Nytårskjoler 2018 – Ønsker du de feminine, smukke eller billige??

Selvom der er et stykke tid til nytår, så gælder det om, at have nytårskjolen til 2018 på plads. Hvis du vil være forberedt til nytåret og springe ind i 2018 med manér, så er det på tide at overveje om der skal findes en ny lækker, sexet, smuk eller måske de stilfulde og billige nytårskjoler.

Find nytårskjolen nu er nemt nok at sige, men hvor finder man den rigtige, og til hvad pris kan man erhverve den for? Heldigvis er udvalget stort for kjoler og modetøj til kvinder, da der findes et hav af både fysiske og online butikker, så muligheden for at finde en lækker kjole til en pris der passer budgettet er så sandelig til stede, så vi kan fejre den største festaften på året med manér.

Her på Le-reve har vi fundet et stort udvalg indenfor både billige nytårskjoler, men også de dyrere i priser indenfor mange forskellige styles. Typerne du finder er disse:

  • – Nytårskjoler med kulør på
  • – Guldkjoler til nytårsaften
  • – Sorte etui- & cocktailkjoler
  • – Pailetkjoler til det fede look
  • – De flotte lange maxi- og gallakjoler

Mange forskellige typer af lækre kjoler indenfor de sexet, stilfulde, smukke, glomouriøse, lange eller kjoler kjoler, så der er stor chance for at finde din nye lækre kjole som du vil elske til årets største fest.

 

Vila pailletkjole

køb den billige og lækre pailletkjole til festFind den søde kjole til 399 kr. her

Hvis du til den grønlige pailletkjole, så får du en lækker kjole til en fornuftig billig pris. Kjolen er både diskret og farverig med det grønlige skær. Sæt festen i gang med den rigtige kjole og skyd nytåret ind.

 

 

Ivyrevel etuikjole

Køb den lækre Ivyrevel kjole til nytår

En elegant og sexet kort kjole til nytåret, kunne være denne eutikjole fra Ivyrevel. En flot kjole med lange ærmer og den dybe udskæring til dig der gerne vil fremvise den feminine side.

 

 

Kropsnær Club L kjole

brug nytårskjoler med palietterFind denne pailletkjole til 171 kr. ved Nelly

Du kan finde mange lækre langærmede nytårskjoler til den flotte stil, og den blå pailletkjole til den billige pris, er måske lige præcist det du søger. Til 171 kr. får du en ret flot kjole med farve og udstråling.

 

 

Nly Trend guldkjole

brug de flotte nytårskjoler med bar rygFind den billige kjole til 99 kr. ved Nelly

En af de billige guld nytårskjoler med åben ryg er denne Nly Trend, der kun koster 99 kr. En enkel og elegant kjole der fremhæver din feminine side.

 

 

Mint & Berry festkjole

få din nytårskjole inspiration

Hvis du leder efter en knælang kjole til normal fit, så finder du denne kjole i winsor win og sort farve. En af de dejlige jule og nytårskjoler der står sig godt med de rigtige sko eller støvletter.

 

 

Frick and Frill Curve

køb nytårskjoler store størrelser

En flot og feminin kjole i stor størrelse får du med denne cocktailkjole der kommer i 2 forskellige blå nuance muligheder. En perfekt kjole til det sexet look der er skabt til et par smukke stiletter.

 

 

Chiffon kjole

køb nelly.com nytårskjolerFind chiffon kjolen til  300 kr. ved Nelly

Denne blå og guld kjole med pailetter, er en let og sød kjole til det feminine og ungdommelige look til nytårsaften. En lækker og billig kjole der giver lidt spræl med både glimmer og guld effekter.

 

 

Yas Yasdaisy

brug en nytårskjole rød

En lækker nytårskjole med farve på, er denne rødlige etuikjole der giver en smuk unik stil. Kan kombineres med et par lækre sko eller støvler, som måske allerede står på ønskesedlen sammen med noget Hunkemöller undertøj & nattøj i julegave.

 

 

Sølv Tina Dress

køb en nytårskjole i sølv

Find den smukke kjole til 289 kr. her

Til kun 289 kr. kan du få denne smukke, elegante og feminine kjole, hvilket må siges at være det gode køb. En af de billige nytårskjoler der går godt sammen med The Rubs Armbånd, et par sorte høje hæle og den lette håndtaske.

 

 

Nly Trend

brug den sexet festkjole i sortDu finder Nly Trend kjolen til 279 kr her

Til kun 279 kr. kan du købe denne feminine og elegante kjole der giver det sexet look sammen med et par overknee støvler i sort. Absolut en af de lækre modeller der hører til blandt det fede tøj til unge kvinder.

 

 

Langærmet satin kjole

køb den feminine satin kjole til nytår

Find den søde satin til kun 329 kr. her

Denne lækre og billige satin kjole fra NLY Trend finder du både i grøn, sølv og lys rosa. En lækker og feminin kjole der kan give dig det unikke festlook til nytåret. Den er en dejlig festkjole du kan bruge både til nytår, bytur og andre festlige anledninger.

