Inviter veninderne på sommerfest

Når sommeren er over os, får man ofte ekstrameget lyst til at være ude og at bruge tid med venner og familie. Det kan nemt slås sammen ved at holde en hyggelig sommerfest – her får du derfor tips til at holde det perfekte sommergilde for veninderne.

Sørg for masser af kolde drikkevarer

Skal veninderne inviteres til fest, skal der selvfølgelig være masser af kølige drikkevarer på lager. Har du mulighed for det, så ryd et køleskab og fyld det op med øl, sodavand og andre drikkevarer, så dine gæster nemt kan holde sig hydreret i varmen. Du kan for eksempel også lave en lækker velkomstdrink, som I kan nyde sammen, efterhånden som gæsterne ankommer, og skal der rigtig være fest og ballade, kan du måske endda stable en lille bar på benene, hvor der er mulighed for at lave drinks hele natten lang. Til de kolde drikkevarer skal du sørge for massevis af isterninger, og hvis du ovenikøbet kan diske op med fine glas og dekorative paraplyer eller frisk frugt, er det helt perfekt.

Skab hyggelige rammer

Til sommerfesten vil I naturligvis gerne være udendørs, og derfor skal der skabes nogle gode rammer for en fest ude i haven. Derfor skal der findes havestole frem, så der er plads til, at alle dine gæster kan sidde ned, og det kan også være, der skal findes puder og tæpper frem, så I kan sidde behageligt hele dagen og aftenen. Er der megen sol, kan du stille fine parasoller op, så man kan sidde i skyggen, og ellers kan du naturligvis også vælge at holde festen i et telt afhængigt af, hvor mange der deltager. Hvis du gerne vil holde festen udendørs, er det i hvert fald vigtigt, at der ikke er nogen tvivl om dette, og folk derfor begynder at trække indenfor. Pynt fint op i haven og gør det hyggeligt med fakler, lys og blomsterdekorationer, så man får lyst til at blive udenfor hele festen.

Lav nogle aktiviteter

Noget af det fantastiske ved udendørs sommerfester er, at man har mulighed for at lave alle mulige sjove aktiviteter. For eksempel er høvdingespil en klassiker, og der kan være mange med, hvilket er en fordel. Er I ikke bange for at få sved på panden, kan I også tage en omgang rundbold, hvis der er en boldbane i nærheden. På en rigtig varm sommerdag kan du også bede gæsterne om at tage badetøj med, og så stille et stort badebassin op i haven, hvor I kan blive kølet ned. Der er massevis af forskellige muligheder, og når vejret er godt, og I i forvejen er ude, er det med at benytte chancen for at lave nogle af de ting sammen, som I ikke kan om vinteren, eller når I er indendørs. Havespil er generelt altid underholdende, men I kan også kaste jer ud i anderledes aktiviteter – sørg blot for at melde det ud, hvis dine gæster skal have noget særligt tøj med, så de ikke kommer anstigende i deres fineste gallakjoler, for så at finde ud af at de skal ud og spæne omkring på en boldbane.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)

Reply

Sending