Karen Millen kjoler 2018 – Ønsker du høj stilrent kvalitet?

Lækre Karen Millen kjoler? Karen Millen modebrand blev grundlagt i 1981 i Kent, Endgland af Kevin Stanford og Karen Millen. 1983 blev året hvor den første butik blev åbnet i Maidstone og findes den dag i dag, over hele verden. Karen Millen som person gik konkurs som beskrevet i Bt her, men brandet lever i bedste velgående under ejerskab af Kaupthing.

Det giver heldigvis dig som kvinde, mulighed for at finde de lækre Karen Millen styles indenfor tasker, accessories og kjoler på højde med f.eks. Plein Sud kjoler. Her på siden finder du forskellige kjoler i det engelske brand, som måske er den gode online inspiration til at blive forelsket i den helt rigtige model.

 

Offwhite Karen Millen etuikjole

Brug den flotte Karen Millen Waist etuikjole til festFind den elegante kjole til 1995,- kr. her

Karen Millen Waist Detail Pencil etuikjole i offwhite er en elegant knælang kjole i et flot design. Kjolen uden ærmer til det fine brug hvad end det er arbejde eller festlige anledninger, kommer med en dyb udskæring, bælte og underkjole. Perfekt til dig der ønsker en kjole i smal fit der gør sig godt med en blazer og flotte pumps.

 

 

Sort Karen Millen festkjole

Køb den korte sorte Karen Millen blusekjole til festFind den sorte strikkjole til 1745,- kr. her

Hvis du søger efter den helt rigtige blandt de mange forskellige stilfulde korte festkjoler der findes, så kunne den Strikkjole fra Karen Millen måske være lige dig? Kjolen kommer i det enkle design men med unik blomstret mønster og ekstra lang ærmelængde, der giver dig det helt rigtige udtryk af høj kvalitet i design og kvalitet. Hvis du ønsker en sort kjole med lange ærmer, så er denne model absolut et godt bud.

 

 

Belted Pencil sommerkjole

Køb den farvestrålende og elegante kjole fra Karen Millen magasinFind den lilla kjole til 2245,- kr. her

Blusekjoler til sommer er dejlig afslappende, hvor også denne knælange kjole med dyb v-udskæring kan være det gode alternativt i høj kvalitet. Du får en lille kropsnær kjole der kommer med stiklommer og bælte til i den klassiske stil.

 

 

Sort etuikjole

Brug den knælange sorte festkjole fra Karen MillenFind den sorte kjole til 1995,- kr. her

En anden knælang kjole fra det engelske designer brand, er denne sorte kjole der gør sig godt til kontoret eller til den særlige festlige lejlighed. Kjolen kommer i normal pasform og vil tage sig godt ud med en blazer eller den lette uldjakke.

 

 

Block Collection strikkjole

Køb den elegante strikkjole som by pigeFind den lækre strikkjole til 1295,- kr. her

Søger du den enkle kjole der samtidig byder på den flotte farve palet?Så kunne denne kropsnære Karen Millen kjole måske være den helt rigtige for dig. Strikkjolen kommer med rund halsudskæring og i en klassisk stil som de fleste kan bære.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)