Kalendergaver til hende – 20 beauty ideer til pakkekalender i 2018

Søger du beauty kalendergaver til hende? Hvis du vil lave en pakkekalender til din veninde, mor, kæreste, søster eller anden kvinde, så får du inspiration til at finde 24 gode pakker til kalenderen.

24 pakker af 30-50 kr. vil som regel være en dyrere løsning end de færdige pakkekalendere du finder ved forskellige forhandlere.

Det er værd at overveje om ikke den færdige beauty kalender fra BodyShop måske er den billigere og nemmere løsning for dig: Se de forskellige kalendere ved The BodyShop lige her

Ideerne som du kan se her nedenfor, indeholder selvfølgelig beauty gaveideer hvor du blandt andet kan finde ideer indenfor hudpleje til julegaven også.

 

giv hende noget lækkert body butter i gaveBody butter

En lækker Shea nourishing body butter til 40-50 kr. kunne være en af de lækre beauty ting i pakkekalenderen. Ved The Body Shop finder du lækre produkter i den gode kvalitet.

Find inspiration til hende ved Body Shop her

 

 

giv en god billig ansigtsmaske i kalendergave til hendeCoconut Hydrate maske

En Yes to Coconut ansigts maske til live huden op igen, er en lækker skønhedsting indenfor hudpleje. Du kan købe en god maske til omkring 30 kr. og absolut en ting der burde være i en beauty pakkekalender.

Du kan med fordel se udvalget ved Lookfantastic her

 

 

giv en god billig hårkur i pakke til julekalenderenHårkur

Håret skal plejes og hvorfor ikke en god hårkur? Kevin Murphy eller andre modeller i 30-40 ml. kan du købe til 40-50 kr. og er en lækker ting at få i december.

Du finder et godt udvalg til gode priser ved Beautycos

 

 

giv hende en god makeup pencil i kalendergaveMakeup

Er hun til makeup? Så kunne du overveje at give en god billig makeup pen. Du kan udfylde flere af de 24 pakker som der skal bruges i en pakkekalender, men et udvalg af forskellige makeup ting.

Se udvalget af produkter til små priser ved Asos

 

 

giv noget godt neglepleje i gave til hendeNeglepleje

Et godt produkt indenfor neglepleje en god beauty ting til hendes pakkekalender. Her kan du give noget imod det med at bide negle, sakse, manicure pen eller andet, som kan udfylde en del kalendergaver.

Find et godt og billigt udvalg lige her

 

 

giv hende noget lækkert badesalt i julegaveBadesalt

Badesalt er en klassisk skønhedsgave og hvorfor ikke også som kalendergaver? Du kan finde gode billige produkter fra 20 kr. og op, som kunne være en lækker forkælelse gennem december.

Se udvalget af lækre badesalte her

 

 

køb en lækker billig body scrub til pakkekalenderenBody Scrub

Køb et lækkert produkt til at rense og fjerne døde hudceller, hvilket er, hvad du opnår med en god body scrub. Du kunne give hende den populære Fuji Green Tea body scrub som en af de 24 kalendergaver til hende.

Overvej at give hende en af disse gode produkter

 

 

giv ansigtsvambe som gode små gaver til hendeAnsigtssvambe

Der findes mange gode små gaver, hvor du selvfølgelig med fordel kan finde billige ting ved Søstrene Grene, Tiger og lignede steder. Ansigtssvambe kunne være en af disse ting, som samtidig er et lækkert beauty produkt for mange kvinder.

Du kan finde et godt billigt udvalg her

 

 

giv en lækker sæbe til badet i gaveTil badet

Noget lækkert sæbe til badet er absolut også en god mulighed. Her kan du vælge at finde noget eksklusivt i Matas, eller overveje at købe de noget billigere med gode produkter ved Normal eller online.

Lookfantastic har lækre cleansing produkter her

 

 

giv en god øjencreme i gave til kærestenØjencreme & pleje

Noget lækker øjenmakeupfjerner eller andet kunne være en lækker ting at få. Hvis hun bruger makeup i skole, arbejde eller andet, så skal der selvfølgelig også noget godt fjerner til, så huden efterlades blød og dejlig.

Find det gode Camomile produkt til 50 kr. her

 

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)