Miraclesuit badedragt 2018 – Badedragten der fremhæver dine gode sider

Nu sommeren så småt er over os, så er det på tide at finde badedragten frem, men måske den trænger til fornyelse? Hvis badedragten er blevet lidt forældet eller ikke passer helt som den gjorde engang, og hvis du ikke er på udkig efter de smarte billige bikinier, så kan det være at du skal overveje den smarte Miraclesuit badedragt?

Hvis du ikke har hørt om den, så er den verdenskendt og blevet super populære blandt kvinder i alle størrelser og aldersgrupper. Grunden til populariteten er, at som kvinde skal du føle dig tryk i din badedragt. Det er uden omtanke om hvordan du ser ud, og det kan Miraclesuit badedragten faktisk gøre ifølge rigtig mange kvinders bedømmelse af den.

 

Lækre Miraclesuit badedragter til dig

Du skal selvfølgelig ikke snydes for at se de lækre modeller. Her på Le-Reve har vi fundet nogle af de super smarte, flotte og feminine badedragter der med garanti vil falde i din smag.

 

Mørk Sanibel model

køb Sanibel dragten som kvinde

Sanibel modellen kommer med slå om, hvilket giver det elegante feminine snit i badedragten. En lækker model der koster 1.395 kr. og den kommer også i midnight og magenta farve.

 

Oceanus badedragt

Køb den søde Oceanus miraclesuit badedragt til sommerferien

Hvis du er på udkig efter en elegant og sød badedragt i det populære brand, så er Oceanus modellen absolut et godt valg. Kommer i et lækkert print design og med polstrede skåle, og kan købes i både den sorte og blå udgave.

 

Sort/hvid Sanibel model

køb det flotte design i Miraclesuit dragten

Et andet smart design i Sanibel modellen er den sort/hvide der ligner at den er todelt. Et utrolig smart design i farverne der passer der fleste, og giver kroppen mulighed for at fremstå bedst foroven, hvor den nederste del bliver mere skjult, hvilket jo er hvad farvekombination netop gør.

 

Blå Bel Ami dragten

køb den farvestrålende Bel Ami model

Hvis du ønsker en ret unik dragt, så er denne electric blue med dyreprintet absolut det gode valg. En smart og noget unik dragt der med sine mønstre ikke ligner noget alle har.

 

Barcelo badedragt

Brug den lækre Barcelo dragt til sommer

Barcelona modellen kommer i magento, cyan og sort farve og er ganske enkel med stilfuld dragt. En af de mange muligheder som du kan finde indenfor Miraclesuit badedragter, og absolut et lækkert valg.

 

Miraclesuit Blitz

Find den smarte Miraclesuit Blitz badedragt

En yderst elegant og ret unik badedragter indenfor de forskellige Miraclesuit modeller, er denn Blitz med dyb v-udskæring. En lækker badedragt med de velkendte egenskaber som samtidig kommer i et fedt design.

 

Hvorfor er Miraclesuit badedragten så populær blandt kvinder?

Hvad er det så der gør badedragten så populær?

I bund og grund er det fordi, at denne badedragt er dragten der slanker. Det bruger firmaet bag også i deres logo som lyder:

“Look 10 pounds lighter in 10 seconds”

Så hvis du ønsker dig en badedragt der ikke giver den irriterende fornemmelse om du ser lidt for kraftig ud eller ej, ja så lyder deres slogan mere end godt.

Om man vælger at tro på det eller ej, er selvfølgelig en smagssag, men der er faktisk lidt hold bag det fine slogan og den store popularitet blandt kvinder.

 

Grunden til hvorfor badedragten fremhæver kvindens krop bedst muligt?

Grunden til at badedragten fra Miraclesuit rent faktisk slanker, skal findes i materialet der er brugt. For det er nemlig shapewear der er udformet som en badedragt i form af Miratex.

Miratex er firmaets egen fabrikeret materiale der indeholder tre gange mere kontrollerbar materiale i forhold til en almindelig badedragt, hvilket betyder at det høje indhold af spandex sammenkædet med nylon gør, at dragten og kroppen beholder sin smukke form.

Dette bruger Miraclesuit ikke kun i badedragter men også i deres andre kollektioner som f.eks. bh’er og sammenholdt med lækkert design, så i tilfældet med badedragten, skaber de ikke bare badedragter der strammer maven ind, holder barmen oppe og numsen på plads, men det fremhæver din kropsform på den bedste vis i et flot designet badedragt.

Dette er grunden til at en Miraclesuit badedragt er blevet super populære blandt kvinder, for så slipper man nemlig for den irriterende tanke i baghovedet af hvordan man ser ud på stranden, ved svimmingpoolen eller søen.

Du kan se videoen her nedenfor, hvor kvinder i forskellige aldre og størrelser prøver dragten, og afgør om du måske skal købe denne dragt til sommeren i år.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)