Køb tøj online – Brug disse gode tips til det gode køb

Køb tøj online med omtanke, for impulskøb kan give en dårlig økonomi, helt ligesom at være registret i f.eks. RKI kan afskrive dig muligheden, for at gøre det gode køb indenfor modetøj.

Hvordan undgår du så at købe katten i sækken eller opnår at kunne købe tøjet du brænder for?

 

Tøjet og økonomien skal hænge sammen

Når du skal købe noget tøj lige meget om det er online eller i butikken, så vil du gerne undgå det syge impulskøb, for om du bruger mulighed for lån trods RKI eller har fri låne mulighed, så koster tøjet stadig penge.

Alle kan havne i en dårlig situation og blive registret i Ribers, og selvom du skal låne til f.eks. det flotte festtøj til en stor anledning, så skal du stadig huske på, at lån altid skal betales tilbage, og derfor skal du selvfølgelig købe tøj ud fra fornuft og ikke impuls.

Lånet skal selvfølgelig heller ikke være impuls med ud fra fornuften, og her skal du lave din research ved at tjekke pris sammenligner på låne mulighederne også selvom du måske er registret.

 

Gør det rigtige køb af dit tøj online

Undgå impulskøb og her er det altid en god ide at vide, hvad du rent faktisk skal bruge tøjet til.

Hvis du bare skal bruge tøj til dagligdags brug, skal det jo ikke være så formelt som hvis du skal til en fest, bryllup eller andet hvor du skal vælge specifikt efter begivenheden for dit modetøjs køb.

Tøjet skal understøtte den givne situation du nu står i, og som sådan er det rart at kende denne før du køber tøj online, du måske fortryder kort efter.

Først køb tøj online efter din stil, for du skal også kunne lide hvad du har på. Tøjet skal matche både sko og eventuelle accessoires, og hvis du har svært ved, at vælge din stil kan du tjekke disse gode råd på wikihow, hvilket dog er på engelsk: Læs How to pick your style.

Når du så har fundet ud af disse ting skal du også finde din størrelse, for der er intet værre end at købe noget, som så skal leveres tilbage igen.

Hvis du har problem med at finde din størrelse så kan du bruge denne størrelsesguide fra Bonaparte:

En tommelfingerregel er, at du bør vælge den størrelse, du normalt bruger, fordi vi følger de internationale størrelsesstandarder. Ved siden af hvert stykke tøj vil du se en størrelsesguide med information om længden på varen, angivet i alle størrelser. Guiden anbefaler også størrelser baseret på dine kropsmål. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller vejledning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. De vil med glæde svare på spørgsmål omkring materialer, detaljer og pasform og kan også oplyse dig om målene på tøjet, fx bryst- og taljemål samt ærmelængde.

Damestørrelser – Tøj

 

SmallMediumLargeXL2X-Large3X-Large
3436384042444648505254
A. Bryst (cm)86899296100105110115120126132
B. Talje(cm)6871747883 8995100106112119
C. Hofte (cm)939699103107110114119124129134

 

Du kan også bruge disse videoer hvoraf den første fra Bonaparte er på dansk, og den næste video fra newyourdress.com er på engelsk, men begge kan hjælpe dig gevaldigt før du begynder at købe noget kvindetøj online.

 

Guide til tøjstørrelser for damemode fra Bonaparte

 

Se denne video: Whats my dress size | Newyourdress.com

 

Nu mangler der så kun det vigtigste nemlig tøjet, og du er nok stødt på problemet med at finde hvilket butik man skal vælge. Hvis du har mange penge, kan du vælge den bedste eksklusive modetøj online shop, men hvis du er lidt mere almindelig som flertallet af os, så vil du have det smarte tøj til kvinder inden for et rimeligt prisleje.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)