25 Stilfulde Malene Birger tasker til den gode stil i 2018

Hvis du står og mangler en praktisk, elegant og stilfuld taske, så skulle du overveje om ikke en Malene Birger taske lige er sagen for dig.

De utrolige lækre tasker i det danske designer brand, er ikke bare praktiske at have til alt sit udstyr, men de er også de klassiske eksempler på rigtig eksklusiv stil, som man både kan se og mærke med det samme, hvor et lækkert alternativ der også er i den absolutte topklasse, er en lækker Michael Michael Kors taske.

Se de eksklusive og stilfulde tasker fra Malene birger der går rent hjem her i 2018. Måske du finder lige præcist den taske som du ikke kan undgå at blive forelsket i.

 

Sort Popsicle taske

køb den elegante popsicle som modebevidst ung kvinde

Den smarte og praktiske rummelige er denne Popsicle model. En perfekt taske til at rumme meget til weekendbesøget eller til byen. Du finder tasken på i denne mørke farve og i soft hvid nuance.

 

 

Crossana taske

køb den flotte Malene Birger taske til hverdagsbrug

En elegant taske til hverdagsbrug er denne Crossana taske i soft white nuancen. Tasken kommer også i sort og har en dejlig inderlomme til f.eks. telefon eller kreditkort. Materialet er 100% polyvinyl og med den klassiske læderrem.

 

 

Blå Malene Birger taske

køb den trendy blå taske som kvinde

Hvis du søger efter en lidt mere unik nuance indenfor shoppingmodeller, kunne denne blå Grinolas taske være lige præcist det rigtige? En god rummelig taske der kan rumme indkøbsvarerne også, helt ligesom du kan bruge til stort set alt andet.

 

 

Crossby skuldertaske

køb den lækre Crossby skuldertaske fra Malene Birger

En skuldertaske er måske den type af dametasker, som du er på jagt efter. Her kunne Crossby tasken måske være det helt rigtige valg, hvor du finder modellen i enten sort eller den lyse farve. En elegant taske der står sig godt til vinter- eller sommerjakken, helt ligesom den virker til både det casual eller stilfulde look.

 

 

Brinolas taske

brug den lækre taske til skole og arbejde som kvinde.

En lækker rummelig taske der kan bruges til stort set alt, er den lækre By Malene Birger Brinolas model. En taske der kommer både i den lyse og sorte farve, og som emmer af stilren kvalitet.

 

 

Candence rygsæk

Køb den feminine by malene birger rygsæk

Er det en stilfuld rygsæk du mangler til hverdagen på arbejde eller studier? Så er denne fede Cadence model i sandfarvet, en af de elegante rygsække der emmer af stil og kvalitet. Perfekt til skolebøger eller måske tøjet når du skal i motionscentret.

 

 

Dark chokolate Grineeh

flot designer taske i tidløst design

En smart taske i et tidløst design er, hvad du får med denne Grinee model. Tasken kommer med læderkant, tryklås og lille clutch med lynlås følger med tasken.

 

 

Læder Hilma skuldertaske

køb en lækker By Malene Birger skuldertaske

Malene Birger tasker kommer i mange forskellige prisklasser og typer, og denne skuldertaske i læder kommer i den dyre ende. Til prisen får man dog også en rigtig lækker taske der emmer af topkvalitet, og en perfekt taske til kvinder der kun ønsker det bedste i kvalitet og design.

 

 

By Malene Birger Dippin clutch

day by malene birger tasker giver stil

Leder du efter den smarte clutch taske der måske skal kombineres med en af de flotte lange kjoler til fest? Så kunne denne stilrene med det velkendte Malene Birger mønster, måske være den helt rigtige model. En lækker og elegant let taske til det festlige brug.

 

 

Sohna taske

find den lækre Sohna taske til dit brug

Hvis du leder efter en super elegant taske til både hverdag og fint brug, så er Sohna modellen absolut et godt valg. Du kan bruge den både i det daglige men også til bytur eller fest, og den vil helt sikkert få dig til at fremstå super elegant. Tasken i tan print kommer med lyslås og knaplås, og kan købes for små 1500,- kr.

 

 

Monica lædertaske

køb den eksklusive lædertaske som modebevidst kvinde

Køb den lækre minimalistiske totetaske der kommer i slidstærk kalvelæder. En super lækker taske i to størrelser hvor den rummelige evergreen kommer med lækre detaljer til den gode stil.

 

 

Celebs by Malene Birger

køb den lækre Celebs taske til aften brug

En lækker stilfuld håndtaske til kvinden der ønsker en klassisk enkel taske i den elegante stil. En særdeles populær taske til 2999,- kr. som indgyder absolut klasse i den klassiske elegante stil der følger med by Malene Birger.

 

 

Trineeh håndtaske

Brug den lækre Malene Birger håndtaske som kvinde

Håndtasken er den tasken som kan være svært at undvære i hverdagen. Derfor kunne du overveje den lækre Trineeh model der kommer i tre forskellige farver, som din nye håndtaske. Tasken er rummelig, stilfuld og elegant i det klassiske Malene Birger mønster, som kan kombineres med både sorte nederdele som det afslappende vintertøj.

 

 

Sort Candence bag

Den sorte Cadence By Malene Birger taske giver det flotte look

Du finder Cadence modellen i forskellige nuancer, og her den sorte model en af favoritterne. En utrolig elegant rygsæk i 100% nylon og strop og snøre.

