Mascara til smukke vipper? Se dette lækre udvalg

Vi kender alle følelsen af, at det er vigtigt at se godt ud udadtil. Det gør vi blandt andet ved at tage makeup på, som der jo findes utallige makeup looks af. Nogle er til det meget neutrale look med blot mascara og måske lidt lipgloss, mens andre er til det omvendte. Det hele kommer an på smag og behag.

Det fortrukne inden for makeup, er selvfølgelig mascaraen. Kender du ikke godt følelsen af, lige at være vågnet op, og ligne et lig? Og det eneste der kan redde dig, er den fantastiske mascara?

 

På med mascaraen for de smukke vipper

Det første, som møder en, når man kigger på en kvinde, er hendes øjne. Derfor betyder det meget, at du har gjort dem rigtig flotte, hvilket en mascara er med til, da det kan give dine øjne et intens blik, vel og mærke med den rigtige mascara til smukke vipper.

Har du lange eller korte vipper? Skal de være længere eller ønsker du mere fylde og hvilken farve er bedst til dig? Vi er alle forskellige, og derfor er det vigtigt, at du giver os god tid til at finde det helt rigtige. Du har med garanti stillet dig selv spørgsmålet om hvilken eyeliner du skal vælge, helt ligesom du også har gjort det for at finde den helt rigtige mascara, hvilket er grunden til at vi har fundet udvalg af gode produkter

 

Maybelline Colossal Big Shot

en god børste med volume og fyldeFind Colossal Big Shot til 99 kr.

En goldie mascara der kommer med unikke bølget børstehår. Giv dine vipper en god volume med kollagen-formlen og selvfølgelig også den gode holdbarhed. Maybelline The Colossal Big Shot mascra kan klumpe lidt, men bliver bedre jo flere gange du bruger den.

 

 

L’Oréal False Lash Telescopic

smart mascara til lange vipperFind den til 79,- kr. ved Billigparfume

Længere vipper? Det får du med denne smarte False Lash Telescopic Mascare fra Loreal. Den har en effekt som forlænger dine vipper med dens strækkende mikrofibre og den nye Telescopic børst. Du behøver blot ét strøg, da den smarte børste fanger hver enkelte vippe. Absolut en god mascara som du kan bruge til at snyde dig til lange øjenvipper med mascara.

 

 

Clinique, High Impact Curling

et smart stykke makeup til buede vipperDu finder denne til 159,- kr lige her

Har du lige vipper og er træt af at bruge en vippebukker? Har får dine vipper et helt fantastisk look, da du får lange og buede vipper. Den smarte børste, som buer, løfter dine vippehår. Denne smarte mascara holder oven i købet i 24 timer og drysser ikke. Du kan både få den i sort og brun, så overvej, hvilken farve, som vil passe lige netop dig.

 

 

Mineral Hygienics Ultimate Volume

Lækker mascara til sunde vipperDenne mascara kan du få til 99,- kr.

Er du til volume og lange vipper, som holder selv i regnvejr?  Med denne lækre mascara, bliver din vipper fyldige og lange, som dens smarte børste også er med til at gøre. Du får et holdbart resultat da denne mascara er vandfast.

 

 

L’Oréal False Lash Architect 4D

mascara som får dine vipper til at få det sammen look som falske vipperKøb denne mascara til kun 89,- kr. her

Vil du gerne have same effekt som de flotte falske vipper? I denne smarte mascara, er der tilført 4D-fibre, som fremhæver vipperne, ved at give volume, de bøjes plus de forlænges. Børsten kan komme ind til selv de inderste små hår. Denne mascara er lige noget for dig, hvis du vil have et rigtig dramatisk look.

 

 

L’Oreal Volume Million Lashes

mascara til kvinden som vil have mere volume i sine vipper Find den lækre L’oreal til 89,- kr.

Her får du ekstra sorte vipper, og desuden kommer dine vipper til at syne som havde du millioner af dem. Denne børste har rigtig mange børstehår, som skille dine vipper en for en, og så tilføjer den desuden den rigtige mængde, så du ingen klumper får.

 

 

Christian Dior, DiorShow Extase

noget helt nyt fra dior. fantastisk mascaraDen lækre Christian Dior koster 239,- kr. her

Vil du prøve noget nyt? Med denne mascara får du fylde indefra og ud til dine øjenvipper. Samtidig plejer denne mascara dine vipper og “behandler” skadede vipper, så de bliver mere fyldige og stærkere. Denne mascara har en unik børste. Så hvis du er villig til at give lidt ekstra penge, så får du virkelig også en fantastisk mascara i top klasse.

 

Vidste du det om mascara..

Vidste du, at en mascara som ikke er åbnet, kan holde i 30 måneder, hvilket så betyder at du nok skal overveje at investerer i en god makeup opbevaring, ellers kommer der til at blive rodet.

Problemet med en mascara er dog, at når du først har åbnet den, holder den i 6 måneder. Dog anbefaler mange øjenlæger, at du kasserer din mascara efter 3 måneder. Så husk det når du køber din mascara til at skabe de smukke vipper.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)