Marc Jacobs taske? Disse tasker kigger man langt efter

Vi kan vidst godt blive enige om, at alle kvinder elsker tasker og vi skal helst have rigtig mange af dem. I dag er der et utal af lækre og trendy tasker, og de findes i alle størrelser og designs- alt afhængig af hvad man skal bruge den til, så må det godt passe til ens lækre tøj som kvinde. Skal man i byen, er det den lille skuldertaske man griber, hvor i mod, hvis man skal på arbejde eller i skole, så er det en af de større tasker man tager med.

Drømmer du om en Marc Jacobs taske?

Du har nok set det fede brand, Marc Jacobs i en af butikkerne. Det blev grundlagt af Marc Jacobs og hans samarbejdspartner Robert Duffy i 1980’erne. Brandet kan du finde verdenen over, og der bliver i spænding ventet hvad Marc Jacobs vil vise næste gang. Marc Jacobs er et kendt designerhus, der skaber mænds og kvinders beklædning- tøj, sko, accessories, solbriller, ure osv. Marc Jacobs introducerede “Marc By Marc Jacobs” i 2001, som jo hurtigt er blevet kendt for at lave kvalitets tasker på højde med de lækre Malene Birger tasker. Derfor har jeg her på siden valgt at vise et lille udvalg, af nogle af de mange lækre tasker i dette mærke.

 

Mini Natasha

lille skuldertaske fra marc jacobs som er et must have

Sød skuldertaske med justerbare og aftagelig skulderrem. Tasken er af ægte læder. Her får du en lille taske, men med masser af plads og rum, som er perfekt til byturene og ikke mindst i sammensætning med stilfulde korte festkjoler.

 

Large Drawstring

stor brun taske, som kan bruges til alt

Lækker taske, med et håndtag og en justerbar, aftagelig skulderrem. God taske, til dine shoppingture såvel som arbejdet, da den har rigtig god plads.

 

Marc Jacobs Noa

lækker lille taske til byturene som har plads til kort

Her får du igen, en super lækker skuldertaske til byturene. Der er blandt andet plads til 4 kort, som jo er perfekt, når man enten er ude at shoppe, eller på diskotek. Så ikke bare praktisk men også super elegant taske til dig som ung eller moden kvinde.

 

Backpack

utrolig lækker rygsæk som man kan bruge til alt

Perfekt rygsæk til hvad man nu skal bruge den til, måske går du i skole eller er ved at studere? Uanset hvad, er den fantastisk. Den har masser af plads- det er en rigtig kvalitetstaske, som hele dens ydre også emmer af – nemlig super kvalitet med stil.

 

Ligero Nano Ninja

super eksklusiv taske i flot design

Kan du godt lide, at se rigtig eksklusiv og luksuriøs ud? Jeg har hermed funden tasken til dig så! Som altid er kvaliteten i top, men med dette design og denne creme farve, skiller tasken sig virkelig ud- enhver kvindes drøm!

 

Natasha

Super lækker marc jacob skuldertaske til vinterens outfit

Denne skuldertaske har et flot og stilet design. Den vil være super flot her til vinter til en par læderbukser og en lækker vinterfrakke. Tasken her, kan du også få i sort, som også er super flot.

 

Tech 13 Computer

praktisk og trendy computertaske

Hvis du står og mangler en computertaske, der ikke bare er en computertaske, men er en praktisk men også elegant taske som pige eller kvinde, så er denne absolut en god mulighed. Denne taske er beregnet til 13 tommers bærbare og kommer med lynlås, dobbelt håndtag og selvfølgelig en regularbar skulderrem.

 

Marc by Marc Jacobs populære brand fra 2001, der især indenfor de lækre lædervarer som ovenstående tasker, eksisterer stadig, men inden længe vil dette brand blive sammenlagt med Marc Jacobs, der jo har været kendt som den mere voksne linje.

Det betyder dog ikke at de lækre produkter forsvinder, det er mere en sammenføring af forskellige linjer, så der kommer en stilren linje af stilfulde, lækre og elegante kvalitets produkter som man jo finder i begge brands lige nu. Det bliver spændende at se hvad der sker, og forhåbentlig fastholder firmaet den lækre stil der lyser langt væk af kvalitet, som jo netop gør disse lækre tasker så unikke.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)