26 læderjakker til kvinder (2018) – Hvorfor ikke det rå/smarte look?

Læderjakker til kvinder går aldrig af mode. Og det kan tænkes, at du leder efter netop denne type jakke som årets lette forårsjakke? Skindjakker er velegnet til stort set alle årstider, hvor vinterens kulde dog måske er undtaget.

Hvis du søger et råt, afslappet, feminin eller måske stilfuldt udtryk med skindjakken, har vi her på le-reve.dk samlet inspiration i form af forskellige lækre modeller indenfor læderjakker.

Du finder her forskellige stilarter og prisklasser, så der skulle være mulighed for at finde den helt rigtige jakke som du måske ligefrem bliver plask forelsket i, her i 2018.

 

Gestuz læderjakke

Gestuz skaber de elegante dame jakker

Gestuz er i den høje kvalitet, og giver dig nogle super lækre styles indenfor skindjakker. Her får du denne jakke i 100% lammeskind og for i 100% polyester satin. En fed og elegang flyverjakke med buckle detalje og stilrene læderjakker.

 

 

Oakwood læderjakke m. hætte

Køb en damelæderjakke med aftagelig hætteFind jakken i denim nuance til 1549,- kr.

Søger du den casual læderjakke i god kvalitet der samtidig giver dig det afslappet og rebelske udtryk? Så kan denne Oakwood med aftagelig hætte måske være det helt rigtige.

 

 

Sort Selected læderjakke

Brug en flot sort Selected skindjakkeFind Selected jakken til 1899,95 kr. ved Bestseller

En fed klassisk bikerjakke i god kvalitets læder er, hvad du får med denne sorte Selected skindjakke. Jakken kommer med lynlåsen i højre side og rå stiklommer samt brystlomme. En rå jakke til dig der gerne vil vise lidt kant eller måske Sanne Salomonsen “Body”.

 

 

Laurent Ralph Lauren

kombinerer læderjakke til både vinter og sommer

Laurent Ralph Lauren er det populære brand, som vi alle forbinder med lækkert design og fed kvalitet. Denne bruge jakke i valnøds nuance, er ingen undtagelse. Du får nemlig en klassisk bikerjakke med den skrå lynlås lukning, to sidelommer der også kommer med lynlås og fede detajler forneden i den korte jakke.

 

 

Odd Molly bikerjakke

køb den ægte læderjakke til damer

Odd Molly har lavet denne super lækre bikerjakke der kommer i det feminin og rå snit. En fed jakke der giver den unikke stil, som tager sig godt ud med både fede sneakers eller måske et par smarte støvletter, og et par lækre jeans. Detajler med nitter, de rå lynlåse og snore i ærmerne skaber en jakke der et helt unikt udtryk af feminin rebelskhed, hvor det gode kvalitets materiale giver det sidste snert af elegance og klasse.

 

 

Vero Moda læderjakke

Køb de elegante skindjakkerFind den sorte jakke ved Bubbleroom her

Du får en billig jakke i imiteret læder med denne Vero Moda skindjakke. Klassisk stil i det hårde look med lynlåse, pop nitter, og hårde syninger der understreger stilen.

 

 

Desigual Chotoum jakke

Desigual giver dig de farverige stylesFind Desigual jakken til 1239,- kr. her

En farverig jakke med alle de søde detaljer, også selv om at jakken er i helt hvid. Et godt alternativ til Glamurous der har skabt nogenlunde den samme jakke, hvor denne Desigual dog kommer i mere stilrene og sødere detaljer frem for det lidt mere rå look.

 

 

Maze Sally læderjakke

køb en stilfuld dame læderjakke i cognac farve

Maze har lavet denne korte læderjakke der kommer i den elegante cognac, grå eller mørke farve. En rå jakke i den klassiske stil, der giver dig et afslappet look i en rå og elegant stil. Tilsæt jakken med f.eks. et par casual skinny jeans, lækker skjorte og sko med hæl.

 

 

Rød Pieces jakke

køb den elegante røde læderjakke som kvinde

Pieces er et mærke, som især tiltrækker de yngre kvinder, damer og piger. Det er nemlig skabt i det ungdommelige look, hvor prisen samtidig kommer i den billige mellemklassen, som rigtig mange også har råd til. Her finder du selvfølgelig også skindjakke modeller, hvor denne røde jakken med reverse krave kommer i imiteret læder, hvilket logisk nok, holder prisen nede. Selvom den ikke er i ægte læder, får du dog en fed jakke i et klassisk feminin udtryk, som giver stil og klasse.

