Hvordan tegner du dine øjenbryn op?

Hvordan tegner du dine øjenbryn op? Tegne, trimme og pleje øjenbryn er nok også en af dine skønheds rutinerne. Her kan man forfalde til at bruge en serum lidt for hurtigt eller for meget, for hvorfor finde på den nemme og smarte måde der skaber det perfekte resultat.

Tegn øjebryn op?

Det at tegne dine bryn op kan gøres på mange måder. Du kan bruge øjebrynsmascara, øjenskygge, blyant med mere, og alle måderne virker. Dog findes der måder som er smartere, nemmere og hurtigere end andre. Og resultatet bliver helt perfekt alligevel, også selvom man måske vælger den hurtige genvej.

En af disse måder kan være at fylde hullerne ud, hvor du bare ridser op og så “fylder op”. Du kal bruge en skråpensel i den hårde størrelse som ikke er for blød, så du kan skabe den lige linje. En lækker øjenskygge i den brune nuance. Dine bryn vil blive mørkere, så der skal bruges en lysere farve i den brune farve.

Tegn det kraftige look med mørke bryn

Der findes selvfølgelig også andre metoder, alt afhængig af hvad udtryk du søger. Hvis Hvis du søger det kraftige look med mørke bryn, kan du i den nedenstående video få et par gode tips.

Den unikke eyebrow pencil and brush er i den unikke stil, der hjælper dig til at forme og tone alle bryn. Du får en pen der er justerbar i den ene ende, som hjælper til at tone bryn. I den anden ende er der en indbygget øjenbrynsbørste til det flotte finish.

Det gode med lige præcist denne pen er, at du får en pen der kan bruges til alle hudtoner, da pennen er neutral i farven.

En god og nem måde at undgå det med forskellige concealere, stifter, highlightere med mere. Så hvis du er for den hurtige og nemme måde, så gør dig selv en tjeneste og se denne korte video til at opnå de stærke bryn på meget få minutter.

Måske dette fanger din interesse?