10 Nytårskjoler med glimmer 2018 – Skyd nytåret ind i den gode stil

Nytårskjoler med glimmer kan være det gode valg, hvis det skal være en festlig aften, hvor du nærmest glimter i takt med klokkens slag frem mod nytåret.

Julen står som altid for døren før nytåret, men ofte glemmer vi alt om nytåret nu julen er en hektisk tid. Det gør ofte, at du lige pludselig står med et meget kort tidsrum i tiden efter de mange juledage, hvor du skal have fundet en kjole. Her kan det smarte træt være, at du får kjolen på plads allerede inden julen går i gang.

Lækre nytårskjoler med glimmer er kjoler, som altid tager kegler til festen den 31 december, og at det glimter festlig er jo bare en understregning af det rigtige valg af kjole. Her på Le-Reve.dk har vi fundet et par lækre modeller som måske er det helt rigtige til at skyde det nye år ind i 2018.

 

Lauren Ralph Lauren nytårskjole

Lauren Ralph Lauren nytårskjole med glimmerFind den flotte kjole til 1749 kr. ved Nelly

Hvis du ønsker en kjole i den feminine og elegante stil, der samtidig giver dig den lækre glimmer effekt, så har Lauren Ralph Lauren skabt den smukke model. En kropsnær kjole der står sig godt med et par sexet høje hæle, elegant taske og selvfølgelig den varme frakke som overtøj, nu nytåret kan være et koldt tidspunkt udendørs.

 

 

Cheap Monday kjole m. glimmer

glitter dress på engelsk er det smarte valg til nytårDu finder den elegante kjole til 399 kr. ved Bubbleroom

Hvis du søger en billig nytårskjole under 500 kr. så er denne elegante grå Cheap Monday kjole måske det rigtige for dig? En stilren og kropsnær kjole med glimmer effekt, der giver dig en flot stil der emmer af overskud og elegance. Find et par mørke eller de grålige stiletter eller pumps, hvor du har den fordel af at julen står for døren, så måske der skal et par stiletter på ønskesedlen? Den flotte kjole og med de rigtige sko, så er du faktisk klar til den fede nytårsfest.

 

 

Mint & Berry cocktailkjole

køb en flot festkjole til at skyde nytåret indFind den søde kjole hos Asos

Hvis du er på udkig efter en af de korte sexet kjoler til nytåret dog i knælængde, så kunne denne Mint & Berry måske være helt perfekt. Kjolen der kommer med de dekorative mønster og glimmer, giver dig det unikke festkjole som er helt rigtig til årets sidste dag.

 

 

French Connection nytårskjole

find den flotte glimmer kjole på tilbudDu finder den lækre kjole til 709 kr. på tilbud her

Hvis du søger en hvid glimmer kjole der står sig godt til en af de flotte hvide stilletter, så giver French Connection dig dette bud. En lækker kropsnær kjole med glimmer effekt, så du kommer til lyse op og stråle flot på årets største festdag.

 

 

Lang Chiara Forthi med glimmer

Køb en lang festkjole med glimmerFind den lange kjole til 949,- kr. lige her

Chiara Forthi giver dig flotte og billige lange kjoler til fest, hvor denne Fraser Embellis er en glitrende lang kjole, der dog ikke kommer i den helt billige ende. En lækker og unik kjole der med et par flotte sko og accessories, vil give dig et lækkert udtryk til festen.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)