Lauren Ralph Lauren støvler 2018 – 5 flotte damestøvler i det populære brand

Hvorfor ikke købe de elegante Lauren Ralph Lauren støvler til damer i 2018? Brandet skaber populært tøj til unge kvinder, helt ligesom de ældre generator er faldet for den klassiske tidløse stil. Ralph Lauren startede ud med at lave slips for over 40 år siden. Her startede Ralph Lauren designer brandet der siden hen er blevet synonym med flot tidløs design og kvalitet i topklasse.

Ralph Lauren kollektionerne til damer dækker over mange lækre ting i helt samme tråd som det elegante stil i kollektionerne til mænd. Helt ligesom deres chinos, pumps, sko med mere, finder du en flot moderne stil i udvalget af støvler.

Vi har fundet et udvalg af forskellige støvler og støvletter, som måske er lige præcist hvad du søger efter. Brug siden her som inspiration til at finde den helt rigtige støvle, og måske det verdensberømte amerikanske brand kan lede dig på sporet.

 

Sort Ralph Lauren ankelstøvle

Køb elegant Ralph Lauren ankelstøvle til kvinderFind støvlen til 1.299,- kr. her

Et par flotte tidløse støvletter i 100% ko-læder. Støvlen er klassisk og kommer med blokhæl og guldspænde på skaftet til at understrege designet. En velegnet støvle til hverdag og aftenbrug sammen med både de afslappet bukser sammen men en flot Ralph Lauren skjorte, eller kombinerer den sorte støvle med en afslappet slå-om kjole eller anden.

 

Suede Gilda ruskindsstøvle

Køb den mørke Ralph Lauren støvle med blokhælFind støvlen til 1.399,- kr. her

En anden ankelstøvle fra Lauren Ralph Lauren er denne Suede Gilda ruskindsstøvle. Helt i tråd med stilen i brandet, kommer støvlen i det moderne tidløse design, hvor også denne støvle kommer med blokhæl

 

 

 

Cadyn over-the-knee støvle

Brug de høje Ralph Lauren damestøvler til vinter

Find støvlen til 1.379,- kr. her

Ralph Lauren over-the-knee støvle i brun læder. En tidløs og feminine støvle med rundet snude og stakkel hæl. Støvlen kommer med inderfor og har kvast-detalje samt lynlås bagtil.

 

 

Høj Hesper læderstøvle

Køb de feminine høje støvler som kvinde

Find støvlen til 1.379,- kr. her

En anden høj dame læderstøvle er denne brune Ralph Lauren Hesper støvle. Den lukkes med lynlås i siden og kommer med stakket blokhæl og firkantet tå. Kan kombineres med både bukser som kjole.

 

 

Mehira Suede støvle

Køb den flade Ralph Lauren damestøvleFind støvlen til 659,- kr. her

En casual og rå damestøvle i bikerstil. En af de rå støvler til kvinder der kan kombineres med den flotte læderjakke så udtrykket bliver helt klart. Støvlen lukkes med lynlås i siden og har en lav blokhæl til at give en snert af feminin stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending