Om Le Reve

Søger du tips til skønheden der indbefatter både det populære makeup, skønhedstips og modetøj til kvinder?

LE-REVE mode og skønhedsblog er skabt for at give dig nemme og enkle tips med produkter i både den eksklusive som billige ende.

Du får tips, tricks og links til at finde alt det finde indenfor f.eks. makeup hvor pensler og meget andet er en nødvendighed. 

Hvad er Le Reve?

Beauty og mode blog hvor du finder alt muligt indenfor tips, tricks og inspiration til de gode, smarte, lækre, dyre og billige ting.

Alt det som den modebevidste kvinde har brug for i det moderne samfund, som alt det fede tøj der indbefatter de lækre skjorter til kvinder, sommerjakker, Geztuz læderbukser og alt det andet fede tøj indenfor de forskellige årstider.

Derudover så kan du selvfølgelig også finde tilbud og inspiration indenfor accessories med fede designer solbriller, tasker, smykker og andet, som de fleste har brug for og elsker.

Udover det smarte tøj og accessories, så er man jo ikke fuldendt uden makeup og generelle skønhedsting til hud og hår. For du finder nemlig også gode tips til at skabe det smukke hår med krøllejern og hårprodukter, samt alt der plejer en smuk hud.

Hvem er bag Le-Reve?

Der bliver indhentet og indkøbt materiale til det redaktionelle på siden, så du kan finde inspiration med spændende ting indenfor mode og skønhed, som vi falder for.

Hvis du har nogen gode ideer til mode, skønhed eller hvilket som helst andet som du gerne vil sige eller dele, så kan du altid kontakte os ved at sende en mail.

Annoncering, gæsteindlæg og alt vedrørende marketing og teknik står ejer Morten Olesen for.

Der gøres en dyd ud af at finde de billigste priser indenfor de specifikke ting så du kan gøre det gode køb, men du skal ikke afholde dig fra at sende en mail via ovenstående adresser eller på kontakt siden, hvis du har fundet andre bedre priser eller måske bare har gode ideer.

Hvis du har nogen spørgsmål, forslag, gode ideer, reklamer, gæsteblogge eller bare vil i kontakt med os, så hold dig ikke tilbage med at sende en mail.

Sneakers

Bliv inspireret med udvalget af populære sneakers i forskellige styles

Makeup opbevaring

Find de praktiske og flotte akryl bokse til opbevaring og organisering

Bedste hårtørrer

Find den bedste hårtørrer til dit hår i udvalget med forskellige prisklasser