Om Le-Reve - Modetøj, Makeup, Hår & Skønhedstips til KvinderLeder du efter de gode og nemme tips til skønheden der indbefatter både det gode makeup, skønhedstips og modetøj til kvinder?

Her på LE-REVE får du nemlig en mode og skønhedsblog, der er readaktionelt drevet af Elisa H. Jensen hvis passion er netop mode og beauty, så derfor  blev bloggen født.

Du får nemlig de gode tips, tricks og links til at finde alt det finde indenfor f.eks. makeup hvor pensler og meget andet jo absolut er en nødvendighed. Til din makeup så kræves der også den fede og billige makeup opbevaring, for man vil jo også gerne kunne finde sine ting igen.

 

Hvad er Le-Reve?

Som du sikkert har regnet ud, så er siden her, stedet hvor du finder alt muligt indenfor tips, tricks og inspiration til de gode, smarte, lækre, dyre og billige ting.

Alt det som den modebevidste kvinde har brug for i det moderne samfund, såsom alt det fede tøj der indbefatter de lækre skjorter til kvinder, sommerjakker, Geztuz læderbukser og alt det andet fede tøj indenfor de forskellige årstider.

Derudover så kan du selvfølgelig også finde tilbud og inspiration indenfor accessories, for de de fede designer solbriller, tasker, smykker og andet, er jo noget som alle kvinder har brug for og elsker.

Udover det smarte tøj og accessories, så er man jo ikke fuldend uden makeup og generelle skønhedsting til hud og hår. For du finder nemlig også det store udbud af gode tips til at skabe det smukke hår med de gode krøllejern og hårprodukter, samt alt det der giver den smukke hud.

 

Hvem er bag Le-Reve?

Jeg Elisa står for det redaktionelle på siden, og i samarbejde med to andre unge piger, tilfører vi den gode inspiration til bloggen ud fra de spændende ting indenfor mode og skønhed, som vi falder for.

Hvis du har nogen gode ideer til mode, skønhed eller hvilket som helst andet som du gerne vil sige eller dele, så kan du altid kontakte mig ved at sende en mail.

Du finder mig her -> Elisa@le-reve.dk

Annoncering, gæsteindlæg og alt vedrørende marketing og teknik står ejer Morten Olesen for.

 

Det rent tekniske og marketings mæssige står jeg, Morten Olesen for.

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende marketing, annoncering, gæsteindlæg eller lignede henvendelser, så kan du sende mig en mail.

Kontakt mig her -> Morten@le-reve.dk

Der gøres en dyd ud af at finde de billigste priser indenfor de specifikke ting så du kan gøre det gode køb, men du skal ikke afholde dig fra at sende en mail via ovenstående adresser eller på kontakt siden, hvis du har fundet andre bedre priser eller måske bare har gode ideer.

Hvis du har nogen spørgsmål, forslag, gode ideer, reklamer, gæsteblogge eller bare vil i kontakt med os, så hold dig ikke tilbage med at sende en mail.

le-reve støtter csr mærke

le-reve støtter de grønne tiltag