10 kjoler til julefrokost 2018 – Måske en af dem er din nye kjole??

Lækre kjoler til julefrokost 2018? Dagene tager hinanden og snart er det december og jul. Juletiden er fyldt med hygge, familie og ikke mindst en helt masse begivenheder.

Du har måske en masse julefrokoster at se frem til, om det så er med vennerne, arbejdet, familien eller skolen/gymnasiet.

Har du egentlig overvejet, hvad for noget tøj du skal tage på? Vi kvinder kan vidst godt blive enige om, at det er en uskreven regel, at man ikke har samme kjole på som sidste år. Men hvornår skal du få tid til at finde f.eks. den perfekte korte kjole til julefrokosten?

Kjoler der vil hitte til julefrokosten, er med på moden og en kjole som veninderne måske ikke har nået at få fingrene i? Det kan du finde lige her, hvor vi har fundet 10 super flotter kjoler, der er perfekte til julefrokosterne. De forskellige styles kommer i både den helt billige pris på tilbud eller udsalg, og også i den modsatte prisende med et par dyre designer brands.

 

Bubbleroom Molly kjole

Køb den kropsnære sorte kjole til julefrokostFind den sorte kjole til 449,- kr. ved Bubbleroom

Denne Bubblerom Molly kjole i sort, er en elegant og stilren kjole der kan være velegnet til årets firmafest eller ud i byen. En flot og klassisk blazerkjole der vil tage sig godt ud med f.eks. et Molly Tie bælte. Kjolen er foret og lukkes med skjulte trykknapper. En af de stilfulde korte festkjoler der kan bruges både til julefesten, nytår og alle andre festlige lejligheder.

 

 

Happy Holly Sienna kjole

Brug den noble festkjole til brug ved julefrokosterFind den søde kjole til 349,- kr. her

En anden sød model i det stilrene look, kan være denne elegante Happy Holly kjole. En dejlig kjole der både kan bruges til fest og til hverdagen. Kjolen kommer i en lækker stretchy kvalitet med 3/4-lange ærmer, og er uforet. Der er aftagelig bælte i taljen og du kan vælge mellem en kort eller lang model i kjole.

 

 

Den røde slå-om kjole

Brug den billige røde og feminine festkjole til årets julefrokostFind kjolen til 231,- kr. lige her

Dette må være julekjolen med den smukke røde farve, som om noget, er farven til jul. En feminin kjole med tynde stropper i stretchy og slinky materiale. Slå-om kjoler med folder, giver et lækker udtryk. Og det gør sig også gældende ved denne røde festkjole, der udstråler stil der kan blive et hit til julefrokosten.

 

 

Elegant og stilfuld festkjole

Brug de stilfulde julefrokost kjolerFind den flotte kjole til kun 255 kr. ved Asos

Hvis du er på udkig efter det tidløse og elegante udtryk i en kort kjole, er denne billige Boohoo bodycon kjole måske dig. Kjolen er til dig, der vil have det enkelte men smukke udtryk. Hvis du kan bære en kjole som denne, er det helt sikkert at det enkle look er en sand vinder. Det enkle look med de flotte mønster i kjolen, vil sammen med en elegant Marc Jacobs taske udstråle overskud og eksklusiv look.

 

 

Rachel Zoe til julefrokost

Køb den eksklusive Rachel Zone cocktailkjole til festFind den eksklusive kjole til 3095,- kr. her

En kjole i en noget anden prisklasse, kan være denne Rachel Zoe cocktailkjole. En sød blondekjole der kommer i bomuld, nylon og viskone materiale. Perfekt til det eksklusive og søde look ved året julefrokost i november og december.

 

 

Sisters Point blomstret tunika

brug den søde blomstret tunika kjole til festbrugFind den søde tunika til kun 249 kr. her

Sisters Point laver lækkert modetøj, hvor du kan finde den billige og sexet Sisters Point kjole til fest, helt ligesom du finder en sød blomstret tunika som denne. Kjolen med rund halsudskæring kommer i en dejlig blød kvalitet, og vil give dig det afslappet søde udtryk med et par flotte pumps.

 

 

Kort Only festkjole

Køb den korte sorte Only kjole til julefrokost brugFind den søde kjole til 256 kr. ved Bubbleroom

Denne billige Only kjole i velour, kommer i den søde stil med sine fine ærmer i blonder og i den høje krave. Den korte stretchy form i kjolen, gør den velegnet som årets korte kjole til julefrokosten og måske efterfølgende bytur.

 

 

Sortmønstret kjole m. skulderpuder

Brug den lækre sorte kjole til julefrokostFind den lækre sorte kjole her

Denne flotte sorte festkjole med lange ærmer, er en blanding af noget trendy og klassisk. Den skiller sig ud med sine skulderpuder, som også er med til at give den et ekstra pift, og måske den perfekte kjole til julearrangementerne.

 

 

Hvid bodycon kjole

køb en feminin hvid festkjoler med blonder til festenFind den hvide sabine kjole til 299 kr. ved Dressme

Elsker du den den hvide farve til din kulør, så kan årets kjole til julefrokost måske være denne hvide Sabine bodycon kjole. Kjolen der kommer til en pris af små 300,- kr. giver dig et sødt og feminint udtryk med sit lækre blondemateriale.

 

 

Sort pallietkjole med V-udskæring

Brug den sexet sorte festkjole til firma julefrokostenFind den lækre glimmer korte kjole her

Glitter og glimmer, er det lige dig? Denne kjole er en sand blinkfanger. Den er rigtig festlig og trendy- perfekt som både jule og nytårskjole. Kjolen her har en forholdsvis dyb v-udskæring der sammen med den billige pris, måske er noget for dig.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)