Moon Boot til kvinder 2018 – Hvorfor ikke den smarte vinterstøvle?

Hvis du er på udkig efter den smarte og varme vinterstøvle, så kunne Moon Boot til kvinder, måske være det rigtige til dig?

Moon Boots blev skabt i starten af 70’erne af Giancarlo Zanatt i Italien, hvor han var blevet inspireret af månelandningen med de særpræget astronaut støvler. via Tecnica Group blev støvlen trademarket som de stadig ejer trademark på idag. De anderledes støvler slog for alvor igennem i firserne, hvor det blev en populær støvle til først børn og voksne, hvor det tykke gummi, nylon og skum, giver støvlen det karakteristiske look.

Støvlerne holder dine fødder tørre og varme gennem vinteren, og er kommet på mode igen efter de var helt ude af billedet i mange år. Bliv inspireret af de nedenstående modeller i 2018, som måske giver dig inspiration til at finde et par nye smarte vinterstøvler.

 

Pink Moon Boot Nylon

Køb den søde lyserøde Moon Boot damestøvleFind den søde støvle 594,- kr. ved Sarenza

Hvis du er på udkig efter den anderledes og søde dame vinterstøvle, så er denne Pink måske det rette valg. Modellen der også kommer i blå, sort, brun, hvid, rød samt den pink farve, vil kunne holde dine fødder tørre og dejlig varme. Standard model der med de karakteristiske snore som binding midt på fod og i skaft, er velegnet til december, januar og februar hvor vejret som regel er koldest.

 

 

Moon Boot Monaco

Køb den feminine vinterstøvle i Moon Boot

En anderledes model er Monaco støvlen til damer, der kan minde lidt om et par modeller indenfor UGG Australia vinterstøvler. Du finder Monica med det kort skafte eller den lange støvle med pels foroven. En dejlig varm støvle der giver et anderledes udtryk med sit outdoor look og pelsen til at sætte det feminine udtryk på støvlen.

 

 

Ruskind Moon Boot støvle

 

Køb den brune Moon Boot i ruskind

Søger du støvlen i ruskind, så giver Moon Boot dig også muligheden blandt deres forskellige styles. Ruskindstøvlen kommer med uld og gummisål, så der skal blive ret koldt, hvis du skal fryse fødder og tæer i denne støvle.

 

 

Moon Boot Satellite

Køb Satellite vinterstøvlen som kvindeFind den sorte damestøvle til 1107,- kr. her

En anden model i det klassiske puffy gummilook, er denne Satellite model der kommer i forskellige farver. En unik støvle med skinnede detalje og logo på hælen af støvlen. Et lækkert og billigere alternative til de store og varme Bumper støvler til kvinder.

 

 

Den korte støvle

Køb den korte støvle i Moon Boot

Der findes mange lækre modeller, hvor de korte vinterstøvler til kvinder måske er, hvad du søger. Her kunne denne foret støvle med rund snude og flade hæl, være det perfekte der stadig giver dig det klassiske look som mærket er berømt for.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)