Lancome Miracle parfume – Det gode køb til dig selv eller i gave?

Hvis du er på udkig efter en ny lækker parfume i det store udvalg til kvinder, så kan du overveje om ikke Lancome Miracle parfume er det gode køb til dig selv. Parfumen fra Lancome kan også være en god julegave eller anden gave anledning til en veninde, mor eller anden dame.

Hvilke Lancome Miracle parfumer?

Lancome Miracle parfume finder du i tre forskellige størrelser. Indpakningen kommer i en klassisk smuk og lyserød flaske der kan købes i tre forskellige størrelser. Du finder også Miracle i bodylotion og shower gel også. De tre parfume størrelser du kan vælge er:

  • Lancome Miracle EDP 30 ml. til 329,- kr.
  • Lancome Miracle EDP 50 ml. til 519,- kr.
  • Lancome Miracle EDP 100 ml. til 689,- kr.

Hvad får du med Miracle EDP parfume?

Duften i denne lækre parfume er feminin, delikat og dejlig frisk. Parfumens udformning emmer af både skønhed og det elegante som i smuk blomst. Et alternativ der minder om den kan være den lette Burberry parfume eller lignede eksklusive brands.

Mange kvinder er enten til frugt eller blomster duft. Men Miracle parfumen behøver ikke være enten eller, også selv om den tilhører blomster duften. Det elegante i denne Lancome parfume gør den fordelagtig til alle kvinder.

Du får med Miracle parfumen, en parfume der både oser af grønlig frugt og friskhed samtidig med den giver dig en fornemmelse af at være fuld af energi.

Det gør parfumen perfekt til at bære i det daglige om det så er på arbejde eller skole. Parfumens top noter af Litchi og Fresia sammensat med blomster noter, gør parfumen ganske feminin og sensuel til de mere festlige lejligheder som byture, fester m.m.

Hvad der gør Lancome Miracle god er, at den er velegnet til alle aldersgrupper. Det der kan trække lidt ned er prisen, for du finder helt sikker parfumer til gode priser i en lavere prisklassen. Parfumen er ikke er i den billige ende. Men med det dejlige milde, sensuelle, delikate og friske i duften, så er den helt sikkert alle pengene værd, for duften er ikke for tung til at mishage omgivelserne.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)