 

 

Day Birger et Mikkelsen

køb det fede danske brand indenfor læderjakker

Den danske designer Malene Birger designer godt nok ikke for Day et Birger Mikkelsen mere, men du får dog stadig topkvalitet i det fede brand. Design og kvalitet går nemlig hånd i hånd, hvor denne 100% gedeskind ruskind vil give dig det unikke elegante look. Jakken er enkel og stilfuld i sit bløde og smide skind.

 

 

Boss Orange skindjakke

Brug en flot dame læderjakke i hverdagen

Denne mørk beige slim fit jakke kommer i 100% fåreskind, der kan give det super rå look, hvis du kombiner med et par fede mørke Pavement støvletter og blå jeans. Jakken koster 3299 kr. hvilket er prisen for en læderjakke i det populære designer mærke, hvor du selvfølgelig får topkvalitet i materiale og design.

 

 

Versace Collection

brug den enkle læderjakke som moden kvinde

Hvis du søger det enkle og helt unikke udtryk med en ny læderjakke, så kan du i den noget højere prisklasse, finde denne fede sorte Versace Collection jakke. Jakken i ægte læder og polyamid for, er enkel men kommer samtidig med det fede design, som gør jakken ret unik og med garanti ikke modellen, som man ser ret mange steder, med sit gennemførte design i topklasse. En let jakke der nok bedst gør sig til brug indendørs eller sommerjakken i de gode måneder.

 

 

Oakwood i cognac

Køb en cognac brun læderjakke til damerFind Oakwood jakken til 1545,- kr. ved Spartoo

Oakwood skindjakken i det feminine og lækre snit, kommer i både cognac, rød, hvid og sort farve. En jakke der vil give dig et casual udtryk der dog signaler kvalitet og stil. for læderjakken fra Oakwood blander det rå læderlook godt med de forskellige feminine snit og detaljer.

 

 

Ivyrevel imiteret læder

brug imititeret læder til at købe en flot billig læderjakke

Hvis du gerne vil have læderjakke looket, men ikke vil give så meget for jakken, nu læderjakker som regel ligger i den dyrere ende, så er denne Ivyrevel i imiteret læder måske den gode billige løsning. Du får nemlig en ret fed jakke, der kombinerer det feminine med det rå look, hvor de mange fede detaljer bare gør jakken lækker unik.

 

 

Sofie Schnoor jakke

brug de fede mc læderjakker til kvinder

100% gedeskind ruskind er hvad du får med denne lækre Sofie Schnoor bikerjakke. En fed jakke med assymetrisk lynlås med en dejlig pasform og lækker kvalitet. En super fed jakke i ruskind, der virkelig giver dig et fedt mc look, og samtidig stilen som Sofie Schnoor er kendt for at designe deres kollektioner i.

 

 

Glamorous imiteret læder

køb den billige unikke skindjakke

Hvis du ønsker et vintage og ungdommelig snit af frihed over jakken, kunne denne lyse Glamorous jakke i imiteret læder måske være det perfekte valg? Jakken kommer med super søde og friske detajler i form af perler, nitter og mønstre, hvilket giver dig det ret unikke snert af en pige med overskud.

 

 

Freaky Nation jakke

køb en af de lækre billige læderjakker

Freaky Nation har lavet denne mørke jakke der også kan købes i dunkelrød eller oliven grøn. En unik jakke til det rebelske udtryk, der kan kombineres med den enkle sorte nederdel og flade sko, eller det mere rå look med jeans og støvler.

 

 

Karl Lagerfeld Ikonik Odina

køb den lækre designer skindjakke

Karl Lagerfeld mærket forbinder vi med top design og kvalitet, hvilket netop er, hvad du før med denne fede jakke i cameo rose. Jakken findes også i sort læder, hvis du er mere til det mørke. En fed og stilfuld jakke med utraditionelle detajler som f.eks. kombination af lommelukning i den ene side, og den rø lynlås lukning i den anden side. Den fede reverse krave kommer med fede knap detajler foroven på flippen, og som helhed, får du en fed feminin jakke der udstråler en unik klasse og stil.

