10 smarte lange sorte støvler med hæl til det feminine udtryk i 2018

Hvis du er kvinde, ung som gammel, der ikke er bange for at vise en feminin og sexet stil, så vil et par lange sorte støvler med hæl helt klart få nogle blikke til at kigge. Et par lækre lange støvler har altid og vil også altid, være noget som får folk at kigge efter dig på den gode måde.

Der er en grund til at de lange støvler er kommet frem igen, efter en tid hvor de korte ankelstøvler har været i “førertrøjen” i årevis. Stilskiftet er begyndt at komme, og mon ikke ikke også moden i 2018 vil byde de lange sorte støvler yderst velkommen til kvinder?

Vi har valgt at vise sorte støvler, da den sorte farve udover at være farven til alle, også er den neutrale farve, der kan kombineres med alt muligt slags modetøj. Støvlerne som vi har valgt at vise, er elegante, sexet eller stilfulde, som du kan vælge at tilføje din eksisterende garderobe, og selvfølgelig også til din fremtidige garderobe.

Disse lange støvler er det lækre udvalg og sikre valg for dig, hvis du vil kaste dig ud i at bære et par lange og elegante støvler. Det kan også være, at disse støvler er i stand til at holde et par sæsoner både med stilen og materialet.

 

Even & Odd højhælet

køb en højhælet støvle i den lange form

Hvis du ønsker den høje sorte støvle til den gode billige pris, kunne denne Evne & Odd i imiteret læder måske være det rette valg. En elegant og stilren støvle med rund spids og tyk hæl.

 

 

Buffalo overkness

køb de flotte sorte overknees støvler til det sexet look

Et par sorte overknees støvler giver et mere feminint og sexet look end de korte støvletter kan give, hvis du kombinerer med de rette styles. Denne Buffalo overkness støvle i imiteret læder, kommer i et klassisk stilren design med rund spids.

 

 

Mai Piu Senza

Mai Piu Senza laver elegante lange støvler til kvinder

Den elegante støvle fra Mai Piu Senza kommer i fire forskellige farver og her iblandt denne sorte støvle. Lukning af støvlen er med lynlås og støvlen kommer også med en let foring, så den kan bruges til de koldere dage også. Du kan købe støvlen for 1595- kr. hvilket må siges at være en okay pris, for sådan en lækker og stilfuld støvle.

 

 

Bruno Premi høj støvle

en lækker høj støvle fra Hugo Premi

Bruno Premi laver lækre støvler og denne model er ingen undtagelse, som kan erhverves for 1282,- kr. Læderstøvlen kommer med et par lækre detaljer, som er med til at fuldende det smukke look, og samtidig kommer spidsen med en runding i forhold til de mere spidse støvler.

 

 

Billi Bi boots

lækre og smukke Billi Bi boots

Den elegante tilføjelse til din garderobe kunne være disse smukke og sexet støvler fra Billi Bi, som udstråler klasse og elegance. Prisen for støvlerne der kommer med lynlås på siden, er på 1999,- kr.

 

 

Tamaris boots

find den lækre Tamaris støvle til billige penge

Tamaris laver nogle utrolige pæne og super behagelige støvler, hvilket denne model også er, for prisen er bare 609,- kr. hvilket må siges at være et rigtig godt køb.

 

 

Mai Piu Senza støvle

køb den unikke lange støvle til det feminine udtryk

Hvis du søger de unikke og lækre lange støvler, så kan denne Mai Piu Senza i læder være det smarte køb. Støvlen med opentoe er i den feminine og flotte stil,der kan være med til at give dig et fræk unikt look.

 

 

Even & Odd plateau

Even & Odd plateau støvle

Hvis du mangler en utrolig billig plateau støvle, så er denne sorte Even & Odd model til kun 399,- kr. fantastisk billig. Støvlen kommer med den spidse og høje hæl på 11,5 cm. og er lavet i imiteret læder, hvilket man dog ikke kan se.

 

 

Guess Demmi overknees

brug de lange støvler med vinterjakker eller sommer

Guess Demmi støvlen kommer i textil materiale og et stilrent og trendy look med lynlåsen på siden af støvlen. En lækker model der kommer med høj hæl og rund spids, som kan bruges både til den varme vinterjakke samt den lette sommerjakke. Her gælder den rette tilsætning til tøjet, for du kan ikke bruge det samme til et par Billi Bi støvler, sandaler, gummitstøvler og andet fodtøj, til de ret unikke lange sorte støvler.

 

 

Bruno Premi højhælede

find de lækre støvler og rette dametøj

Hvis du leder efter den lange sorte støvle, der kommer i et feminint og elegant look, er disse støvler måske lige dig. Støvlerne der gør sig godt både med en Ralph Lauren støvle, kjoler til fest, trøjer, lette rosemunde toppe eller det rå læderjakke, er en yderst lækker støvle der går an til alt. Ligesom Desigual, Billi Bi eller andet brand der ligger i samme klasse som Bruno Premi, får du absolut topkvalitet i den fede unikke stil og materialer.

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)