Inspiration

Find den perfekte øjenskygge til de smukke øjne

Find den perfekte øjenskygge til de smukke øjne ved at finde den helt rigtige øjenskygge i dette udvalg, hvor du kan finde noget passer til netop dig.

Øjenskygge gør dine øjne smukke

I dag findes et hav af forskellige makeup produkter, og det gør sig også gældende med eyeliner, øjenskygge og skulle vælge den perfekte mascara til smukke vipper.

Det er blevet en trend at lave forførende smokey eyes, hvor du bruger flere forskellige farver/nuancer til at skabe et intenst blik. Du starter med den lyse farve inderst, og arbejder så de mørkere farver ind længere ude på øjenlåget. For at skabe alle disse forskelle, finder du her et udvalg af flotte øjenskygger til alle smage og samtidig nogle, der er rigtig nemme at påføre.

Urban Decay Naked

Hvis du har lyseblå øjne, vil Urban Decay Naked paletten give et godt nuance udvalg der fremhæver dine øjne. Skab de isblå øjne med denne øjenskygge der byder på flere nuancer til et smukt modspil.  

Bare Minerals Eyeshadow

Sarte øjne? her er øjenskyggen der indeholder “Sea Nutritivi Mineral”. Den smelter nærmest ind i huden med dens lette, bløde og cremede konsistens. Du finder forskellige farve kombinationer med Bare Minerals øjenskygge.

Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow Quad

Vil du gerne skabe smokey eyes? Denne øjenskygge der består af 4 forskellige farver, er perfekt til smokey eyes. Den findes i forskellige farver, hvor model starlet anbefales til smokey eyes. Desuden er øjenskyggen her uden parabener og indeholder mineraler og gode ingredienser. 

New Cid I-Colour Cream

Nu er den her, øjenskyggen i creme form der bliver hvor den skal. Disse øjenskygger er tit super flotte, men holder rigtig dårlig. Det er slut nu, denne øjenskygge holder hele festen uden at klatte sammen. Du kan få dem i otte forskellige farver, som du kan blande sammen og skabe et fantastisk look.  

Jane Iredale Eye Gloss

Brug for det ekstra touch? Denne eyes gloss giver glimmer og prikken over i’et til din makeup. Du kan bruge den sammen med andre øjenskygger eller bare for sig selv. Den er nem at tage på og føles som silke.

Disse lækre øjenskygger kan skabe det flotte, sexede eller måske sofistikeret look for dig.