Michael Michael Kors tasker

Lækre Michael Michael Kors tasker i 2018? Alle kvinder elsker tasker siger tale måden, og mon ikke man kommer lidt nærmere på sandheden, og postulerer at en rigtig stor del af kvinder er vilde med tasker i forskellige former.

Der findes mange forskellige slags tasker lige fra indkøbstasker, håndtasker til rygsække. Heldigvis er vi som kvinder ret forskellige, så der findes også rigtig mange forskellige stilarter indenfor de lækre accessories der sammen med lækkert modetøj, fuldender en kvindes look.

Hvis du er kvinden, der ønsker sublim kvalitet, så er det værd at kigge på udvalget af Michael Kors tasker. Her får du super lækre tidløse og unikke tasker i høj kvalitet. Det kendte designer brand der er blevet berømt på det lækre design indenfor især ure, solbriller og tasker, er en mærke der er kendt som eksklusivt i både kvalitet og design.

Vi har her på Le-reve.dk valgt af vise et udvalg af de lækre tasker indenfor både skuldertasker, håndtasker m.m. som du fra tid til anden, kan være heldig at finde på tilbud eller udsalg for det gode køb.

 

Michael Michael Kors taske

køb den stilrene michael michael håndtaskeFind den stilrene taske til 2495,- kr. her

En af de mest populære tasker i det eksklusive brand, er denne Jet Set håndtaske der kommer i sort, brun og blå. Den perfekte taske på grund af sin gode rummelighed til lidt ekstra tøj, ipad, computer, kamera eller forbi supermarkedet på vej hjem. Hvis du skal overnatte ude og selvfølgelig rejser let, kan denne taske faktisk rumme det mest nødvendige. Tasken der i sit enkle og stilrene design giver dig det lækre eksklusive look og samtidig som den gode bonus, er tasken også særdeles praktisk.

 

 

Brun Hayley håndtaske

Køb den trendy Michael Kors dametaskeFind den flotte taske til 1999,- kr. her

En anden lækker håndtaske model er denne Hayley taske der er perfekt til computeren, IPad eller andet. En god rummelig taske i en elegant brun farve med det velkendte logo hængende på siden. Tasken kommer med dobbelthank, og en justerbar skulderrem medfølger selvfølgelig også. Hvis du mangler en god praktisk taske, der samtidig skal fremstå på bedste vis, så er denne måske lige præcist det rigtige valg for dig.

 

 

LG EW Tote

brug den smarte designer taske som modebevidst kvindeFind den smarte taske til 2534,- kr. her

En lækker ny model er denne sommer håndtaske med dobbelthang, guld logo tekst og visuelt lækker stil med vandrette striber. En dejlig frisk model der giver et snit af overskud og elegance, som kun findes ved lignede lækre brands som Patrizia Pepe eller Malene Birger tasker.

 

 

Dark Dune taske

køb den elegante dark dune michael kors taske til fint brug

Find den super elegante brune taske her

Hvis du leder efter en lækker og stilfuld taske, så er den elegante dark dune taske absolut et godt valg. En taske der kan bruges til mange formål både i hverdagen og til mere fint brug, og ganske rummelig til en IPad, lidt tøj eller det hurtige indkøb af få ting. Brug tasken til hverdag i skole eller arbejde, helt ligesom den kan bruges til weekendturen eller en overnatning.

 

 

Jet Set travel skuldertaske

køb en lækker taske som den elegante Jet Set travel Michael Kors

Find den lækre taske til 1195,- kr. her

Er du på udkig efter en elegant skuldertaske, så er Jet Set Travel tasken den populære valg. Denne taske er særdeles populære, hvilket skyldes det elegante udtryk og lækre materialer som taske er lavet i, og absolut en taske der emmer af top kvalitet for enhver kvinde.

 

 

Mercer Lg Conv Tote

køb den feminine Mercer Lg Conv ToteFind den feminine taske til 2499,- kr. her

Du får en dejlig feminin taske med denne lækre model i safianolæder. Tasken kommer med dobbelthank og aftagelig skulderrem som selvfølgelig også er i 100% læder. Den kommer i det velkendte lækre snit med logo, og som en god detalje kommer den med fire styk beskyttende metalfødder nedenunder.

 

 

Selma Håndtaske

Køb den lækre Selma model fra Michael kors til hverdags brug

Find den lækre Selma til 2895,- kr. her

En anden lækker model til forskellige brug, er den enkle men smarte Selma model fra Michael Kors. En super praktisk taske i et elegant design, der både går an i hverdagen, skole, arbejde eller til mere festlige lejligheder.

 

 

Ecru Jet Set skuldertaske

køb den elegante lyse Jet Set skuldertaske

Du kan finde den stilfulde skuldertaske her

Leder du efter den lækre skuldertaske der giver det stilfulde snit til fest eller byturen? Så er denne lyse model absolut et godt valg, både ud fra de lækre materialer og ikke mindst det super lækre design.