 

 

Anna Field gallakjole

køb nytårskjoler maxi dress

En af de lange modeller indenfor farverige eller vilde nytårskjoler, kunne være denne enkle sølv og sorte gallakjole der kunne kombineres med sorte eller måske hvide stiletter.

 

 

Coast Milliani cocktailkjole

køb de lækre nytårskjoler til unge

En unik kjole der får rampelyset på dig, er denne enkle, elegante og diskrete kjole der samtidig er i en farverig facon. En lækker kjole der kan kombineres med en af den flotte Patrizia Pepe tasker og et par fede støvletter.

 

 

Bubbleroom Scarlett kjole

ifør dig den elegante guldkjole til festenDu finder kjolen til 399 kr. her

Du får en lækker og lidt klassisk sort/guld kjole med denne model fra Bubblerooms egen kollektion. En feminin kjole der giver dig et unikt look, som selvfølgelig kræver de sorte sko til.

 

 

Anna Field festkjole

køb nytårskjoler zalando

En elegant kjole i to delt farve er denne sort/guld knælange kjole. Festkjolen uden ærmer kan du finde i størrelse 32 til 44, og er ret stilfuld i alt sin enkelthed.

 

 

Chi Chi kjole

køb nytårskjoler med glimmer

Chi Chi kjolen er en lækker knælang kjole til det store festdag på årets sidste dag. Der findes mange festlige nytårskjoler i guld, og denne kunne måske den helt rigtige for dig.

 

 

Guld Club L kjole

nytårskjoler gina tricotFind den flotte kjole til 179 kr. ved Nelly

En anden guldkjole der giver det sexet, elegante og unikke look, kunne være denne Club L kjole. Kjolen giver den sgode stil ved at kombinerer med et sort bælte og høje sko.

 

 

Happy Holly Fiona kjole

Brug de gode nytårskjole ideerFind Fiona kjolen til 399 kr. ved Bubbleroom

Køb den lækre sorte Fiona kjole med slå om drapering og blondeærmer til nytår. En feminin og sød kjole der giver det smukke og ungdommelige look.

 

 

Solaris kjole

køb den elegante By Birger Mikkelsen blondekjoleFind blondekjolen til 3800 kr ved Nelly

Hvis du er på jagt efter den sorte cocktailkjole i blonde stilen, så er denne By Birger Mikkelsen Solaris kjole måske den du bliver forelsket i. Absolut stilfuld, feminin og elegant med det snit, der emmer af top kvalitet.

 

 

Sort Wallis nytårskjole

søg efter de pæne nytårskjoler online

En kjole i et unik sort look, er denne knælange sorte Wallis kjole med det smarte prikket mønster. En dejlig kjole der næsten indbyder til at skrive sorte stiletter på ønskesedlen.

 

 

Sort Ofelia minikjole

køb den sexet sorte minikjole til nytåretFind den sorte Ofelia til 299 kr ved Dressme

En smart og enkel festkjole der kommer uden ærmer og meget dyb udskæring med bøljer til barmen. Stropperne krydser på den åbne ryg der lukkes i en spids forneden.

 

 

Elisabetta Franchi cocktailkjole

find den lækre nytårskjole i god tid

Brug en eksklusiv kjole i sort med lækker guld mønster som denne Elisabetta Franchi. En kjole i den absolutte dyre ende, men samtidig får du en ret unik og lækker kjole i top kvalitet.

 

 

TFNC maxikjole

brug den lange maxikjole til at skyde nytåret ind med

Du finder kjolen til 699 kr. lige her

En elegant lang kjole i det feminine og stilfulde look til dig der gerne vil vise, at du er kvinde. Kjolen der er stretchy, kommer med søde blondestykker foroven og ærmer, slids foran og en dyb udskæring i ryggen.

 

 

Sort Kampala Rip model

find de gode brans som sister point og vero moda til den billige kjole

Du finder den lækre kjole til 199 kr. her

En af de korte sorte kjoler til den billige pris, er denne model fra Bubbleroom. En lækker og enkel kropsnær kjole der fremhæver dine kvindelige former.

 

 

NLY Eve cocktailkjole

brug den smukke pailletkjole til nytårFind den flotte champagne kjole til 799 kr.

Køb denne flotte kjole i champagne nuancer. En dekorativ, feminin og strålende kjole der tilfører det helt rigtige glimmer look som egner sig til nytårsfester. Kjolen kommer med skjult lukning i siden og tager sig godt ud med de lyse stiletter til.

 

 

Glamorous kjole

kø'b en flot pailletkjole til nytårsfesten

En pailletkjole i metal grå til at skabe det funklende look er hvad du får med den søde Glamorous kjole. En kort kjole i cocktail stilen der skaber et flot look og blinkfang til et festlig lag.

 

 

Wyldr pailletkjole

flot guld paillet til det lækre look

Find den enkle kjole til 849,- kr. her

En elegant og enkel kjole til det søde udtryk, er den lækre Wyldr med stropper der krydser på ryggen. En af de lækre åbne nytårskjoler til det unge og friske look.

 

 

Miss Parisienne Gallakjole

køb den lange paillet gallakjole til nytår

Hvis du vil have den lange kjole på til nytårsfesten, så er denne elegante, feminine og yderst stilfulde kropsnære gallakjole en ret flot model.

