Naturlige skønhedstips til kvinder

Som kvinde vil du nok  ikke droppe alle de forskellige skønhedsprodukter vi som det feminine køn, bliver nødt til at bruge?

Der findes dog naturlige skønhedstips der gør, at dit naturlige og særdeles skønne look bliver smukt. Og det bedste er, at mange af disse tips til skønheden både er hurtige og gratis.

Derfor skal du bruge de nedenstående naturlige tips til dit look som kvinde i det moderne samfund.

Kan yoghurt bruges som naturlig skønhedstips?

skab det sunde hår og hud

I den asiatiske del af verden nærmere bestemt verdensdelen omkring Indien, har yoghurt været brugt i årevis som et naturligt skønhedstips. En del syrnede mælkeprodukter som tykmælk, ymer, Cultura og selvfølgelig yoghurt er specielt gode, da de angriber eventuelle bakterier og snavs og derigennem plejer dit hår og hud.

Smukkere hår naturligt?

Disse tips kan hjælpe dig med at få smukkere hår så glansen kommer frem igen.

red dit hår naturligt

  • Tørt hår? Du kan give dit hår glans ved hjælp af Cultura. Lad det sidde et godt stykke tid og derefter skyl det godt igennem med vand. Det afhjælper hvis du oplever problemet med tørt hår. Du kan også vælge at bruge nogle af de naturlige økologiske produkter til tørt hår. Og de bedste og billigste finder du ved forhandlere som Nicehair og lignede store online shops.
  • Sundere hår? Bær og nødder hjælper på den naturlige kropsforbrænding fordi de indeholder antioxidanter og fedt. Det giver håret den naturlige sundhed. Husk at spis lidt hver dag uden at overdrive.
  • Er fisk godt? Du kan ved hjælp af fisk få mere glans tilført dit hår. Sardiner og fisk er nogle af de bedste fede fisk at spise. De tilfører håret mere glans på grund af fedtsyrer.
  • Frem hårets vækst? Zink som du finder i mange fødevarer som spinat, vil fremme din hårvækst. Brug alle de gode fødevarer der indeholder meget zink, i din kostplan.
  • Lider du af spaltet hår? Hvis du lider af spaltet hår dette skyldes at du også lider af protein mangel. Der ser du især ved vegetarer, der ikke får nok proteinholdigt kost. Proteinmangel er grunden til, at du kan få spaltet hår, så husk dine daglige proteiner i form af æg og andet.

Tør hud?

En naturlig hudpleje kan opnås stort set gratis med ting i boligen. Hvis du lider af tør hud kan du blande din egen ansigtsmaske af dagligvarer. Du skal bruge 2 tsk. Cultura og 2 tsk. honning. Bland dem sammen. Rens dit ansigt og læg en jævn maske der skal sidde i 15 minutter. Hvis du prøver dette en uges tid hver aften, burde du begynde at se væsentlige resultater. en næsten helt gratis metode, der dog kræver råvarer.

Fedtet hud? 

Hvis du lider af fedtet hud, skal du blande en ansigtsmaske af 2 spsk. Cultura, 1 tsk. citronsaft og ca. ½ revet agurk. Eneste forskel er, at denne blanding er en ansigtsmaske til fedtet hud. Pålægning og slutresultat vil blive det helt samme som masken til tørt hud.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)