Makeup opbevaring → Akryl bokse ideer til at få styr på rodet nu!

Makeup opbevaring er lige den ting som du måske ikke har gjort så meget i?

Er du ved at være træt af rodet på badeværelset, der måske flyder med børster, pensler, læbestift, mascara og andet?

Det er heldigvis nemt at løse med flotte akryl bokse der samtidig er særdeles praktiske. Du finder nemlig det store udvalg af forskellige ideer indenfor både akryl og plast opbevaring til makeup lige her. Vi har fundet en stor del af de mange forskellige bokse og kasser til opbevaring som den gode inspiration til dig.

Brug et par minutter på at få løst dit problem med makeup der flyder overalt, for det kræver nemlig ikke lang tid at købe noget online, du skal bare have inspiration til det helt rigtige i din smag. Nedenfor finder du forskellige muligheder både indenfor de billige kasser i Cosmetic Organiser og selvfølgelig også de noget dyre akryl bokse i form af Nomess balsabox eller makeup organiser i clear.

 

Nomess makeup organiser bokse og kasser

Brug de lækre nomess makeup bokseNomess Clear makeup organiser har været i den dyrere prisklasse for opbevaringsbokse, hvor det i dag kun er balsabokse der koster lidt mere end normalt. Det skyldes dels at materialet er i akryl og designet i clear, er super populært og derfor har du også betalt en forholdsvis høj pris for designet. Om du ønsker at give det mere for Nomess er en smagssag, men så kan det være at du kunne spare i modsatte ende med f.eks. billige makeup børster og andet ved at granske de mange forskellige tilbud og udsalg.

Nomess Makeup Organiser

den normale størrelse af den kendte Nomess akryl makeup boksDen mest kendte makeup boks i Nomess mærket, er denne standard størrelse af Organiser modellen.

Med den populære akryl bokse får du en stilfuld kasse der samtidig giver en perfekt sortering af dit makeup. Hvis du er til det klare look i bokse, så er denne ganske elegant at have stående enten i soveværelset eller badeværelset.

Organiser kan rumme alt lige fra pudder, læbestift, pensler, børster m.m. i de små rum som dækker over meget forskelligt til sortering og organisering. Ulempen er selvfølgelig, at hvis du har meget makeup, så er en ikke nok.

Find den til bedste pris på 199,- kr. ved Livingshop

 

 

Nomess organiser XL

Nomess organiser i XL kan rumme det meste makeupDen store XL version af den klassiske Nomess makeup organiser, er den dyrere version men samtidig den boks, som burde kunne rumme det meste af dit makeup.

Organiseren kommer med forskellige størrelser i rummene der er inddelt i boksen.

Den praktiske og lækre boks kan rumme alt slags makeup fra læbestift, pudder, pensler så der bliver holdt styr på dit makeup.

Find XL versionen til 399,- kr. lige her

 

 

Nomess Clear tool box

den perfekte opbevarng til børster og penslerDen første lækre Nomess boks er den klare boks til f.eks. pensler, børster m.m. som kommer er 19,5 cm. høj, 20,5 cm bred og 15 cm dyb.

Denne boks syntes jeg er speciel god til børster, penne og andet, fordi hullerne er både tilpas store men også små til at holde styr på de forskellige opretstående ting, som man har i sin kosmetik samling.

Find akryl boksen til bedste pris på 199,- kr. her

 

 

Nomess balsaboks

Personal makeup balsaboks fra Nomessa Den lækre og elegante makeup opbevaringsboks som du kan have stående, er denne lækre boks udfærdiget i balsatræ.

Med boksen fra Nomess balsaserien får du både den yderst lækre men samtidig særdeles praktiske boks, da kassen kommer med en masse inddelte rum til alt dit forskelligt makeup.

Du får også med balsaboksen et indbygget spejl, som der kan stå på højkant, og give boksen en ekstra dimission af smart design, som bare gør det til et endnu bedre køb i design.

