MbyM cardigan der vil klæde dig som kvinde i 2018

En dejlig mbyM cardigan til kvinder i 2018?

Hvis du leder efter en lækker, billig men også kvalitets cardigan i 2016, så er det danske mærke Mbym, som hører under Message koncernen, et super godt bud på den rette cardigan for dig blandt alle de forskellige slags cardigans indenfor lækkert kvinde modetøj.

Mbym mærket har de senere år virkelig slået igennem og ikke bare i Danmark. Det skyldes, at firmaet har fundet nogle virkelig gode designere, der formåer at skabe lækker kvalitets tøj. For du får nemlig tøj, der er med på den helt nye modetrend, men samtidig er prisen ikke skruet i vejret.

Man kan finde cardigans i alle slags former, størrelser og aldersgrupper rundt omkring, men her på Le-Reve.dk har vi dog fokuseret på de 5 nedenstående cardigans. De kan bruges til både at sidde i sofaen med benene oppe, men også til en lun aften på altanen eller cafeen … Der er faktisk rigtig mange hyggelige ting som man kan bruge en cardigan til 🙂

 

MbyM Issa Top cardigan

køb det lækre Issa cardigan som kvinde

En dejlig trøje fra MbyM du finder i bordeaus eller sort, der er lavet i akryl, nylon og alpaca. Den lange strikket cardigan er dejlig som overdelen, da den jo dækker godt nok over bagdelen, og perfekt med et par af de fede sneakers til kvinder.

 

 

MbyM Vella cardigan

køb en lækker cardigan til vinter som kvinde

Vella er en lækker grå cardigan der både er praktisk og ret sød. Perfekt til dække din top og kombineret med et par smarte jeans, sko med hæl og måske en af de lækre Mbym Jakker, så skaber du også det feminine look.

 

 

Issa Bobbi Knit

brug den lækre MbYM Bobbi knit til kvinder

Hvis du leder efter den lange cardigan i creme farve, så er Issa cardigan en ret sød model. Perfekt til at det afslappet brug sammen med et par løse bukser og et par flade sko eller måske lækre støvletter.

 

 

Sort MbyM Maje strikjakke

køb den lækre MBym striktrøje til unge kvinder

En dejlig strik i ekstra lang er Maje modellen, der er lavet i polyakryl, polyamid og alpaka. En dejlig lang model til at holde varmen, og samtidig giver den dejlige afslappet følelse og look.

 

 

Sød Issa trøje

brug en sød MbyM strikjakke som cardigan

Issa modellen kommer i forskellige varianter, hvor denne kommer i blå eller canyon rose farve. En super sød cardigan i helt samme lange stil som de andre cardigans fra MbyM.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)