Jakkesæt til kvinder (2018) Blazer og bukser, du måske vil elske?

Jakkesæt til kvinder i 2018? Måske du har fået nyt job hvor det kræver, at du har et business look, eller måske du bare vil ændre din stil til at være mere eksklusivt, elegant og anonymt og som sådan mangler du et sæt af bukser og jakke for kvinder i 2018?

Der kan være mange grunde til, at du som kvinde skulle gå i et jakkesæt, men når nu det er sådan, så kan du lige så godt tjekke udvalget ud som vi har fundet her på Le-Reve. Du vil jo gerne ligne en kvinde der er feminin samtidig med stilfuld? Få et par ideer her nedenfor, fordi det feminine er stadigvæk vigtigt at bibeholde, når du vælger smart tøj til kvinder.

Et dame jakkesæt kan købes i alle prisgrupper. Det siges at jo dyrere du køber, jo bedre snit får du som regel også. Men det er ikke altid nødvendigvis rigtigt at billigt tøj ikke kan give dig et lækkert feminin udtryk, som samtidig giver det ansvarlige snit kvinder i jakkesæt og blazere søger. Det finder du nemlig bevis på i dette udvalg af smarte jakkesæt.

Vi starter ud med at vise nogle af de smarte, stilfulde og måske lidt mere anderledes med dog stadig feminine jakkesæt i form af blazere og bukser, der måske vil klæde dig.

 

Det casual & feminine jakkesæt

find et godt dame jakkesæt udsalgBlazer til 489,- kr. og bukser til 357,- kr. ved Asos

Asos Soft Jacquard blazer & bukser er et casual velour jakkesæt til kvinder. Stilen er dejlig afslappet og materialet giver dt unikke og feminine snit og blazer og bukser. Kan bruges til festlig lag som dagligdagen med arbejde og skole. Kombineres med de flade sandaler eller sko med hæl.

 

 

Brienne blazer sæt til kvinder

Find jakke og bukser til 299,- kr. per del her

Hvis du søger det feminine, elegante og forholdsvis billige blazer og buks, der sammen giver dig et jakkesæt, er dette sæt fra Bubblerooms egen kollektion måske sagen. Sættet kommer både i pink og hvid farve, som begge kan tage sig både nobelt og feminint ud. Jakken og bukserne kommer i en blød og stretchy kvalitet i et stilfuldt design med enkelte virkemidler.

 

 

Ellos Kim blazer & buks

Find jakke og bukser til ca. 800 kr. ved Ellos

Det traditionelle ternet sæt kan du sætte sammen med dette par bukser og blazer i ternvævet kvalitet. Jakken kommer med tynde skulderpuder og vævet for, hvor stilen kommer med dekorativ delesøm i ryg og klassiske lommer på fronten.

Bukserne kommer i den velkendt habitmodel med pressefold og skråtkårne forlommer. Bagpå kommer der to nydelommer og paspoleret kant. Et flot og klassisk sæt der vil tage sig godt ud med et par sexet høje hæle som pumps, illustreret ved hvad modellen bærer.

 

 

Det casual grå sæt

Find den grå JDY blazer til 900 kr. ved Bestseller

Jacqueline de Yong giver dig denne klassiske lysegrå blazer i den afslappet stil. Perfekt at kombinerer både med de fine bukser med pressefolder, som de stilrene grå jeans som modellen bærer. En fed blazer i en tidløs stil som du kan bære til alle anledninger.

 

 

Den moderne dame habit

Find sættet til 940,- kr. ved Asos her

Hvis du leder efter det unikke, moderne og klassiske sæt, er dette navy blå sæt i matros stil måske sættet, du bliver forelsket i. Snittet kommer i det klassiske habit snit og pressefolder, hvor stilen er inspireret fra matros tøj før i tiden. Et moderne jakkesæt til kvinden der vil være unik og udstråle stil.

