10 nye smarte skoletasker der kan afløse den kedelige i 2018

Går du i gymnasiet, handelsskolen, erhvervsskole, uni eller studerer anderledes? Så ved du også, at skoleåret lakker mod enden før du får set dig om, og så var det måske værd at kigge på nogle af de nye smarte skoletasker. Den gamle kedelige skoletaske trænger måske til en udskiftning enten før sommeren, eller måske efter hvor du skal forsætte eller starte nyt studie.

Det vigtigt at have en praktisk og smart taske, som du kan holde ud at gå med hele dagen. Den skal have to primære formål, for der skal logisk nok være plads til alle dine ting, men samtidig skal den også ser smart ud.

Vi forbinder tit skoletaksen med den mønstrede rygsæk vi havde i de små klasser i folkeskolen, men hvis du er en af dem der gør det, så tager du helt fejl. En skoletaske kan være rigtig mange ting. Det kan være lige fra de helt praktiske og traditionelle tasker, til de helt feminine skulder/håndtasker som f.eks. Malene Birger tasker. Sådan en variation har vi fundet til dig her på Le-reve.dk, hvor du får et udvalg af 10 fede skoletasker her i 2018!

 

Sort taske fra DAY

day taske som er rigtig populær til skolebrug eller hvad du lige står og skal

Find den lækre sorte taske fra Day her

Hvis du gerne vil være med på moden, så må du bare eje denne taske! Den er genial som skoletaske, da der er masser af plads i den. Det gode ved denne taske, er at du sagtens kan bruge den som “gå i byen taske”, når du ikke lige bruger den som skoletaske. Men faktisk kan du også bruge den når du skal til sport eller ud at rejse.

 

Klassisk Fjällräven taske

skoletaske den den klassiske og moderne kvindeDu finder den klassiske Fjällräven lige her

Denne taske har de sidste par år været et hit, og den er det sandelig stadig! Det er en taske der bliver ved med at være populær, som den også har været i over 50 år nu. Men her for ca. 5 år siden blev den for atter populær igen. Den er perfekt til skolen, da der er plads til alle bøgerne og naturligvis din computer.

 

Trendy Ilse Jacobsen taske

trendy taske til skolen eller byturene. tasken som er flot til en sort jakkeSe den trendy taske fra Ilse Jacobsen ved Miinto

Er du træt af de kedelige, traditionelle skoletasker? Denne taske er super smart til skolebrug, såvel som bytaske pga. dens store rum. Den har et specielt men super flot mønster, som giver et flot pift. Du kunne også overveje en af de lækre Michael Kors tasker, der ofte ligger op af samme stil som viste taske.

 

Erbs Denmark taske i sort

tasken til den meget feminine kvinde som du kan bruge i skolen eller på arbejdet Du kan finde den feminine og fede taske her

Super lækker kroko taske fra Erbs Denmark. Er du den feminine type, så vil jeg helt klart anbefale denne taske, som kan kombineres med lækre accessories som f.eks. The Rubz. Den er samtidig også praktisk, da den har en masse smarte rum.

 

Haglöffs rygsæk

tasken du kan holde ud at have på hele dagenFind Hägloff tasken til 450,- kr. ved Sportsmaster her

Her får du en super praktisk skoletaske, som samtidig har nogle smarte detaljer. Det er en rigtig behagelig taske, hvis du er typen, der har nogle lange dage i skolen, for den kan indeholde alt hvad der bliver nødvendigt. En rygsæk der samtidig kan bruges til f.eks. fitness eller sport hvis du dyrker dette.

 

Burton Apollo skoletaske

køb en ny skoletaske til gymnasietFind Burton tasken til 279,- kr. lige her

Burton laver nogle fede rygsække og tasker der er beregnet til skolebrug. Denne sorte taske kommer i en stilren og ret enkelt look. Samtidig er den praktisk, for den rummer 19 L. hvilket hverken er for meget eller for lidt. Du får slet ikke brug for den kæmpe opbakning til f.eks. gymnaiset, hvor denne taske kan rumme det mest nødvendige, nu meget skolemateriale ligger digitalt i forhold til “de gamle dage” hvor 10-15 bøger var obligatorisk.

 

25L Dakine Prom rygsæk

find de gode skoletasker til ungeFind den praktiske rygsæk til 440,- kr. her

Hvis du skal have en skoletaske til gym, hvor du både kan have den 14″ computer og lidt bøger med, så kan denne Dakine skoletaske rumme hele 25L. Det er en taske der med garanti er stor nok til alle, og samtidig med en lækker komfort så den ikke føles som et ubehageligt skrummel at rende rundt med.

 

Day Gweneth toner taske

brug den store shoppingbag som skoletaskeFind tasken til 239,- kr. på tilbud lige her

En shopping bag i den gode kvalitet og flotte elegante stil, er hvad du kan få med en Day taske. Tasken fra den kendte designer kan rumme det meste, men kan dog være upraktisk med et kæmpe rum, hvis du har mange ting der ligger og roder. Er heller ikke praktisk til at gå langt med tunge ting.

 

Eastpak Padded rygsæk

https://le-reve.dk/carriealong-eastpak-taskerFind den smarte Eastpak rygsæk lige her

En anden smart rygsæk kunne være denne unikke taske fra Eastpak. Du får en taske i en høj kvalitet, og i en stil der er ret unik. Eastpak giver dig nemlig de moderne og trendy tasker der kommer i mange farvestrålende og anderledes udgaver. Du finder selvføglelige også de stilrene i ens farver, hvis du er mere til denne stil.

 

Fjällraven skoletaske

køb den eksklusive Fjällraven til skoleDen eksklusive Fjällraven taske finder du her

Fjällraven er nok den skoletaske, der bliver brugt af flest gymnasieelever. Den eksklusive model der adskiller sig lidt fra den klassiske model, er denne Rucksack der kommer i forskellige farvenuancer. Den rummer 20L. hvilket er mere end rigeligt, og så kommer den selvfølgelig i den høje kvalitet der er kendetegnet for mærket.

 

Vælg tasken der sidder godt

Din skoletasken til gymnasiet eller andet sted skal sidde godt. En taske der er irriterende og laver træk i ryggen, vil give dig problemer på sigt. Heldigvis kan de fleste tasker justeres, så den sidder rigtigt. Men derfor er der et par gode hustips til brugen af tasken:

  • En skoletaske skal følge og side på ryggen og ikke dig bagdel
  • Pak indholdet tæt på ryggen så du ikke får skæv balance der trækker dig skæv
  • Husk at tasken maks må flyde 1/5 af din vægt
  • Undgå for store tasker
Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)