Michael Michael Kors dunjakker kvinder – Varm og eksklusiv valg

Søger du det eksklusiv look og høje kvalitet i din nye vinterjakke? Det er netop, hvad du finder i Michael Michael Kors dunjakker. En dunjakke i det fede brand, kunne være det smarte alternativ til uldfrakker eller de varme læderjakker til vinter.

Hvis du vil have inspiration til Michael Michael Kors jakker, har vi fundet 5 forskellige modeller til vinteren 2017/2018. Jakkerne kommer i den fede tidløse og elegante stil, der måske er lige præcist det udtryk, som du leder efter.

 

Puffer Faux Fur dunjakke

michael kors jakke dameFind jakken til 2895,- kr. her

Hvis du ønsker et chic look i det feminine udtryk, er denne dynejakke måske det perfekte valg. Du får en dejlig jakke med snydepels og fyldning med 60% dun og 40% fjer, som samtidig kommer i den lange version til at varme numsen også. Michael Michael Kors Puffer Faux Fur jakken vil tage sig godtud til alle anledninger, og perfekt som overtøj til de korte festkjoler til julefrokosten.

 

 

Puckering Quilt Puff

brug en Michael Kors vinterjakke til kvinderFind jakken til 2295,- kr. her

Hvis du er mere til den lette figursyet dunjakke, så er denne sorte Puckering Quilft Puff model måske velegnet til det look. Jakken kommer med en varmeskala 3/% og med kant i ærmegab og hals.

 

 

Michael Michael Kors Packable

brug den Elegante Vinterjakke som kvinde

Packable dunjakken i den korte model, finder du i rød, navy, olive og mørke nuancer, så du skulle være i stand til at finde farven der passer dig. Jakken i 100% nylon kommer med fyld af 90% dun og 10% fjer.

 

 

Ruffle dunjakke

Brug den farverige Michael Kors dame dunejakke

Michael Michael Kors Ruffle dunjakke kommer i den lidt mere rå stil end de andre modeller. Perfekt til dig der ønsker det sporty og rå look, hvor du kan bruge jakken til steder som rideskolen, men børnene til sport eller måske på tur i skoven. Dunjakken kommer i hvid, sangria, sort og den mørkegrønne farve. Fyld er med 80% dun og 20% fjer.

 

 

Michael Michael Kors dunjakke

Køb en lækker feminine dynejakke fra Michael Michael Kors som kvinde

En yderst elegant og feminin dunjakke der går til kanten af bagdelen. En dejlig varm jakke til vinteren med 60% dun og 40% fjer, som kan bruges sammen med bukser, nederdele eller kjolen, hvis vejret vel og mærke er til det.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)