Kom i form sammen med din partner eller veninde

Der er intet bedre end at mærke fremskridt i sin træning, og det allerbedste er at mærke det i fællesskab med én person, man elsker. Der er rigtig mange fordele ved at træne sammen med én eller flere personer, og har man en kæreste, som man i forvejen mere eller mindre afstemmer sit dag skema med, kan man lige så godt også koordinere træningen sammen med ham/hende. Det tætte, personlige bånd kan gøre, at man kan presse og motivere hinanden lige præcis på den måde, som får én til at yde sit absolut bedste. Man kan selvfølgelig også indgå væddemål om, hvem der gør det største fremskridt på en måned og sætte en middag eller en omgang massage på højkant som præmie til vinderen.

Vi skal her se nærmere på gode måder, hvorpå man kan komme i rigtig god form sammen med sin kæreste.

Fitnesscenter

Det allerførste råd handler kort og godt om at melde sig ind i et fitnesscenter sammen. Gør man det sammen, kan man motivere hinanden og holde hinanden op på at få trænet jævnligt. Lav en indbyrdes aftale om, at I skal i fitness x antal gange om ugen, og hvis ikke dette overholdes, kan I indføre et form for ”strafsystem”. Jo større konkurrencemennesker, I er, desto mere vil I garanteret blive motiveret af en sådan aftale. 

Spinningsko

Melder I jer ind i et træningscenter, kan I med fordel investere i et par spinningsko. De er ikke ret dyre og er ofte på tilbud, så I endda kan få dem endnu billigere. Ved at købe skoene selv slipper I for at betale for at låne dem før hver spinning-time, og med den besparelse har I hurtigt indtjent de penge, I spenderede på skoene i første omgang. 

Løbesko

I samme ombæring skal et par nye løbesko også nævnes. Løb er en rigtig god motionsform, som både er gratis og meget fleksibel. I kan løbe lige præcis, når det passer jer. Det eneste, I skal investere i, er løbetøj og -sko, og her er særligt købet af løbesko vigtigt at få kyndig vejledning til. Vores fødder er forskellige, og det er vores løbestil også. Derfor er det en god idé at købe nye løbesko på baggrund af en løbetest i en sportsbutik. Brug tid på testen, få vejledning og brug penge på skoene – så har I til gengæld rigtig gode forudsætninger for mange gode, sunde løbeture sammen. 

Hjemmetræning

Er I travle mennesker, kan det måske godt knibe med at finde tid til træningen – også selvom I laver motiverende væddemål, ”strafsystemer” og præmier. I dette tilfælde – særligt hvis I bor sammen – kan det være fornuftigt og tidsbesparende at træne sammen derhjemme. Invester i lidt men godt udstyr og find inspiration til træningsprogrammer på internettet eller via træningskyndige venner. Med et lille udvalg af udstyr, eksempelvis håndvægte, TRX-udstyr og kettlebells, kommer I rigtig langt og får en god basis for jeres træning.

Ved at træne hjemme sparer I samtidig de penge, I normalt ville bruge på fitnessmedlemskab. De penge kan I enten bruge på træningsudstyr til hjemme-træningscentret eller på hinanden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)