Kender du det lækre Paul Mitchell brand?

Kender du det lækre Paul Mitchell brand?

Paul Mitchell serien blev skabt af den berømte frisør Cyril Thomson Mitchell og marketing ikonet John Paul Dejoria tilbage i 1979. Mitchell selv startede i lære som frisør i en meget ung alder. Allerede som 18 årig havde Paul Mitchell vundet mange anerkendte frisørkonkurrencer.

Få år efter var han medejer af flere saloner og blev ansat hos Vidal Sasoon i London. Paul Mitchell flyttede til USA, hvor han var med til at åbne den første frisørkæde i hele USA, åbnede et frisørseminar blandt andet med hår tips, og blev meget hurtigt brugt af medierne til diviverse forsider på kendte magasiner.

Dejoria´s forældre var immigreret fra Europa til USA. Dejoria kom fra en fattig familie, og han måtte i mange år tage alt, hvad der var af småjobs.

Det viste sig hurtigt at Dejoria havde flair for salgsbranchen og startede en stor karriere først hos Time Magasin og derefter hos Redken, hvor han blev udråbt til manager. Dejoria er en af verdens mest succesrige forretningsmænd i dag.

Sammen med en modekonsulent Jeanne Braa startede de Paul Mitchell i 1979 med bare 4 forskellige produkter. Paul Mitchell og Braa afholdte frisørshows, mens Dejoria boede i bilen, og begyndte at sælge produkterne såsom paul mitchell tea tree m.m. til frisørsaloner.

Paul Mitchell blev hele tiden en større og større succes, og i dag er JPMS verdenskendt, – Kendt for deres unikke produkter og ikke mindst for deres holdning til at bevare denne verden. PMS donerer store summer af penge til div. hjælpeorganisationer, såsom kræftforskning, at plante træer globalt, beskytte truede dyrearter og hjælpe mennesker i nød over hele verden.

 

kender ud de lækre Paul Mitchell produkter? ellers lær lidt her

 

Paul Mitchell produkter henvender sig til alle hårtyper, og har en bred vifte af populære produkter såsom “kokosskummen” Sculpting Foam, hårlakken der holder hele dagen “Freeze and Shine super spray” – Samt en af de mest fugtgivende shampooer på markedet “Awapuhi Shampoo”.

Paul Mitchell hårprodukter har vundet masser af priser, og både modespecialister, frisørsaloner, magasiner og forbrugere kårer hvert år flere af produkterne til at være nogle af de bedste der findes på markedet. Paul Mitchell hårprodukter er baseret på banebrydende forskning og ny teknologi.