Hvor lang tid holder en god mascara? Smid ud eller ej svaret

Hvor lang tid holder en god mascara? Mascara er nærmest obligatorisk for os kvinder når vi skal ud. Vi tager mascara på til galla, fester og diverse sammenkomster elle arrangementer for at give vores ansigt et flottere look. Mange af os tager endda mascara på når vi skal i biografen selvom de fleste gode film typisk er efter solen er gået ned, eller i hvert fald godt på vej. Og så er der jo heller ikke så meget lys i en biograf.

Men vi tager det på, fordi det på en eller anden måde gør os mere selvsikre og tilfredse med vores udseende. Ja faktisk er vi også en del der tager mascara på bare for at gå ned efter mælk lørdag formiddag i Fakta.

Læs også: Hvad er mascara?

Mascara og andet makeup

smid din mascara ud når den bliver gammel

Som nævnt er mascara en selvfølge når vi skal lægge makeup, da det går godt til alt og ser også fint ud uden andet makeup. Den makeup der bliver brugt mest i sammenhæng med mascara til smukke vipper, er i den grad øjenskygge og ikke mindst en eyeliner.

En eyeliner er et rigtig godt supplement til mascaraen da den har mere eller mindre samme formål, i form af at gøre øjnene store og flotte. Eyelineren bruger vi til at ligge en sort kant der er grænser vores øjenlåg. Dette gør også at vores flotte fyldige og lange vipper ser nu endnu større ud, med denne lille forlængelse af en eyeliner.

Du kan i princippet godt kalde det en trio inde for makeupverdenen. Sidst men ikke mindst har vi øjenskyggen der ikke som sådan går efter at give fylde til dine smukke vipper, men i stedet pynte det på en helt anden måde.

Disse tre kombineret er noget enhver kvinde i sin yngre alder der går i byen har på, og det er der bestemt ikke noget at sige til. For vi ser jo hamrende godt ud når vi har det på.

Læs også: Snyd dig til lange øjenvipper med mascara

Mascaraens levetid

smid klumpet mascara ud

Det kommer mere eller mindre an på om hvorvidt du er god til at lægge mascara, og ikke mindst i hvilken sammenhæng du skal have det på til. Som udgangspunkt holder en flot mascara sig i en enkelt dag, eller ind til du skal i seng. Når du sover, er der rigtig god mulighed for at din mascara klumper som var det sort søvn du har i øjet om morgenen.

Men hvis du eksempelvis skal til bryllup, barnedåb eller lignende, så kan en mascara sagtens holde til hele dagen. Selvfølgelig er det med forudsætning at du ikke har tænkt dig at lege vandkamp med din lille nevø, at du skal ud og gå i regnvejr eller skal have en lur midtvejs på dagen.

Det kommer også an på om du har mange vipper. Hvis du har nogle tætte øjenvipper, er der en større risiko for at de klumper sammen. Omvendt, hvis du har tyndere vipper, er der derimod en større chance for at de klæber sig sammen og laver de her ”V”-former, hvilket heller ikke ser særlig pænt ud.

Vi venter på en dag hvor mascara bliver lettere at håndtere og gerne i længere tid ad gangen.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)