon i 100 % og foret er polyester. I de dejlige lommer kan du absolut holde hænderne varme hvis du skal stå og vente på toget, bussen eller andet udenfor, for lommerne kommer med polarfleece foring, hvilket er ret fedt for det kan være ret så råkoldt at stå og vente.

Den lækre Cougar vinterjakke kommer i flere forskellige farver som mocca, sort, rød, navy m.m. og er en åndbar og vandafvisende jakke, der er som skabt til at både være behagelig, lækker og varm til det koldere vejr.

 

Pajar Catherine jakke modellen

En anden model er den lige så smarte Catherine jakke der er lidt lettere, og samtidig også kommer på tilbud online lige nu. Den lange dunfrakke kommer med en fast hætte der har vaskebjørns pelskant og kaninfoer. Jakken er fyldt med andendun og er selvfølgelig vandafvisende så den er skabt til vores danske klima.

Den lækre pajar catherine jakke på tilbud er et godt købFind Catherine ved forhandler Eshoes her

 

Din Pajar jakke kommer i lækre farver

Pajar jakken er en af den slags vinterjakker som man kan bruge år efter år. Den bliver stort set aldrig slidt da kvaliteten er super, og varmen er noget du ikke kommer til at mangle i denne jakke. Derudover er en anden af grundende til hvorfor man kan bruge den i rigtige mange år, nemlig at jakken bliver ved med at være trendy og moderne.

Vinterjakken er en jakke som du vil elske at have på, og pelshætten er rigtig blød og dejlig praktisk til vores lidt ustabile vejr. Derudover så kommer jakken i rigtig mange farver, og også flere end de fire som vist på billedet, og de 4 farver som jeg har valgt at vise, giver et meget godt udsnit af forskelligheden i farvedybden, som du kan finde ved Stylepit.

 

Pajar jakker i forskellige former

lækre pajar vinterjakker er trendy

Udover jakkerne kommer i rigtig mange lækre farver, så kan du også få det lækre brand i mange forskellige former. Pajar har et bredt udsnit af lækre modeller, hvor man kan vælge lige præcist det der passer ind i ens smag og behag, om det er den feminine, rå, maskuline eller casual stil, som billedet ovenfor meget godt illustrer.

Det eneste minus ved jakkerne fra PAJAR er prisen, for den ligger ikke i den billige ende, men samtidig hvis man gør det lidt op, så får man en jakke som kan bruges mange år, så på den lange bane så har man nok sparet penge, samtidig med at man er den stolte ejer af en super trendy og top kvalitets jakke.

 

Kender du ikke Pajar brandet?

find den lækre eksklusive vinterjakke der holder mange årHvis du ikke kender til Pajar brandet, så er det et canadisk brand der laver både super lækre støvler og så disse perfekte jakker især til vinteren.

Det er franskmanden Paul Golbert der har lanceret Pajar tilbage i 1963 ud fra en lang familie tradition indenfor sko produktion, og netop dette var hvad den europæiske født franskmanden lancerer den eksklusive canadiske mærke ud fra, og man kan sige meget om canadiere men det med varmt vintertøj er bevist med Canada Goose og også det nye kvalitets mærke fra Paul Golbert.

Med det lækre brand får du en garant for kvalitets sko, støvler, sandaler og lækre jakker til både kvinder og mænd, hvor det gode udvalg i sko kommer i pels, læder og og skind i en stor fokus på både komfort og funktionalitet tilsat et dejlig casual touch i det fede moderigtige look, og så har canadierne deres lille ting med kulde og modetøj, så meget af deres fodtøj og overtøj er testet til at kunne holde til – 41 grader og indeholder et dunfyld på hele 90 %, hvilket må siges at være noget af et kvalitets stempel.

Du kender helt sikkert Canada Goose og Pajar er den lækre pendant hertil som både i kvalitet, stil og pris faktisk ligger tæt op af hinanden, men forskellen er dog at Canada Goose har været på markedet i lang tid, men Pajar er først de senere år slået igennem i blandt andet Danmark, og dette skyldes at mærket er noget mere nyskabende i kollektionerne end deres Canadiske konkurrent, og de har udvidet så du faktisk kan finde jakkerne i alt mulige farver lige fra standard sort, grå, brun, hvid, rød til de mere vilde i turkis og f.eks. lilla.

Dette er historien bag de lækre vinterjakker som absolut ikke er billige, men selv med den lidt høje pris så får man absolut en top kvalitets jakke der kan holde i rigtig mange år. Du kan finde jakkerne forskellige steder, men to af de bedre online forhandlere er absolut disse to:

Gem