Inspiration

Mascara til smukke vipper

Skønhedsritualerne dækker blandt over at tage makeup på, for at tage dig bedst ud. Og der findes jo rigtig mange forskellige makeup looks. Nogle kvinder er til det neutrale look med blot mascara og måske lidt lipgloss, mens andre er til det omvendte, hvilket afhænger af dit temperament og personlighed.

Det foretrukne produkt inden for makeup, er nok masca til smukke vipper.  

På med mascaraen for de smukke vipper

Det første der møder dig og andre, er personens øjne. Derfor betyder det noget, at du har gjort øjnene g flotte, hvilket en mascara er med til. Mascaraen kan hjælpe til f.eks. at give dine øjne et intens blik.

Har du lange eller korte vipper? Skal de være længere eller ønsker du mere fylde og hvilken farve er bedst til dig? Vi er alle forskellige tykkelser og størrelse vipper. Derfor skal du vælge den rigtige masacara til dit behov, hvilket du kan finde inspiration til at finde i dette populære udvalg af de bedste mascara i forskellige typer.

 

Maybelline Colossal Big Shot

En goldie mascara der kommer med unikke bølgede børstehår. Giv dine vipper en god volume med kollagen-formlen og selvfølgelig også den gode holdbarhed. Maybelline The Colossal Big Shot mascra kan klumpe lidt, men bliver bedre jo flere gange du bruger den. 

L'Oréal False Lash Telescopic

Længere vipper? Det får du med denne smarte False Lash Telescopic Mascara fra Loreal. Mascaraen giver en effekt der forlænger dine vipper med mascaraens strækkende mikrofibre og den nye Telescopic børst. Du behøver blot ét strøg, da den smarte børste fanger hver enkelte vippe. Absolut en god mascara som du kan bruge til at snyde dig til lange øjenvipper med mascara.

Clinique, High Impact Curling

Har du lige vipper og er træt af at bruge en vippebukker? Her kan Clinique High Impact Curling masacara hjælpe med at få lange og buede vipper. Mascarens smarte børste buer og formen hjælper til at løfte dine vippehår. Clinique mascaraen holder i 24 timer og drysser ikke. Du kan både købe mascaraen i sort og brun. 

L'Oréal False Lash Architect 4D

Vil du have samme effekt som flotte falske vipper? L’Oreal False Lash Architect mascara har tilført 4D-fibre, der fremhæver vipperne ved at give volume, bøjer og forlænger dem. Børsten kan komme ind til selv de inderste små hår. Denne mascara er hjælper til at give et dramatisk look.

L'Oreal Volume Million Lashes

L’Oreal Volume Million Lashes giver ekstra sorte vipper og syne af som havde du millioner af dem. Børsten har rigtig mange børstehår der skiller dine vipper en for en, og så tilføjer den rigtige mængde, så du undgår klumper.

Christian Dior, DiorShow Extase

Med denne Christian Dior mascara får du fylde indefra og ud til dine øjenvipper. Samtidig plejer mascaraen dine vipper og “behandler” skadede vipper, så vipperne bliver fyldige og stærkere. Denne mascara har en unik børste. Så hvis du er villig til at give lidt ekstra penge, så får du virkelig også en fantastisk mascara.

Vidste du det om mascara..

Vidste du at en mascara der ikke er åbnet, kan holde i 30 måneder. Problemet med en mascara er dog, at når du først har åbnet mascaraen, holder den i 6 måneder. Dog anbefaler mange øjenlæger, at du kasserer din mascara efter 3 måneder. Så husk det, når du køber din mascara til at skabe de smukke vipper.