 

 

Sort Ganni bikerjakke

Brug en lækker designerjakke fra Ganni

Ganni er kendt for deres lækre kvalitet og design, og denne jakke i 100% lammeskind er ingen undtagelse. En yderst elegant jakke i et stilrent look i bikerstilen, der koster ca. 3500 kr. og giver dig det lækre materiale kombineret med det italienske kombinationaf rå, nyskabelse og traditionel feminin stil der fremhæver kvinden som kvinde.

 

 

Only Onlava

køb den billige fede Only læderjakke i imiteret læderFind jakken i imiteret læder til 379,- kr. her

Only laver smart tøj i den billige prisklasse, og her finder du selvfølgelig også læderjakke modeller i imiteret læder. Denne bikermodel kommer i et smart rå og stilren design som er skabt til kvinder der ønsker det feminine islæt over tøjet også. Du får nemlig en lækker feminin stil, der giver dig muligheden for at vise det rebelske og rå udtryk, som en læderjakke jo gør.

 

 

Vero Moda læderjakke

Køb den smarte Vero Moda skindjakke til kvinder

Vero Moda laver lækker tøj, hvor prisen heldigvis bliver holdt nede i et fornuftig leje, så flere har mulighed for at købe tøjet. Denne læderjakke i ægte læder kommer i det fede rå design. Jakken kommer nemlig som du kan se, med fede spænder og lynlås detajler på siden og ærmer. Dette er med til at give et fedt råt look, der sammen med den lækre læder kvalitet, giver dig en fed model indenfor læderjakker.

 

 

Gipsy jakke

kend svaret på om læderjakker kan tåle vand før køb

En lys læderjakke i den korte model med mc stil, er hvad du får med denne feminine Gipsy jakke. Der findes meget lækkert tøj til kvinder, hvor man kan skabe sin helt egen unikke stil, og denne jakke er absolut noget af dette tøj.

 

 

Oakwood læderjakke

Oakwood laver lækre kvalitets læderjakker

Er det en enkel og stilren læderjakke i det rå look, som du søger efter? Så er denne Oakwood jakke måske lige sagen, for den kan give dig det helt rigtige rå look, hvor less are more sætter sig igennem.

 

 

MDK / Munderingskompagniet

køb en unik dusty blue dame læderjakke fra MDK

MDK / Munderingskompagniet laver enkel og stilfulde kollektioner, hvor denne Patti Suede Jacket absolut tilhører det lækre udtryk. Jakken kommer med lynlåslukning der kommer i den højre side, en skrålomme over brystet og sidelommer med lynlås lukning. Bikerjakken kommer i slim fit stil i det bløde og smide gedeskinds materiale.

 

 

Hvid Even & Odd

køb den billige hvide dame læderjakke

Hvis du ønsker en unik nuance til en billig læderjakke, så kan du en pris der ikke engang er på udsalg eller tilbud, finde denne jakke i imiteret læder til kun 249 kr. Jakken fra Even & Odd kommer i 100% viskose materiale og for i polyester, hvor stilen er i det minimalistiske og enkle udtryk.

 

 

Stand Daria jacket

brug den korte lyse skindjakke til festlig brug

Stand jakken i bikerstil kommer med 100% lammeskind og fede detaljer til det feminine snit. En super fed jakke der både giver dig den rå og feminine stil til at udtrække helt rigtigt, hvor detajlerne med bælte forneden, knaplomme og ærmerne, skaber den helt unikke jakke til kvinden der ønsker topkvalitet.

 

Hvorfor en læderjakke til at skabe det rå look?

De mange forskellige modeller indenfor læderjakker til damer, kan få din indre rå diva frem i fuld flour, hvis dette er udtrykket, som du gerne vil skabe med den klassiske jakke model.

Læderjakker er nemlig ikke bare til en bestemt type, men overtøjet som alle kvinder hvad end de er helt unge eller mere modne, til det rå eller meget feminine udtryk. Du kan nemlig med denne slags jakkedesign bruge jakken til alle slags subkulturer, hvor den går an både til skolen, arbejde, byturen eller den finere fest.

Læderjakker startede ud som noget militæret brugte, hvor selvsamme soldater tog beklædningsdelen med over i rocker og bikerkulturen. Herfra udviklede jakken der før i tiden havde et praktisk formål, sig til at blive et stykke modetøj, hvor man kunne udtrykke det rebelske eller rå udtryk samtidig med, at man kunne bibeholde sit feminine snit.

Du kan nemlig i dag skabe det fuldendte udtryk der er lige dig, og netop dette er grunden til, at en læderjakke er det perfekte at have hængende i garderoben.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)