Mbym jakke? se disse 10 lækre modeller der hitter i 2018

Står du og mangler en super lækker jakke? Så burde du måske overveje en Mbym jakke der både er stilfuld, lækker og også praktisk.

Mbym er et dansk mærke der laver lækkert casual og feminint modetøj til kvinder, der hovedsageligt er produceret i økologiske tekstiler. Du kan finde både toppe, kjoler, shorts, leggings og hvis du leder efter en cardigans, så er en mbym cardigan næsten et must at eje.

Message A/S består af 28 multibrandstore i Norge og Danmark, og står bag mbyM brandet som de lancerer i 2003. Navnet mbyM står for made by Message og kan i dag findes i mere end 500 butikker over hele Europa.

 

Stilfulde eller casual mbyM jakker

Til de lækre varme forår eller sommerdage er der brug for en let og praktisk jakke, helt ligesom efterår og vinter kræver en jakke der er tilpasset årstiden. Her skal stilen selvfølgelig også være i orden, så du får en smuk, elegant eller stilfuld jakke, hvilket du heldigvis finder med det smarte mærke.

Herunder kan du se et bredt udsnit af lækre jakker/frakker i mbyM. Med disse får du både en pris i den billigere ende, der samtidig er garant for et lækker snit og god pasform i de forskellige styles. Se udvalget af forskellige sommerjakker og selvfølgelig også jakker der kan bruges til vinter.

 

mbyM Dorothy jakke

køb den lækre mbyM parka jakke i uld

En flot rosajakke er hvad du får med Dorthea Dorothy modellen fra mbyM. Jakken kommer i det stilfulde og enkle look i 3/4 længde og med to forlommer med klap over. Kraven er med kinakrave med stiknikger der går skråt nedover over hinanden i det klassiske look. Jakken er lavet i 63% polyester, 33% viskose og 4% elastan. Et godt alternativ til en mbyM uldfrakke eller måske den lækre Ashley jakke.

 

 

mbyM Berlin jakke

køb en let farvestrålende saphira jakke til sommeren

Er du til den casual model, så kunne denne enkle jakke i flyverjakke snit med flot dekorativ blomstermønster måske være lige dig. Jakken kommer i en god billig pris på tilbud, og er oplagt som en let jakke til foråret, sommer og efteråret hvor vejret ofte er ganske godt rent varmemæssigt.

 

 

Vesla læderjakke

Køb en lækker mbyM læderjakke til casual brug

En let og elegant læderjakke der både er praktisk men også giver dig det perfekte rå og stilfulde look er, hvad du får med denne Vesla model. En lækker læderjakke i 100% læder og utrolig god pasform, der kan bruges både til de smarte skinny jeans eller til den lette sommerkjole. En perfekt læderjakke hvis du gerne vil have et lidt rå udtryk der samtidig signaler god kvalitet.

 

 

Tabita blazer

køb en let mbym blazer til de varme dage

En let blazer i der både kommer i det casual, stilfulde og feminine snit er hvad du får med denne Tabita blazer. Du finder den både i melange som vist her, men den kommer også i emerald green, sort eller sugar hvid nuancer. En perfekt blazer som det lette overtøj på de gode varme dage gennem foråret eller sommer. Eller til indendørs brug på arbejdsplads og skolen gennem den kolde tid hvor der dog ofte også kræves en god varm vinterjakke.

 

 

mbyM Fabiolla parka

køb den gode mbym regnjakke til vådt brug

Det regner ret ofte i Danmark og her er en af de lækre dame regnjakker absolut noget, som alle kvinder har brug for i garderoben. Der findes mange lækre modeller, hvor Rains regnjakker helt ligesom mbyM giver dig det praktiske, enkle men samtidig også dejlige feminine styles. Det er nemlig hvad du får med denne Fabiola parka der udover den lyserøde model, også kommer i aqua grey, rød og den lyse pale sand farve.

 

 

mbyM Eveleen jakke

køb den flotte mbym frakke til fint brug

Er det den feminine frakke der udstråler overskud og giver et chic look du søger, så er Eveleen modellen måske det helt rigtige for dig. Modellen kommer med smart lynlås i siden og den store flotte krave der sammen med bindebæltet foran, giver dig det feminine og sofistikeret look der især henvender sig til citypigen. Bagpå kommer frakken med slids og giver dig tone i tone foer, som også forekommer ved den søde mbyM Mika frakke.

 

 

Sort mbyM parka

køb den varme mbyM vinterjakke

Til de kolde tider som der unægtelig kommer en del af her i Danmark, er en god parka jakke et smart valg. Her kunne denne sorte Mbym parka måske være det smarte valg for dig. Jakken i bomuld og polyester kommer med 80% dun og 20% fjer foring, hvilket skulle kunne holde dig varm gennem efterår og vinter.

 

 

Mbym Valentine læderjakke

brug en mbym læderjakke som modebevidst kvinde

Der findes mange lækre læderjakker hvor bikermodeller giver det rå look, men du finder heldigvis også jakkerne hvor det feminine overstråler rocker stilen. Her er denne Valentine absolut blandt de søde modeller hvor du får en læderjakke med den klassiske skrå lynlås og stor slå ned krave i et enkelt og stilfuldt design. Du finder også modellen i sort, hvis du er mere til den klassiske læderjakke og farve, hvor den kan kombineres både med de smarte jeans, den søde kjole, støvler, pumps eller sandaler.

 

 

mbyM cowboyjakke

køb en lækker mbym deninjakke

MbyM laver selvfølgelig også denimjakker, hvor denne klassiske cowboyjakke til fulde lever op til stilen. En ganske enkel blå denimjakke til de varmere tidspunkter af året, hvor jakken udgør det lette overtøj til arbejde, skole eller fritiden.

 

 

Dust bomberjakke

køb en casual mbyM bomberjakke til kvinder

Er du til bomberjakker så finder du selvfølgelig også en sød model i mbyM brand. Denne Dust i den lækre nuance kunne være det perfekte overtøj for dig. Jakken kommer i 94% modal og 6% polyester, og er nok ikke velegnet til at de kolde dage på året, men er dog let foret så den kan holde dig varm på de bedre tidspunkter af året.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)