Inspiration

Få læbestiften til at holde hele aftenen

Du kender sikkert til problemet med, at læbestiften ikke holder en hel aften. Hvilket kan være ret irriterende, når du er ude. Det kan være på arbejde, hvor et langstrakt møde ikke giver lejlighed til at rette problemet, eller måske til den særlige festlige lejlighed, bytur eller andet.

Få læbestiften til at holde hele aftenen med enkle tips.

 

Læbestift hele aftenen

Det værste skønhedsproblem der kan ske for en kvinde, er tanken om at komme til at ligne en har smurt en knaldrød læbestift på. Og ikke kun på læberne, men også på tænderne.

Knaldrød læbestift ud over tænderne er ikke noget, som nogen ønsker. Du kan heldigvis nemt undgå det, ved at bruge den rigtige læbestift der passer til din person.

Se også: Hvordan får man længere hår?

Vælg de neutrale læbestifter

For at undgå den værste fejl med hensyn til at bruge læbestift, så kan det gøres helt enkelt ved at bruge en neutral læbestift. En neutral læbestift vil være i en mørkere tone end den normale læbefarve. Derved skaber du uimodståelige naturlige læber der er fremhævet.

Til de mere festlige lejligheder er det godt at benytte sig af bordeaux eller rødlig. Disse er dybere farver til skabe det mere festlige og måske udfordrende ansigt, end du måske normalt anvender til hverdagen.

Tre af de bedste læbestifter både i forhold til holdbarhed og udtryk, kan være disse i den mere eksklusive stil:

Nars Cosmetics

YSL Rouge Pur

Maybelline Superstay

Hvordan du får læbestiften til at holde

Der findes mange holdbare læbestifte der ikke smitter af (Inspiration i Costume). Det er ikke nødvendigvis helt rigtigt alt sammen, men med den rigtige læbestift og disse tips, vil du forbedre dine chancer for en lang dag eller aften med læbestift der holder.

Sådan påfører du læbestift så det holder:

  • Rens: Peeling af læberne hvor du fjerne døde hudceller og tørre flager vil gøre godt for holdbare læber. Du kan bruge mange forskellige måder som skrubbe cremer osv. men dybest set handler det bare om, at få renset fladen(læberne) hvor der skal påføres læbestift. Hvis du har meget tørre læber, så fugt læberne med honning eller andet produkt.
  • Overfladen: Helt ligesom du skal fjerne skidt og tør hud på læberne, kan du med fordel bruge en læbeprimer eller andet til at fjerne ujævnheder så læbestiften ikke “løber ud”.
  • Lipliner: Tegn læberne op med en lipliner. Det giver en forbedret holdbarhed for læbestiften fordi den forbliver på. Når du påfører læbestiften og det skal være iorden, kan du med fordel bruge en læbepensel, så farven kommer ned i alle de små linjer på læberne. Afslut med at trykke læberne på en kleenex. Påfører læbestift igen indtil du er helt tilfreds.
  • Lipgloss: Afslut med lidt lipgloss til at fremhæve endnu mere og give lidt glans.

Røde læber der holder?

Hvis du søger inspiration til de holdbare røde læber, kan du få den visuelle hjælp i denne korte video: