Naturlig hårpleje? Få sundt og flot hår med disse naturlige produkter

Naturlig hårpleje der giver dig et sundt og flot hår?

Vores hår kræver pleje for at gøre sig flottest, desværre er de fleste hårplejeprodukter spækket med uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer der måske nok får vores hår til at flot ud, men på sigt forværrer det markant.

Det gør sig selvfølgelig ikke gældende for flertallet af hårprodukter, men derfor skal man dog kigge sig for. Helt ligesom vores fødevarer kan indeholde forkerte produkter, så gælder det selvfølgelig også det store udvalg af skønhedsprodukter og herimellem, selvfølgelig også produkter til håret som conditioner, olie, shampoo med mere.

Der findes dog heldigvis rigtig mange gode produkter. Her ser vi nærmere på et par naturlige produkter, der meget vel kan være de bedste hårprodukter som dit hår vil sætte pris på, og måske giver dig et sundt og flot hår som kvinde.

Arganolien

Du er sikkert allerede bekendt med arganolien, mange frisører sværger nemlig til den og med god grund, for arganolien er intet mindre end fantastisk til smukt og glansfuldt hår.

Desværre er markedet fyldt med blandingsprodukter, hvor arganolie blot er tilsat, disse produkter indeholder altid under 5% ren arganolie, da olien ikke kan blandes ordentligt sammen med de mange tilsætningsstoffer.

Det er nemt at finde arganolie hårpleje produkter, de sælges blandt andet i Normal, Matas, Kvickly og endda Fakta – men det er i de fleste tilfælde ikke den rene olie der sælges og det er den, der har fantastisk virkning på håret.

Selv populære mærker som Moroccan Oil er et blandingsprodukt som maksimalt set indeholder 5% arganolie. Skal du have den rene olie, skal du kigge efter ingrediensen Argania Spinosa Kernel Oil – som den eneste, der må med andre ord, ikke stå andet på flasken.

Arganolien er rig på vitamin E og er samtidig en kraftig antioxidant, der bekæmper frie radikaler. Arganolien styrker håret og forebygger knækkede hårstrå, skæl i hovedbunden og spaltede hårspidser – herudover giver den håret en naturlig flot glans – Klik her for at købe 100% ren arganolie.

Phyto naturlig hårpleje

Phyto er et andet lækkert produkt indenfor naturlige produkter til personlige pleje og heriblandt, hårplejeprodukter.

Patrick Alés startede brandet tilbage i 1965 hvor han åbnede Phyto og året efter, skabte han føntørring som frisør/stylist og året efter, phytotherathrie som er hårpleje fra planterne.

Brandet giver dig lækre produkter, hvor hårprodukter var den oprindelige forretning. Her finder du gode kult produkter indenfor problem hår, som tørt, farvet, skadet og lignede – Du kan finde et godt udvalg her

Produkter fra John Masters

Det er langt fra alle der kender John Masters og hans spændende hårplejeprodukter, der ALLE er baseret på økologiske og naturlige ingredienser.

John Masters er en meget kendt frisør fra New York, der blev træt af dag efter dag, at udsætte sine hænder og selvfølgelig salonens kunder, for de mange tilsætningsstoffer. Derfor besluttede han sig for, at lave sine egne produkter, stort set alle sammen er bygget på æteriske olier og naturlige olier.

John Masters har lavet et hav af produkter til hårplejen, både fra almindelig shampoo til hårstylingsprodukter af forskellige art, her i blandt shine og fylde sprays, saltvandsspray til uregerligt hår, hårmasker og meget mere – Du kan finde en masse fra John Masters her.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)