10 korte sexet kjoler til nytåret der vækker opsigt i 2018

Når nytåret står for døren efter julen, så er det på tide at finde en kjole blandt udvalget af lækre nytårskjoler til det helt store festlige lejlighed.

Vi har her fundet nogle korte sexet kjoler til nytåret, som alle ligger i prisklassen 200 til 400 kr. hvilket jo er en fantastisk dejlig billig pris, når man tager i betragtning af at man får en virkelig smuk, stilfuld og sexet kjole.

 

De sexet korte kjoler til nytårsfest i 2018

De viste modeller nedenfor er alle i den gode prisklasse hvor mærkerne Vila, Make Way, Happy Holly, Truly Mine og Chiari Forthi leverer den lækre kvalitet til den gode pris.

 

Model Behaviour Stina kjole

køb en kort midnats blå kjole til festbrug

Hvis du leder efter en stilfuld men også sexet kjole til det festlige brug, så er den blå skønhed måske lige sagen for dig. Den lækre Stina dress kan du købe til lige under 300 kr. En sød og feminin kjole med blonde, der minder lidt om stilen i blandt andet en Sisters Point kjole eller lignede brands..

 

 

Wyldr Twilight kjole

Køb den stilfulde korte Wyldr festkjole

En lækker kort festkjole der kommer i den unikke stil, er hvad du får med denne stilfulde Wyldr kjole i ivory farve. Kjolen kan du finde til 579 kr. som kan skabe det flotte og sexet unikke look til nytår. Kombinerer den kropnære kjole med et par flotte hvide stiletter, eller overvej om der skal tilføjes et par lækre stiletter til ønskelisten.

 

 

Flot sort kjole

køb den korte sorte kjole til bytur

Er det en stilfuld kjole i de mørke nuancer du leder efter, så er denne model en super lækker kjole der giver opmærksomhed til festen. Du får en ret lækker kjole til kun 329 kr. hvilket må siges at være et godt billig køb.

 

 

Only New Sierra

Brug en kort kjole med blonder til festlige lejligheder

Der findes mange lækre korte kjoler til nytåret, der kommer  både i det stilfulde, elegante og sexet look. Til kun 259 kr. kan du købe denne lækre kjole, der kan give det helt rette look til nytår.

 

 

Noelle fra Make Way

brug den sexet Noelle kjole til fest

Noelle pailletkjole med lavt skåret ryg. Du får en dejlig kjole med stram pasform og lange ærmer hvor yderstoffet er lavet i 80 % polyester og 20 % viskose. En flot og kropsnær pailletkjole der kan bruges som en flot nytårskjole med glimmer der kan skyde nytåret ind.

 

 

Happy Holly kjole

brug den sorte Happy Holly kjole

Happy holly kjolen koster omkring 300,- kr. og kommer i sort med 3/4 ærmer. Du får en dejlig enkel og sexet kjole med blonde og materialet er 75 % bomuld og 25 % polyamid hvor for er lavet i 100 % polyester. Dejlig simpel men samtidig og utrolig stilfuld kort kjole der passer perfekt med et par lækre høje hæle.

 

 

Sort Trulymine kjole

find den rigtige kjole ligesom denne

Et rigtig godt køb for en stilfuld, elegant og smuk sort kjole til festen. Kjolen kommer uden ærmer, og er en lækker blød smidig jersey. Lukning kommer med lynlås i siden, og der er afskæring i taljen både for og bag.

 

 

Sparkling Dress fra Chianti Forthi

brug den sexet kjole til festlige lejligheder

Pris 419,- kr. for denne kjole hvor der er 30 % besparelse i udsalg lige nu. Kjolen der er i sort og sølv, er en super stilfuld paillet kort kjole med lang udskæring i ryggen. Du får en helforet kjole, så den er perfekt til den store fest, nytårsfesten jo er. Udover en flot kjole så kommer den i samme billige prisklasse som f.eks. Vero Moda kjoler og lignede brands der giver dig fedt billigt modetøj.

 

 

77thFLEA Fujimi dress

brug de nye styles indenfor korte festkjoler

Leder du efter en lækker kjole der både giver det sexet feminine snit, men også kommer i det unikke look? Så skal du overveje denne sorte sag, der giver dig det helt rette look du søger.

 

 

Vibeady Vila kjole

sexet kjole i kort stil

Den smarte kjole fra Vila koster 399,- kr. og kommer i sort farve med lækker mønster og pailetter. Du får en kjole med lange ærmer i en enkel med dog stilfuld stil, som giver dig et dejlig elegant snit, men samtidig også yderst sexet look til festen.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)