Hvordan får man langt hår? Det kræver EN ting – Kan du gætte hvilken?

Hvordan får man langt hår, er noget vi alle gerne vil vide. Desværre er der ikke rigtig nogen mirakelkure for dette tips til håret.

Rent basalt skal du i gang med noget så enkelt som hovedbundsmassage og dyrke motion, fordi det øger dit blod cirkulation. Det er selvfølgelig ikke den eneste ting der får dit hår til at gro som vildt, men det er dog en ting der vil hjælpe betragteligt.

 

Hvordan du får langt hår hurtigt

lær hvordan du kan skabe det lange hår naturligt og sundtDer findes ikke noget der hedder hurtig hårvækst ligegyldigt hvad du gør, men dog kan du gøre en ganske naturlig ting for at fremme væksten.

For det første skal du give hovedbunden massage, og det nemmeste ville faktisk være at købe en hovedbunds massage apparatet til 20 kr. i Tiger eller andet sted, for godt nok er den billig, men den virker – alternativet er at bruge hænderne.

Dette sætter gang i cirkulationen, som derved forøger produktionen i hårsækken. Et andet tip til at speede cirkulationen op er at skylle hovedet i kold vand flere gange dagligt. Hvilket igen skulle fremme væksten, men om det så er hurtigt skal være usagt.

Massage gør det ikke alene, fordi din krop skal også have tilført de nødvendige vitaminer i form af en god nærende og varieret kost.

 

Vitaminer og motion hjælper til længere hår

Selvom dit hår nok ikke vokser alverden ved hjælp af at spise vitaminer, så giver de kroppen tilskud til at holde sig sund og opbygge sig selv og deriblandt også dit hår.

Spis alle de nødvendige vitaminer som B, C, D og husk at få dit daglige protein og mineraler også og det bedste vil selvfølgelig være at du får de nødvendige ting igennem en varieret og sund kost, men kosttilskud er absolut en god ting, hvis du ikke får nok frugt, fisk, kød, grøntsager og andet i kosten.

Kosttilskud der er målrettet mod negle og hår er en win win situation for dig, så dette er hvad du skal tilstræbe at spise for hårets skyld og så vinder du med styrket negle også. Det perfekte kosttilskuds produkt er Hair & Nails, Imedeen som du finder her til den billigste pris, der dog kun virker hvis du har underskud af B vitamin.

Vitaminerne er med at holde kroppen i form, for motion ligesom massage hjælper på blod cirkulationen og hvis du vil opnå længere hår, så kommer du ikke udenom at dyrke noget motion hver dag, hvilket så også hjælper på dit generelle helbred.

 

Almindelig hårpleje hjælper dit hår

Hår produkter og andre ting giver dig ikke længere hår, men det hjælper med til at holde det sundt og du får ikke et længere hår hurtigt, hvis ikke det er sundt.

Tjek vores artikel med lidt pebret men også en kvalitets serie til håret: Find Dine Eksklusive EVO Hårprodukter Lige Her

Undgå at vaske håret hver dag da de naturlige olier i dit hår der beskytter hårstråene bliver fjernet hvis du vasker for ofte. Så prøv at holde din hårvask nede på max. 2-3 gange ugentligt, og hvis du har fedtet hår som mange lider af, så kan du faktisk finde nogle rigtige lækre produkter indenfor tørshampoo.

Derudover skal du også undgå at føntørre og bruge krøllejern da alle disse ting slider på dit hår. Vi skal dog alle bruge et elektrisk produkt eller to engang imellem. Brug de gode GHD glattejern eller hvis det er en føntørrer, så brug lidt ekstra penge på f.eks. denne GHD føntørrer der også kan blæse kold luft. Godt nok er disse produkter noget dyrere end et billigt et til 1-200 kr. men du vinder så meget mere for hårets skyld ved at gøre en investering i et bedre produkt.

Hår ekstensions vil logisk nok gøre håret længere. På sigt kan det dog skade dit hår. Dine hårrødder kan blive totalt ødelagt af extensions, så overvej nøje om extensions er risikoen værd. Du lever ikke kun lige nu, men også i mange år frem. Og du vil med garanti også gerne have håret når du bliver 40, 50 og 60 år.

Husk at have tålmodighed med håret, fordi blodcirkulationen og sundhed er faktisk det eneste der kan give dig længere hår – Hvis du kan modbevise det, så hold dig ikke tilbage med at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Henriette Wolf viser her i denne video endnu flere ideer til at skabe det sunde lange hår. Brug videoen til mere inspiration så du kan give dit hår dit optimale betingelser.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)