Hvordan man glatter sit hår rigtigt? Brug disse tips med det hurtige svar

Hvordan man glatter sit hår rigtigt?

Markedet for gode stylere hvad end det er de nye glattebørster eller bedste glattejern, er temmelig stort. Det giver dig heldigvis mulighed for at købe et godt produkt til at glatte håret så du båder skåner og får det flotte resultat.

At glatte håret er ganske ligetil, men det kræver selvfølgelig at du kender til hvordan du styler håret korrekt.

Glat håret på det rigtige måde

som det første, så skal du forberede dit hår og holde det vedlige. Her er skal du selvfølgelig besøge frisøren hver anden måned, så de tørre og spaltede spidser bliver klippet af. Alternativt er det nemlig disse som vil give krus i håret.

Brug koldt vand til at afslutte din hårvask, for det kolde vand er med at glatte hårstråene naturligt ud. Tør dit hår uden at frottere det tørt hvor du kan overveje en god GHD, HH Simonsen eller Babyliss hårtørrer. Når håret er helt tørt, så brug varmebeskyttende spray til at tilføre et beskyttende lag.

Det du lærer og som du højest sandsynlig også godt ved, er at du altid skal bruge et varmebeskyttende produkt til at skåne håret. En god beskyttende hårspray når du glatter dit hår, er denne Lakmé K.Style Style Control i-Tool Hot Iron Spray. Den beskytter mod frie radikaler og giver beskyttelse helt op til 220° C grader. Derudover er produktet god til at bevare farver og er UV beskyttende.

Du anvender produktet, der er velegnet både til krøllet og fladt hår ved at påføre i sektioner før du bruger dit glattejern på tørt hår.

Fremgangsmåde til at glatte håret rigtigt

Der er få enkle ting som er vigtige for at glatte håret. Disse tips kan du heldigvis få nemt og hurtigt. I videoen her får du den visuelle instruktion af en professionel frisør i, hvordan du glatter håret så du både skåner og opnår den flotte holdbare glatning.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)