 

 

Grineed

køb den lækre Grineed shopping bag

Grineed er en lækker shopping bag model, som du finder til 1800,- kr. Tasken kommer i PU læder og bomuld, og som du kan se, kommer i klassisk Malene Birger blomsterprint.

 

 

By Malene Birger rejsetaske

køb den elegante kuffert i By Malene Birger brand

Hvis du skal rejse på ferie, weekend eller forretningsrejse, så er den praktisk og elegante rejsetaske et must to have. Denne Raniero i mørk nuance, er en lækker kvalitet kuffert/rejsetaske som du kan medbringe nemt og hurtigt overalt.

 

 

Wallikan taske

Wallikan tasken fra Malene by Birger er den rummelige kvinde taske

Den lækre store og rummelige taske til kvinder ligger prismæssigt i den tungere ende, hvilket er en pris på 3499,- kr. Tasken der er med dobbelt håndtag og fuld foret, er i det klassiske Malene Birger stilfulde look, hvor det grafiske print og silhouetter bare gør den endnu mere elegant og eksklusiv. Tasken kommer med indre lyslåslomme og toppen er også med lyslås lukning. Så hvis du mangler en super feminin og lækker taske, så kunne Wallikan helt sikkert være et lækkert valg til din samling af lækre accessories.

 

 

Maggia taske

maggia taske er endnu en elegant taske i det danske brand

Maggia tasken ligner Wallikan lidt i det elegante look, men forskellen udover formen selvfølgelig, er at denne super lækre taske er det billige køb til kun 899,- kr. hvilket jo må siges at være den gode pris for en Malene Birger taske. Tasken kommer med stof foer og er i imiteret læder, og som du kan se på billedet, kommer den med dobbelt håndtag. Lukningen i den mønstret taske er med magnetisk tryklås og der kommer også en dejlig aftagelig skulderstrop med.

 

 

Nibbeau

håndtasken er den uundværlige taske for kvinder

Den her taske er lidt anderledes end de to andre, og er vel en ganske klassisk håndtaske i slangeskindsfinish til 1499,- kr. i det lækre designer brand. Lædertasken kommer logisk nok med en skulderstrop, og er den fine taske til aften eller festkjolen. Lukningen er fold over design, og hvis du skal have en taske der matcher dit grønlige festtøj, så kunne den helt sikkert være den ideelle kvalitets taske.

 

 

Tosella

en dejlig designer lædertaske burde alle kvinder eje

Denne lækre designer taske koster 3299,- kr. og er lavet i kvalitetsskind og læder, som bare bliver smukkere for årene der går. Tasken er fuld foret, og kommer med dobbelt håndtag og metal detalje som du kan se på billedet. Det elegante og stilfulde ved denne taske, er det minimalistiske design, som giver den det eksklusive og yndefulde look, som den modebevidste kvinde der er kræsen med sine ting, helt sikkert ville vælge.

 

 

Addilas

den lækre kvalitetsskindtaske Addilas er for modebevidste kvinder

Den lækre 100% læder taske med dobbelte håndtag og aftagelig skulderrem er den lækre taske til den modebevidste kvinde, der kun vil have kvalitet. Prisen for taske ligger på 2999,- kr. hvilket skyldes at med brandet får du kun topkvalitet både i design, udseende og kvalitet. Taske er den perfekte rummelige taske i skoletaske stilen, hvor der er top lynlås lukning, og materialet er i kvalitetsskind der bevarer det smukke design i årevis.

 

 

Cadena rygsæk

køb den populære Cadena taske

En anden stilfuld model indenfor By Malene Birger rygsække, er denne fede Cadena taske. Tasken kommer med justerbare rygsækstropper, snøreluk og i det klassiske læder look.

 

 

Zoysi taske

Lækker eklsusiv Zoysi taske til aften brug

Hvis du mangler en både eksklusive og super elegant taske til fint brug, så er denne 100 % læder taske til 2499,- kr. absolut et godt valg. Tasken kommer med foldelukning og er som du kan se, i et stilfuldt minimalistisk design der skriger at den udstråler flot kvalitet, hvilket du kunne kombinerer med den smukke kjole og et par høje Billi Bi designer sko.

 

 

Rummelig Grinolas bag

den rummelige Grinolas taske kommer med det velkendte mønster

Hvis du mangler en rummelig taske, der samtidig skriger stil med sit velkendte Malene Birger mønster, så er Grinolas tasken til 1999,- kr. det helt perfekte valg.

 

 

Pimms taske

Brug den flotte Pimms dametaske

Brug den nye Pimms taske til både fest eller hverdag, hvor den er tilpas lille til fest brug og stor nok til at rumme de personlige ting til hverdagen.

 

Malene Birger Brand

tilsæt den lækre taske til byturen

Hvis du ikke kender til brandet By Malene Birger, så er det et dansk brand som opstod ved designeren Malene Birger tilbage i 2003.

Designet er i det klassiske men samtidig sofistikeret og bygger stilen over den lille sorte kjole. Firmaet ejerskabet blev overtaget fuldt ud af det midtjyske IC Compagnys i 2010, hvor de hidtil kun havde være medejere, og designeren bag nemlig Malene Birger tog sig derefter kun sig af design siden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)