 

 

Hvid Hugo Boss jakkesæt

Find den fede Hugo jakke her

Ingen jakkesæt uden Hugo Boss, for med dette brand får du en super lækker kvalitet indenfor tøj, og prisen er selvfølgelig også derefter. Blazeren koster omkring 2400,- kr. og nederdelen koster 1300,- kr. men så får du også et lækkert hvidt dame jakkesæt der passer både til den yngre og den mere modne kvinde der ønsker kvalitet – Jakkesæt til kvinder med nederdel giver dig en eksklusiv stil.

 

 

Mango suit til kvinder

Find bukser & jakke til 1200,- kr. ved Asos

Det tidløse kombineret med moderne stil, er, hvad du får med dette sæt. Et både elegant og feminint jakkesæt der kombineret med en flot skjorte, kan give det noble business look. Det spanske mærke Mango fra Barcelona, skaber modetøj i den klassiske sydeuropæiske stil med simple linjer og minimalistisk stil som også viser sig i dette sæt.

 

 

Rød Naf Naf Echikita

Finde det søde sæt til 1100,- kr. ved Spartoo

Til det søde udtryk kan du kombinerer denne søde Naf Naf blazer med de elegante mørke bukser. Det giver dig både det elegante og feminine snit i den neutrale form. Perfekt til den flotte og casual stil på arbejde eller i skole.

 

De lidt dyrere blazere

Hvis du er på udkig efter noget anderledes end de viste sæt ovenfor, så er udvalget rundt omkring indenfor jakkesæt og blazere jo kæmpe stort. De lidt dyrere mærker som Patrizia Pepe, Just Cavalli, Vivienne Westwood, Ralph Lauren, Hugo Boss, Pierre Balman, Versace kollektion, Plein Sud Jeanius og mange flere kan du se det store udvalg af lige her.

dyre mærke produkter i blazereSom du kan se på linket ovenfor er udvalget kæmpe stort i forskellige stilarter, og prisen starter med den dyreste først og kører nedefter.

 

Forskellige blazere til sættet

Der findes jo mange forskellige stilarter, snit og prisklasser og her får du serveret 3 forskellige slags blazere til dit jakkesæt

kvinder kan lide forskellige slags jakkesætDen venstre er fra Mbym og er en Tabita habitjakke, som faktisk er ret billig i et vatteret look.

I midten har du en Day Birger et Mikkelsen jakkesæt til den stilfulde, elegante og eksklusive kvinde, og den koster noget mere end Mbym modellen.

Til højre ser du en Zeniba blazer fra Gestus som kunne være til kvinden der vil signalerer en rå og rebelsk pige, eller bare vil have noget anderledes.

Hvis disse mod forventning ikke skulle være dig, kan du finde mange flere både skræddersyet, brugte og special designet jakkesæt ved en af disse 4 forhandlere,  så der skulle være noget til enhver mode kvinde:

Suitopia | Skræddersyede Jakkesæt – Perfekt pasform og hurtig levering‎ – Design dit eget skræddersyede jakkesæt! Vi har også smokinger, kjolesæt, jaketter, diplomatjakker og tilbehør.

Trendsales | Jakkesæt til kvinder | Find eksklusive jakkesæt i vores unikke udvalgFind alt i Jakkesæt – Tøj – Kvinder. Alle priskategorier, unikt udvalg og god support. 600.000 brugere – 2400 brands – Sikker handel.

danskprofildress.dk | Jakkesæt til kvinder | Dansk Profil Dress – Specialister i jakkesæt til kvinder og Danmarks førende leverandør af jakkesæt til virksomheder. Se det store udvalg af jakkesæt til kvinder i alle størrelser.

Anne Spang | Skræddersyet tøj til kvinder – Skræddersyede løsninger til kvindenANNE SPANG sælger skræddersyet tøj til kvinder efter egne mål. Skræddersyede løsninger til kvinden. Køb skræddertøj hos din online skrædder ANNE 

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)