Mbym buksedragter => Måske lige noget for dig i 2018

Mbym buksedragter til brug i 2018?

Engang for år tilbage så man ikke buksedragter så meget. Gennem de sidste år er buksedragten dog blevet moderne igen og også her i 2017. Det er en praktisk one piece beklædningsdel som du hurtigt kan hoppe i, og den kan bruges både til fest og hverdagen.

De fleste kvinder burde have denne tøjdel i garderoben, fordi udover at være super nem at hoppe i, så kan man style den ret lækkert med accessories og bælter på en lige så hurtig måde. Du kan nemlig få både en stilfuld, rå, sexet eller elegant alt efter hvilket du gerne vil fremvise.

Der findes mange forskellige former, styles og farver i buksedragter, men her får du kun mbym buksedragter fremvist. Mbym tøj er både lækkert og billigt, så hvis du er på udkig efter sådan, så tag et kig på modellerne nedenfor.

 

Smarte buksedragter fra MbyM i 2018

Her får du vist 3 forskellige buksedragter fra mærket mbyM men du kan klikke på linket nedenfor hver billede, og så får du vist et meget større udvalg af forskellige slags jumpsuits som kunne tage sig godt ud med en af de flotte Mbym jakker til kvinder.

gordon prey buksedragt fra mbymSe buksedragten her

Sort er den klassiske farve som passer til de fleste kvinder. Hvis du er tvivl om du kan bære farver, så husk at sort skjuler og derfor er velegnet til stort set alle.

 

mbym bernice simone jumpsuitsSe buksedragten her

En afslappet og feminin buksedragt er, hvad du får med denne grålige buksedragt med bare skuldre. Perfekt sammen med et par høje hæle og en let sommerjakke hvis der er grillfest eller måske en bytur.

 

mbym sisse sunshine buksedragtSe buksedragten her

Den ungdommelige og lette buksesdragt til kvinden er hviler i sig selv. Perfekt sammen med en varm efterårsjakke til det mere kedelige vejr, eller som fristående på de varme dage i forår og sommer.

Disse buksedragter er i forskellige snit og farver, men du kan sagtens få andre med flere farver, mønstre og vildere snit hvis det er mere din smag.

Fordelen ved buksedragter er at du kan bruge både høje hæle eller flade sko alt afhængig af humøret, og dette er både til fest og afslapning, så hvis din garderobe ikke indeholder et par jumpsuits, så skulle du måske overveje om det ikke var på tide at få en eller et par stykker?

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)