Hvorfor er en hårkur nødvendigt, hvis overhovedet?

Hvorfor er en hårkur nødvendigt og er det overhovedet nødvendigt?

Det er nok noget de fleste har spurgt os selv om. For er det med hårkur ikke bare et smart salgstricks, så vi bruger endnu mere og firmaerne tjener flere penge?

Om det er nødvendigt kan debatteres, for hvilket skønhedsprodukter er overhovedet livsnødvendige? Det er ikke ensbetydende med, at produkterne ikke gør noget godt for skønheden og i dette tilfælde, håret.

For at tage en rationel beslutning, så er det selvfølgelig vigtigt at vide hvad en hårkur gør.

Hvad gør en hårkur?

En hårkur er produktet der kan reparere dit hår helt ind til kernen. Det sker ved at du bruger hårkuren mellem brugen af en god Kerastase shampoo og en lækker conditioner. Din shampoo “åbner” dit hår, hårkuren kommer ind og reparerer og din conditioner lukker håret.

Det hårkuren rent faktisk gør uden at det bliver for teknisk, er at tilføre fugt på samme måde som en bodylotion på hårets opbygning. Derved undgår du udtørrede og knækkede hårstrå og håret vil selvfølgelig have en sundere glans. Husk at du ikke nødvendigvis skal bruge hårkur hver gang du vasker håret.

Hvilken hårkur er nødvendigt for håret?

Der findes rigtig mange forskellige produkter og her er det ikke ligegyldigt hvilken hårkur du bruger. Til det tørre krøllet hår, skal du bruger meget mere fugtgivende end håret der skadet mere end udtørret. Til f.eks. det afbleget skadet hår, skal du vælge en hårkur med proteiner, da disse genopbygger dit hår bedst.

Få et par gode råd til hvilken type der er god til dit hår, i denne video:

 

En hårkur ligegyldigt om den er til genopbygning, fugtgivende eller til normalt hår, er den altid god at bruge for hårets skyld, så længe du ikke overdriver det.

Hårkure koster selvfølgelige penge og her kan du med fordel spare lidt ved at skabe din egen. Der findes mange forskellige typer, hvor en god og nem måde at skabe din egen, får du vejledning til i denne video:

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)