 

 

Sky Jet Set taske

køb den anderdeles Sky Jet Set håndtaske

Find den lækre Sky håndtaske her

En lidt anderledes model til kvinden der ønsker noget mere unikt, kunne være denne lækre Sky Jet Set model fra Michael Kors. Den har samme snit og materialer som går igen i det lækre mærke, men farven gør den mere unik end de fleste tasker. Perfekt både til det lette sommertøj som det varmere overtøj til de kolde dage.

 

 

Vanilla shopping bag

køb den lækre vanilla shopping bag til dag brug

Find shopping baggen til 1495,- kr. her

Hvis du er på udkig efter den smarte shopping bag til hverdagen, så er denne model absolut et lækkert valg. Smart, elegant, stilfuld og ikke mindst praktisk, hvilket jo stort set er alt hvad man kan ønske sig af en lækker shopping bag.

 

 

Sort enkel skuldertaske

køb den enkle og elegante skuldertaske

Find den enkle skuldertaske til 1395,- kr. her

En enkel med dog super elegant skuldertaske er noget enhver kvinde kan bruge til finere brug. Denne Michael Michael Kors taske kommer i fire forskellige farver og indeholder selvfølgelig også plads til mobilen. Skab det elegante luksusk look ved at kombinerer med flotte Filippa K designer tøj og elegante Bvlgari solbriller.

 

 

Annabella MD TZ Tote

køb den unikke røde michael kors taske

Find den røde taske til 2793,- kr. her

Denne røde Michael Kors lædertaske giver et chic look, der kommer i den elegante stil som emmer af top kvalitet. En lækker enkel og stilren taske både til den lette kjole, festkjole, jeans eller til det mere rå og rebelske look med en flot læderjakke.

 

 

Navy Michael Michael Kors taske

køb den lækre Michael Michael Kors taske i navy

Find Jet Set model i navy til 1995,- kr. her

Hvis du elsker den enkle og elegante håndtaske som de fleste kvinder jo gør, så kunne det være at Jet Set modellen i navy er den helt rigtige for dig? Den lækre lædertaske kommer ikke bare i navy, men i 7 andre farver også.

 

 

Sort Fulton taske

køb den lækre Fulton bag som kvinde

Find den praktiske Fulton til 2795,- kr. her

Hvis du er til den traditionelle bag, så finder du selvfølgelig også den smarte model i Michael Michael Kors sortimentet. Fulton modellen er nemlig både elegant og super praktisk, hvilket jo er noget, som de fleste efterlyser med en ny taske.

 

 

Camille lædertaske

køb den lækre brune camille lædertaske

Find den smarte Camille model i brun lige her

Hvis du er til lædertaske i brun, så er Camille den gode valg for enhver kvinde der elsker kvalitet. Den elegante taske kommer med magnetlås og lækkert snit i håndtag.

 

Hvem og hvad er Michael Michael Kors?

michael kors tasker giver dig det elegante look som kvinde

Det lækre modemærke er kreeret af Michael Kors, der begyndte sin mode karrierer i den unge alder af 19 år, hvor han startede med design og salg ved Lothars i New York. Han flotte design i modemærket blev kendt og anerkendt, hvilket dristede ham til at åbne sit egen mærke, der blev grundlagt tilbage i 1981.

Visionen er, at dette brand skal være luksuriøst og chic, som blev videreført i lanceringen af accessories i 2001 indenfor sko, bælter og tasker.

Hvis du vil vide meget mere om brandet og personen bag det lækre designer mærke, så kan du tjekke michaelkors.com.

 

Hvorfor købe Michael Kors?

Du får et yderst populært design i det stilrene og tidløse look, som både i kvalitet og pris ligger i den højere ende. Det er ikke fordi at Michael Kors tasker adskiller sig synderligt fra lignede brands, men dog har de en snert af unik stil, hvilket har grunden til populariteten.

Du finder lige præcist den rigtige type taske i det stilfulde design, hvad end det er til skolebrug, shopping, byturen, arbejde eller festlige lejligheder. Du får den gode holdbarhed sammen med det feminine udtryk, derm kan bruges både til det lækre jakkesæt eller det mere casual outfit. Dette gør sig gældende i den tidløse stil, hvor du ofte finder dette brand billigere end andre brands i sammen designer klasse.

Du skal selvfølgelig lige advares, for du sparer flest penge online, men der findes også mange mennesker som snyder, som du kan se her. De fleste godkendte webshops i Danmark er ingen problem, men derimod de udenlandske der enten snyder eller sælger falske tasker. Her kan du gøre dig selv en tjeneste, ved at kunne identificere en ægte michael kors fra en falsk.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)