Modetendenser i 2018

Modetendenser i 2018? Et nyt år står for døren og dermed også et helt nyt modebillede – nogle af tendenserne har vi set før, hvor andre er nye og friske trends.

Farvepalet

2018 er året for farver, masser af farver. 2018 byder på hele farvepaletten og gerne mixet. Forårets farve bliver gul i lange baner. Den gule farve kan bruges på et hav af måder, hvor kun fantasien sætter grænser.  Derudover bliver en af de helt store farver også rød, hvilket ikke er første gang. Den røde farve er stærk og udstråler en masse.

Farverne i 2018 bærer stærkt præg af at være klare farver, som alle er accepteret i modebilledet. De stærke farver kan mixes på kryds og tværs som du kan finde masser af inspiration hos BY IC.

Blomster på savannen

Print på print på print – den helt store modetendens i 2018 er print. Pynt din garderobe med en masse print: tern, blomster, leopardprikker, polkaprikker, striber, you name it. Moden er sprudlende, og dens regler er kun til for at blive brudt! Så mix en masse print og farver med hinanden og du er good to go, ifølge det larmende modebilledet vi ser lige nu. 

hvad er årets flotte mode til kvinder?

Sport på catwalken

Det sporty look så vi meget til i 2017, og det er helt sikkert et look, der fortsætter i 2018! Det sporty look er blevet manges favorit både til hverdag og fest. Det sportslige udtryk ses både på trøjer, jeans, tracksuits, sko, jakker osv.  Det sporty outfit stammer tilbage fra 80’erne, og det look er modebilledet vilde med for tiden. 80’er looket bliver ofte moderniseret af glimmer, ribkanter og masser af detaljer, som alt sammen munder ud i en trend, der er kommet for at blive. En unik sammensætning af mode, streetwear og sportswear, som vi kommer til at se endnu mere til.

Udødelig klassiker

Den udødelige klassiker, der endnu en gang viser sig i modebilledet, er trenchcoaten. Hvis ikke du allerede ejer en trenchcoat, er 2018 et godt år at anskaffe sig en i. Trenchcoaten giver elegance, balance og ro til den urolige mode, vi ser i øjeblikket. Trenchcoaten er en enkel klassiker, som altid er elegant og stilren og perfekt både som sommer- og forårsjakke.

Den rå blå

Denim er og forbliver en trend i modebilledet. Endnu en sæson bliver denim et hit i modebilledet, og denim kan ikke få nok denim! Denimjakken går fra den lyse denimfarve til en mørkere og mere dominerende denimfarve, der tager over i 2018. Materialet ses i form af både jakker, jeans og nederdele, så slå dig løs og bær denim på denim.

Kængurutasken

Vi har set bæltetasken i Danmark længe nu, men nu har den endelig slået igennem i modebilledet. Dog skal bæltetasken bæres rundt om maven i stedet for over skulderen, som vi ellers har været vant til i Danmarks modebillede. Bæltetasken hører nu ikke kun til på festivaller, men i særdeleshed også i modebilledet. Så hvis du ikke allerede ejer en bæltetaske, kan du passende anskaffe dig en i  2018.

Katteøjne

Cateye solbriller er en tendens, der har hersket over solbrillemoden et stykke tid nu. Men nu bliver de klassiske cateye solbriller udfordret med smallere cateyes. Vær modig og ifør dig et par smalle cateye solbriller for et stilfuldt og cool look. Så leder du efter sommerens solbriller, må du hellere gå på jagt efter et par smalle cateyes, i hvert fald ifølge modetendensen anno 2018.  du efter sommerens solbriller mriller md nu. Men nu bliver de klassiske cateye solbriller udfordret med en smallere cateye 

Skønne flæser

Endnu engang hylder modebilledet 80’er tendenserne – denne gang med flæser. Flæserne vender tilbage  i en mere feminin fremtoning, som gør ethvert outfit mere elegant. De fine flæser ser vi både på fine bluser, på rå sweatshirts og på den klassiske skjorte. Flæserne er en fed detalje, som virkelig skaber noget vildt til dit look.

Alt i alt er modetendenserne i 2018 vilde og sprudlende og samtidig fulde af klassikere og elegance.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)