 

 

77thFlea kjole

køb en stram jerseykjole til nytårsfestenFind den søde sorte kjole til 329 kr her

En lækker sort med sølv glimmer og pailletter, er den billige 77thFlea stramme jerseykjole. Du kan bruge denne kjole med både støvler eller stiletter, og skaber et stilfuldt og feminint udtryk.

 

 

Miss Selfridge Boudica

brug en flot pailletkjole som ung kvinde

Den sorte pailletkjole er selvfølgelig altid det gode valg, hvis du gerne vil den en smuk og klassisk kjole der samtidig kommer med pailletter.

 

 

Luxuar Fashion

brug den lange elegante kjole til gallafesten

Luxuar Fashion skaber det elegante modetøj, som denne lange sorte gallakjole er et bevis på. Kjolen kommer med en dyb udskæring i ryggen og flotte detajler i overdelen af kjolen. Et godt valg hvis du vil udstråle den elegante feminine stil.

 

 

NLY Eve maxikjole

brug den sexet lange nytårskjoleFind den lange grønne kjole til 429 kr.

Ønsker du det enkle men feminine snit med den lange kjole til festen? Så kunne denne billige NLY Eve kjole måske være den helt perfekte kjole til dig. Den draperet kjole er kropsnær og kommer med slids i den ene side.

 

 

New Look maxikjole

køb de lækre lange maxikjoler til nytår

Hvis du mangler en lækker og billig maxikjole til nytårsfesten, er denne model fra New Look måske det lækre valg sammen med par smukke sølv stiletter.

 

 

Ida Sjöstedt Helen kjole

elegant Ida Sjöstedt gallakjole

En lækker sort model der giver dig et helt unik look. En kjole med detaljer af fløjl og mesh der kommer i en elastisk kvalitet.

 

 

Inaz strikkjole

køb de lækre lange strikkjoler til det hyggelige nytår

Køb den lækre strikjole i den lange version, hvis du skal have en flot, enkel og elegant kjole der både viser samtidig med at den skjuler.

 

 

Miss Parisienne gallakjole

brug den stilfulde gallakjolen til festen

En gallakjole med farve i den elegante og diskrete nuance som bordeaux, kan være kjolen der giver dig det helt rette unikke og elegante look til festen.

 

 

Samsøe & Samsøe Willow kjole

brug den mønstret lange kjole som kvinde

Du finder den søde kjole til 999 kr. her

En sød, feminine kjole i det lette og blomstret look, er hvad du får med denne Samsøe & Samsøe kjole. En lækker kjole med det mønstret look og blondedetaljer ved ryggen der er åben.

 

 

Carry Romano

køb den lækre lange kjole til nytårsfestenFind den elegante kjole til 329 kr ved Dressme

Brug denne elegante maxikjole med lange ærmer i det lækre skinnede og bløde look. Kjolen er med åben ryg, og kommer med dyb v-udskæring og draperinger.

 

 

Missguided maxikjole

brug den lange sorte maxikjole til nytår

En lang sort kjole der skaber det neutrale men også elegante look, kunne være den lækre Missguided model i normal fit.

 

 

By Birger Mikkelsen

Brug den elegante Birger Mikkelsen maxikjole

By Birger Mikkelsen er det lækre danske designerbrand, hvor du finder stilfuldt, tidløst og elegant tøj der kommer i den gode kombination af moderne og klassisk stil. Mærket er i den dyrere ende af prisskalaen, men dog også i den unikke kvalitet.

 

 

Køb din drømme nytårskjole i god tid

Som du lige har set på de forskellige billeder og links, så er udvalget af kjoler ret stort, og netop derfor er det også en rigtig god tid til, at overveje om man ikke skal købe kjolen i god tid. Hvem har ikke prøvet at lede efter den rigtige kjole efter de mange jule helligdage, og udover at alle butikker er tomme for varer, så er økonomien ovenpå julen måske heller ikke den bedste.

Derfor burde du overveje mit tip om at lede efter drømmekjolen og købe den nu, så du er sikker på, at have kjolen klar til nytår uden de store hovedbrud.

Der er en tredje stor fordel ved at købe den nu, og det er at du kan nå at bytte den, især når du sikkert tænker på at købe den online, hvilket jo er ret praktisk. Ulempen er dog, at måske passer kjolen dig ikke helt, og derfor kan du i ro og mag sende den retur, uden at være bange for ikke at nå, at få den rigtige størrelse retur igen til nytårsaften.

 

Find din stil i nytårskjoler

Det viste udvalg og brede nytårskjole udvalg i stilarter som f.eks. på Femina her, viser, at fordi kjolen er billig, behøver den ikke nødvendigvis være tilsvarende dårlig i kvalitet, for der er både den lange eller korte i klassisk, sexet eller moderne stil.

Nu skal du bare finde ud af, om du går efter den sexet eller måske mere nedtonet stil, og i hvilket farver, længde og form som du ønsker at fremvise dig selv i, for heldigvis kan man sige, er kvinders smag rigtig forskellige, så det er bare med at komme i gang med at finde den helt rigtige.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)