Om Le-Reve - Modetøj, Makeup, Hår & Skønhedstips til KvinderLeder du efter de gode og nemme tips til skønheden der indbefatter både det gode makeup, skønhedstips og modetøj til kvinder?

Her på LE-REVE får du en mode og skønhedsblog med de simple tips og ikke mindst; inspiration indenfor forskellige produkter og styles til de fire årstider.

Du får de gode tips, tricks og links til at finde alt det finde indenfor f.eks. makeup hvor pensler og meget andet jo absolut er en nødvendighed. Til din makeup så kræves der også den fede og billige makeup opbevaring, for man vil jo også gerne kunne finde sine ting igen.

 

Hvad er Le-Reve?

Som du sikkert har regnet ud, så er siden her, stedet hvor du finder alt muligt indenfor tips, tricks og inspiration til de gode, smarte, lækre, dyre og billige ting.

Alt det som den modebevidste kvinde har brug for i det moderne samfund, såsom alt det fede tøj der indbefatter de lækre skjorter til kvinder, sommerjakker, Geztuz læderbukser og alt det andet fede tøj indenfor de forskellige årstider.

Derudover så kan du selvfølgelig også finde tilbud og inspiration indenfor accessories, for de de fede designer solbriller, tasker, smykker og andet, er jo noget som alle kvinder har brug for og elsker.

Udover det smarte tøj og accessories, så er man jo ikke fuldend uden makeup og generelle skønhedsting til hud og hår. For du finder nemlig også det store udbud af gode tips til at skabe det smukke hår med de gode krøllejern og hårprodukter, samt alt det der giver den smukke hud.

Ejerskab ved:

cvr: 35500553 – Lansky.dk

Ildervej 5, 8680 Ry

 

le-reve støtter csr mærke

le-reve støtter de grønne tiltag