Krøllecreme test – Gode produkter der kan være krøllernes bedste ven

Krøllecreme er måske lige præcist det, som dine krøller står og mangler som deres nye bedste ven. Måske du allerede bruger cremen, men produktet du bruger, lever måske ikke op til dine ønsker.

Hårprodukter og udvalget indenfor disse er kæmpe stort, og her er en af de nyere typer – krøllecremen. Denne creme giver dig nemlig mulighed for, at style og samle håret på en og samme tid. Det gælder bare om at finde det rigtige produkt, og derfor har vi her på Le-Reve.dk lavet en lille krøllecreme test, hvor du finder 5 forskellige gode produkter til håret.

Hvis du ønsker at slippe væk fra sammenklasket krøller og tæmme krøllerne, så kunne en af de nedenstående produkter måske være det bedste valg for dig.

 

Moroccanoil Curl Defining Cream

køb den gode moroccanoil krøllecreme til håretPris: 109,- kr. (75 ml.)

Forhandler: Nicehair

Hvis du vil have hårcremen der giver håret intens pleje og skaber definition, er Curl Defining cremen måske lige det produkt der skaber det for dig.

Du får en krøllecreme der eliminerer kruset hår og  aktiverer krøllerne hvilket giver den gode anvendelse til fald i håret. Produktet kan holde i timevis og giver dig faktisk hvad de lover, dog er prisen ikke i den billige ende.

Fordele:

  • Tæmmer dine krøller
  • Er nem at rede ud med en GHD hårbørste
  • Arganolie og protein formel til at pleje håret

 

 

Wella SP Polished Waves Curl krøllecreme

god krøllecreme uden parfumePris: 184,- kr. (200 ml.)

Forhandler: Billigvoks

Hvis du har naturlig bevægelse i håret, så kan du med Wella SP style dit hår stort, glansfuldt og flot, på den rigtige måde der definerer dine krøller på smukkeste vis.

Polished Waves Curl Cream fra Wella SP der giver dig det flesksible og stærke hold i håret. En populær krøllecreme blandt mange professionelle frisører netop fordi den virker hver eneste gang.

Cremen er en let flydende, glat og gele agtigt konsistens, der er beriget med unikke polymerer. Det skaber en god beskyttende hinde på håret, som er god når der skal bruges et krøllejern eller andet stylingredskab.

Brug cremen ved at fordele lidt i dit håndklædetørre hår, og brug din Braun føntørrer eller anden model med diffuser.

 

 

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

god Tigi krøllecreme uden parabenerPris: 79,- kr. (150 ml.)

forhandler: Nicehair

En noget billigere krøllecreme er denne Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier.

Cremen er et godt og billigere alternativ, hvis du ønsker hold og kontrol at det perfekte fald i håret. Du får nemlig en let fiberagtig creme med essentielle olier og beskyttelse i form af UV og varme beskyttelse af krøllerne. En lækker fugtgivende krøllecreme fra Tigi du kan finde på tilbud et par gange om året og spare endnu mere.

Perfekt creme uden parabener til både tørt og vådt hår, og en af de bedst sælgende Tigi produkter i Europa.

 

 

Trevor Sorbie krøllecreme

køb denne eller GHD krøllecreme til glat hårPris: 129,- kr. (150 ml)

Forhandler: Nicehair

Krøllecreme til langt hår eller glat for den sags skyld, kunne være den populære Trevor Sorbie, der er blevet kåret som testvinder som bedste krøllecreme som du kan læse her.

Cremen samler krøller, mindsker krus i håret, tilfører glans og lever op til et godt plejeniveau som man kan stille som krav til en creme. Derfor er netop denne model ganske populære både blandt yngre som ældre kvinder.

Du fordeler Trevor Sorbie Long Hair Curl Cream i dit fugtige hår og føntørrer håret. Så samler cremen din krøllere til det flotte look, hvor krøllerne trækker sig sammen.

 

 

Kérastase Crème D’Huile Oléo-Curl

køb krøllecreme med matas, nicehair, lookfantastic m.m.Pris: 159,- kr. (150 ml.)

Forhandler: Lookfantastic

Kerastase giver dig den oliebaseret hårcreme, i form af denne Kérastase Crème d’Huile Oleo-Curl creme.

Du vil opnå smidigt, sundt, glansfuldt og blødt hår med den nærende blanding i cremen. Den indeholder palmeolie og shorea, der netop er med at give næring og skabe styrke, glans og vitalitet.

En god og eksklusiv creme der lige som de andre viste modeller, også er fugtgivende og termobeskyttende mod varme og uv.

Hvis du vil have mere definerende krøller der samtidig er lettere at arbejde med, så kunne dette kvalitets produkt måske være det rigtige til din hårtype og temperament.

 

Krøllecreme i fugtigt hår?

Efter du har vasket håret, så dug det tørt med et håndklæde før du tilsætter creme i dit krøllede hår.

Arbejd godt med creme fra roden til spidserne af håret, uden at du hiver i håret så krøllerne bliver strukket ud. Lad håret lufttørre eller brug den smarte løsning ved at føntørre med med softstyler.

 

Krøllecreme i tørt hår?

Du kan bruge alle cremerne til tørt hår. For dagen efter hvis du gerne vil genopfriske krøllerne, så påfører du bare en mindre mængde creme i håret. Der er stort set ingen forskel på om håret er tørt eller ej, for den gode krøllecreme vil tilføre nødvendig luft og fugtighed i krøllerne, så absolut en af de bedste hårprodukter som dit hår vil sætte pris på.

Se denne video hvor du finder meget mere inspiration om hvorfor og hvilket krøllecreme til lokkerne:

Gem

Gem

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)