Du finder balsaboksen til 649,- kr. ved Coolshop her

 

 

Nomess Clear Pot

Køb Nomess clear pot til dine makeup pensler

En mindre udgave til opbevaring af sine pensler, er dette enkle krus i akryl fra Nomess. Hvis du ikke vil have den større udgave stående, måske fordi du ikke har brug for så mange pensler, så er Clear Pot ideel.

En let og smal holder til et mindre udvalg af pensler som f.eks. hele Gillian Jones Penselsæt. Holderen kan selvfølgelig også bruges til andre ting som f.eks. familiens tandbørster eller lignede. Det er en billig og stilfuld enkel holder til dit badeværelse, hvor anvendeligheden er dejlig varierende.

Køb Clear Pot holderen til 59,- kr. ved Livingshop

 

 

Sort Balsabox

køb den sorte nomess balsabox til dit makeupEn anden udgave af den pink balsabox i lys træ er den sorte model.

Med den sorte box får du det gode kvalitets balsa materiale, der ikke bare emmer af kvalitet, hvilket man kan se lige med det samme, men du får også den stilfulde og smukke box til badeværelset eller soveværelset.

En top kvalitets opbevaring til dit makeup fra Nomess, som koster det mere end de traditionelle akryl bokse, men samtidig og dejlig rummelig og praktisk.

Du finder den til 849,- kr. ved Gucca her

 

 

Balsabox Personal Mini i pink

akryl opbevaring til makeupDu finder også de flotte balsabokse i en lidt mindre udgave i Personal serien. Denne box i lyserød er lidt dyrere end de andre mini versioner. Den lyserøde kasse koster nemlig 700 kr. i forhold til prisen på 499,- kr. som de andre nuancer af samme boks koster.

En sød kasse med en lille makeup skuffe der kan indeholde både makeup, smykker emmer måske parfume.

Du kan finde boksen til 699,- kr. ved Coolshop her

 

 

Cosmetic Organiser opbevarings bokse i akryl

Cosmetic Organiser har et stort udvalg af forskellige bokse, æsker og kasser til opbevaring. Se udvalget nedenfor hvor du måske finder de rigtige kombinationer af makeup opbevaring skuffer, holder og bokse til dit kosmetik.

Organizer Tray i akryl

rummelig organiser tray i akrylHvis du mangler en stor og meget rummelig boks der byder på mange forskellige muligheder for opbevaring af dit kosmetik, så er den smarte Organizer tray i akryl det helt perfekte valg.

Denne kasse er den enkle sminkeskuffe, der kan holde alle dine makeup produkter samlet et sted i en organiseret stil, så du ikke skal trække dig i håret over hvor f.eks. læbestifterne er blevet af.

Denne organiseret er meget holdbar i sit akryl materiale så tag et kig.

Du finder organiser tray kassen til 219,- kr. ved Nelly

 

 

Cosmetic Organiser large holder

den smarte holder til læbestift, pensler og børsterDenne model “large holder” fra Cosmetic organiser er en super smart opdelt holder til mange formål.

Som du kan se på billedet, er den særdeles perfekt skabt til at holde styr på de forskellige læbestifter, pensler og børster i de små og lange rum.

Til dit makeup kan passede få det opbevaret i det store rum, og de helt perfekte ved denne organiser er prisen, som faktisk er rigtig billig, nu denne organiser er den billigere model i forhold til f.eks. Nomess mærket.

Find Cosmetic holderen til 135,- kr. her

 

 

Cosmetic small holder

den lille holder fra CosmeticCosmetic organiser har selvfølgelig også den lille model med navnet “small holder” i deres palet af billige, smarte og super lækre opbevaringskasser til alt slags kosmetik, som en kvinde har brug for at have styr på.

Denne mindre model kan opbevare akkurat det samme, med den forskel som navnet siger, er den mindre model.

Hvis du ikke har brug for så meget plads, eller hvis du har brug for en ekstra mindre kasse til dine børster, pensler, klippere, makeup og andet, så kunne den smarte transparent være den gode og billige løsning for dig.

 Find den lille opbevaring box til kun 79,- kr. her

 

 

Fox Shape læbestift holder i akryl

den perfekte makeup holder til din læbestiftHvis du hellere vil have en holder, som primært er målrettet til at holde styr på alt din læbestift, så er denne akryl holder helt rigtigt.

Modellen Fox Shape er den formstøbte holder, der er skabt til at være den gode organisering af læbestift, og med en god ordentlig styr på læbestiften, så får du også det gode visuelle look men den stående på badeværelset.

Ligesom med modellen “large holder” så finder du også denne til den billige pris, så gør det gode køb og overvej om ikke denne er lige dig.

Find læbestift organiseren til kun 135,- kr. her

 

 

Opbevaring med 2 skuffer

makeup opbevaring akrylHvis du søger efter en god allround løsning, så er denne kasse med 2 skuffer og mulighed for opbevaring til makeup børster og andet øverst, måske det helt rigtige til dig – Den kommer også i sort farve.

Du kan gemme smykker eller andet i skufferne, og have din pensler, læbestift og andet stående øverst på kassen. En god og hurtig løsning i tråd med f.eks. Hay akryl bokse og lignede.

Du finder boksen til 249,- kr. ved Nelly lige her

 

 

Opbevaring til pensler & børster

køb makeup opbevaring ikea eller onlineHvis du søger efter en elegant og stilren holder til børster og pensler, så kommer denne i både sort eller klar farve.

Hvis du kører det mørke look i udsmykningen, vil denne falde ind helt naturligt i din stil og samtidig have det gode praktiske formål med at holde styr på dine pensler og børster.

Perfekt holder til de billige produkter til smokey eyes og andre look og det bedste af det hele er, at du kan købe den til kun 59,- kr. for begge modeller.

Du finder den ved Nelly til 59,- kr. lige her

 

 

Læbestift holder

køb makeup opbevaring onlineHvis du er til den mærke farve i boligindretningen med dørmåtter, kurve, knagerække, vasketøjskurv, magasinholder og andet, så tager makeup opbevaring sig også godt ud i sort, hvor der bliver god kontrast til farverne som indholdet har. Denne holder til læbestift er ingen undtagelse, for den vil falde direkte ind sammen med resten af stilen i dit hjem.

Find læbestift holderen i sort til 69,- kr. her

 

 

Forskellige lækre kasser til opbevaring

En dejlig praktisk og naturlig boks til din makeup  kunne være en af de rummelige bokse fra f.eks. det lækre mærke Cosmetic Organiser, der kommer i akryl som er både praktisk, holdbar og billigt.

Makeup Tower

klar pastic makeup towerNår man skal organiser sit makeup på badeværelset, så gælder det om at finde en god opbevaring til alt det forskellige kosmetik og her ville dette makeup tower være genial.

Dette smarte tårn er lavet i klart past hvilket jo gør det fordelagtigt til at nemt kunne finde sin læbestift, pensler eller andet samtidig med at det er godt organiseret.

Tårnet er del af en serie hvor dette tårn i størrelse 5 kan stables med størrelse 4 modellen.

I den nederste del af tårnet er der et stort rum hvor du kan have forskellige makeup, imens topdelen lavet lavet med skillerum. Det måler 15 x 15 x 14,5 cm.

Find det smarte tårn til 199,- kr. ved Boxdelux

 

 

Kosten af Max Kristner

Kosten designet af Max Kristner er en anderledes opbevaring til badeværelsetDen anderledes og smarte designer opbevaring af dit makeup, må være Kosten der er designet af Max Kristner.

Det lækre stykke opbevarings møbel til badeværelet.

Designet ligner hovedet af en kost, og som sådan fungerer den også på samme måde.

