Julegaveideer til hende

Julen står for døren. Og det betyder, at du skal have fundet på en pakkekalender, adventsgaver og selvfølgelig årets julegaver.

De gode julegaveideer til hende kan dække over alverdens ting. Lingeri i julegave, lækre cremer, makeup, toppe, bukser, trøjer, accessories, pynt, praktiske og mange flere ting, kan være det rigtige. De mange specifikke skønhedsprodukter og modetøj finder du masser af inspiration til her på siden. Men mere specifikke julegaver til unge som ældre kvinder, er, hvad du finder inspiration til lige her.

Cykelhjelm

Køb en cykelhjelm i julegave til kvinderSkal du finde på en god gave til hende, som cykler frem og tilbage til skole eller arbejde hver dag?

Måske det er en kvinde, der elsker at cykle for motionens skyld i skoven eller landevejen?

Det kan også være at du skal finde på en julegave til en mor der ikke bruger cykelhjelm, mens hendes unger finder det mærkeligt at de skal bruge en hjelm på cyklen?

En cykelhjelm er ikke verdens mest romantiske julegave til hende, men dog en rigtig god praktisk gaveide til hende der mangler en ny cykelhjelm. Overvej at give en cykelhjelm som i udvalget her ved Ecykelhjelm.

 

 

Opbevaring

køb den praktiske akryl opbevaring i gaveGiv noget praktisk opbevaring til hjemmet. Her kan du vælge at give noget opbevaring indenfor akryl kasser, bokse eller møblement alt afhængig af prisniveau. Alle har brug for noget smukt og praktisk til opbevaring af mascara, læbestift, neglelak, pensler for ikke at tale om alle de andre ting i hjemmet.

Du kan heldigvis finde meget billige og fede opbevaringsting i de fleste butikker, Jysk, Ikea m.m. helt ligesom du finde et kæmpe udvalg online også.

Ved Fenomen finder du et billigt og stort udvalg af akryl opbevaring

 

 

Dagcreme

Giv hende en lækker dagcreme i gave til julHudpleje i julegave er både skønt at få, og en dejlig praktisk gave som mange kvinder bruger på daglig basis.

Lotion, dag- eller natcreme er alle gode ideer. Her er udvalget også stort, hvor Lancôme Nouveau Visionnaire er en god drøj i den højere prisklasse. Mens du finder andre måske i en mere tynd version og billigere pris.

Ved Nicehair lige her, finder du et stort udvalg til gode priser

 

 

Træningstøj

Giv hende noget praktisk træningstøj i julegaveTræningstøj er ikke en julegave som du skal give til din kæreste, men til en søster, veninde, mor eller anden kvinde, kan det måske være året bedste gave. Hvis hun elsker at træne, eller brænder for at komme i gang, så er lækkert træningstøj til hendes motionsform en god ide. Hvis du træner i fitnesscentret, på cyklen, løber, dyrker holdsport eller anden ting på jævnlig basis, så er træningstøjet noget, som er super vigtigt. En god personlig gave bliver bedre, hvis det er indenfor ens interesser, passioner og temperament.

 

 

Handsker

Giv hende et par flotte handsker i julegave
Ifølge DMI får vi en kold vinter i år, og hvorfor ikke give den praktiske ting mod kulden. Her er et par lækre handsker som både ser godt ud, og som varmer fingre og hænder, måske årets bedste julegaveide til hende. Det kræver selvfølgelig at du kender hendes størrelse og smag. Her kan du med fordel give et par lækre læderhandsker i den tidløse stil, som kan passe til både den unge som ældre kvinde.

Find det store kvalitets udvalg af brands og handsketyper ved Boozt her

 

 

Læbestift

Køb en ekslusiv læbestift i julegave

Måske en eksklusiv læbestift i hendes yndlingsfarve eller brand, måske er den perfekte skønhedsgave til hende der har alt, eller måske aldrig ønsker sig noget.

Du finder mange lækre, dyre, billige og gode brands som Maybelline, L’Oreal, Elizabeth Arden, Dr. Hauschka m.m., der passer til pris og smag.

Se udvalget af læbestift ved Lookfantastic.dk her

 

 

Tile Bluetooth Tracker

Giv den sjove gadget i julegave til hendeTil den unge som ældre kvinde der aldrig kan finde sine nøgler, her kan denne Tile Bluetooth Tracker måske være den helt rigtige julegave.

Den lille gadget sidder i nøglebundtet, og når du så ikke kan finde dine nøgler, kan trackeren aktiveres og du kan følge lyden til nøglerne. En lille praktisk gadget som mange kan få glæde af i hverdagen.

Du finder Tile tracker til 224,- kr. ved Coolstuff her

 

 

Spa oplevelse

giv hende en lækker spa oplevelse i julegaveHvis du vil overraske med den eksklusive julegave, kan det være en spa oplevelse. Her det være en af de mange spa ophold i Danmark, Sverige eller Tyskland. Det kan være også være den dag eller måske en graviditsmassage til hende der venter sig?

Der er mange muligheder, og hvilken kvinde vil ikke elske afstressende forkælelse som spa?

Du finder de store udvalg af spa oplevelser ved DGDA her

 

 

Ophold

Giv hende et ophold i gaveEn anden mulighed kan være et romantisk ophold i gave til hende og partner. Eller måske en et veninde ophold på wellness, kro eller andet? Måske hun er single, og skal glædes med hotelophold i en hyggelig egn af kongeriget?

Der findes mange muligheder for ophold til par og singler, og hvorfor ikke også som gave til under juletræet den 24 december?

Find et varieret udvalg af ophold til hende lige her

 

 

Malekursus

Køb hende et malekursus til julMåske du søger en anden type oplevelse? Her kan et malekursus måske være den perfekte og anderledes julegave til din mor, veninde, kæreste eller søster?

Giv hende et malekursus i Århus, København, Odense eller anden by, hvor hun bor. Det giver hende en fed oplevelse, og lærdom til at bygge videre på en ny hobby eller eksisterende passion.

Du kan finde forskellige muligheder for oplevelser ved Duglemmerdetaldrig her

 

 

Snug Rug tæppe

køb et Snug Rug tæppe i gaveEn god plaid kan alle bruge. Men hvorfor ikke som det praktiske tæppe der giver mulighed for både at læse, og holde tæppet godt op over dig, så du også holder varmen?

SnugRug tæppet kommer med ærmer. Det giver dig nemlig den smarte måde, hvordan du både kan holde varmen, drikke te og læse en bog. Noget alle kan få god gavn af, især gennem den kolde vinter.

Find tæppet til 249,- kr. ved Coolstuff her

 

 

Månesten smykke

giv hende et smukt månesten smykke i gaveSmykker er klassiske gaver til barnedåb, konfirmation og også som de personlige gaver til kvinder og piger. Og hvorfor ikke give et smukt månesten smykke?

Ørestikkere med det trekantet motiv i sølv eller guld, kan måske være den personlige julegave til kvinden der har alt, eller måske som den romantiske gave til konen?

Du finder månesten udvalg ved Smykkemester her

 

 

Lingeri/undertøj

giv hende noget sødt lingeri i julegaveMåske noget sødt lingeri eller undertøj kan være den lækre julegave til din veninde, kæreste, kone, søster eller anden?

Lingeri er en klassisk julegave fra manden. Men også som den personlige ting fra din gode veninde eller anden, som kender til din smag. Og hvorfor ikke forkæle med noget lækkert undertøj i hendes smag, til jul?

Find det store udvalg til gode priser ved Netlingeri.dk her

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)