Man stikker sine makeup ting som pensler, læbestifter, børster og andet ned imellem “hårene” som var det hovedet på en kost.

Hvis du mangler et smuk design til det stilrene eller minimalistiske badeværelse, så vil Max Kristners Kosten passe lige ind.

Find Kosten til 299,- kr. ved Dubuy her

 

 

Noname super praktisk holder til samling af kosmetikken

den rummelige og praktiske opbevaring til din kosmetikHos Fenomen finder du også praktiske makeup kasser og bokse, som alle kan være både den praktisk og smarte løsning til alle dine kosmetik ting.

Denne boks som er noname, ser ret kompakt ud, hvilket faktisk er det smarte ved den, for i den ene sider samler du dine pensler, børster og andet, og på modsatte side er der de to akryl låger oven på hinanden, som man kan tage ud efter behov.

Kompakt samlet af din makeup så det er ryddet op og samlet, hvilket efterlader badeværelset i god orden.

Find den sjove holder til 250,- kr. ved Fenomen

 

 

Lille Toto opbevaringsboks

køb den smukke træ opbevaringsboks til makeupHvis du leder efter en praktisk, smart og billig opbevaring i en anderledes stil, så er den lille Toto opbevaringsboks måske det helt rette valg for dig.

Du får en billig opbevaring der kan indeholde din neglelak på den smarte måde, og samtidig pynter den også på sin helt egen unikke stil.

Prisen er på et par hundrede kroner, og kommer i en lækker serie, som du kan udvide ud fra.

Find den smarte boks til 199,- kr. lige her

 

 

Høj Toto opbevaringsboks

brug den høje opbevaringsboks til dine makeup pensler og andetDer findes selvfølgelig også en smart boks til opbevaring af dine pensler, penne, børster og andet som kræver netop at kunne “stå”.

Denne boks kan indeholde en helt del effekter i pensler og andet, men kommer også som du kan se på billedet, men en lille skuffe hvor du kan have forskellige ting.

Igen en unik opbevaring der står godt i en kombination med de andre Toto modeller.

Du finder den høje Toto boks til 279,- kr. her

 

 

Toto makeup opbevaring

lækker praktisk opbevaringEr du på udkig efter en anderledes og stilfuld boks, så kan du med den værktøjskasse model opbevare alt muligt slags makeup på den smarte måde.

Kassen er lavet i metal og birketræ som findes i både hvid og i aubergine farve som vist på billedet. Prisen er ligesom de andre Toto modeller ganske fair, og hvis du elsker stilen, så er denne måske det helt rigtige til soveværelset, kontoret eller badeværelset i hjemmet.

Du finder den fede opbevaringsboks til 279,- kr. her

 

 

Nomess makeup opbevaring er kvalitet

gør det gode køb med Nomess akryl bokseNomess er det klassiske og stilrene produkt der er specielt designet til opbevaring af forskellige makeup, og man finder de fleste forskellige produkter i det bedste materiale i netop dette brand – Det er højest sandsynlig grunden til at Nomess er blevet super populært.

Udvalget kan bruges til mange forskellige dele som læbestifter, renselotion, penne og meget mere, som du også kan se på billedet, og hvis du samler et godt udvalg, er det vel egentlig kun en stor Gillian Jones makeup kasse der kan rumme mere.

De viste makeup opbevarings bokse skulle hjælpe dig til at få styr på din makeup, og faktisk ser jeg ingen grund til, at man skal gemme tingene væk, for jeg syntes at disse lækre akryl bokse ser meget stilfulde ud med ens makeup sorteret og organiseret pænt, så måske selv en makeup artist ville blive imponeret 🙂

Se videoen her hvor du kan se hvordan de forskellige bokse tager sig ud med den gode organisering af makeup.

 

For at give dig endnu mere inspiration så se nedenstående video med endnu flere makeup kasser, der måske er lige dig.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)