Hvordan du opbevarer dine skønhedsprodukter? Brug disse tips

hvordan du opbevarer dine skønhedsprodukter? Det er ret irriterende når alt ens makeup og diverse produkter enten er kastet ned i en skuffe, flyder udover sminkebordet eller bare ligger overalt på badeværelset.

Der findes heldigvis meget lækkert opbevaring til at holde styr på makeup, parfume og hudplejeprodukterne. Hvis du har det fint med rod, så får du nok ikke meget nytte af ideerne her. Hvis du derimod kan vil have lidt organisering på tingene, dels fordi rod er sjusket, og fordi en god organisering både gør det nemmere at finde sine ting, men gør også, at dine skønhedsprodukter måske holder længere eller ikke bliver ødelagte.

Hold orden med bokse

opbevar dine skønhedsprodukter koldt og tørt

Hvis du er til skuffer, så kan måske akryl bokse der passer i dit bord eller kommode, være den nemme og smarte måde at organiser tingene. Du kan finde utrolig billige akryl bokse, kasser eller bakker der kan passe i en skuffe ved Søstrene Grene eller online. Online kan du finde de smarte opbevaringsbokse til den billige pris ved Fenomen lige her.

 

Ideer til opbevaring og orden

Det første man altid skal gøre for en god orden og organisering, er at rydde op. Smid alle de gamle makeup og cremerester ud som du måske ikke bruger eller som måske er blevet for gammel. Hvis det lugter harsk, så smid dem ud for at være på den sikre side.

Opbevaring altid dine skønhedsprodukter rigtigt, hvilket vil sige at de er lukket helt til med låg, prop eller lignede.

Den rigtige måde at opbevare?

Cremer består af naturlige ingredienser og olier. Det betyder at helt ligesom med f.eks. fødevarer, så kan de ofte have bedst af at blive opbevaret tørt og køligt. Her er et lille badeværelse, som får meget varme og fugt, ikke det ideelle sted til opbevaring af økologisk hudpleje og makeup.

Din parfume kan du også med fordel opbevare på den rigtige måde. Dvs. at du skal holde den væk fra direkte sollys, for indholdet er ganske lysfølsomt, og kan gå hen og blive harsk ved direkte sol påvirkning.

Man kan diskuterer om hvor paranoid man skal være omkring opbevaringen. Nogen putter deres cremer i køleskabet, hvilket måske er lidt overdrevent. Lys, luft, varme og bakterier er dårligt for hudplejeprodukters holdbarhed, og det kan du trods alt nok godt finde en løsning på med en skuffe, anden placering eller lignede, uden at fylde køleskabet op med skønhedsprodukter.

Holdbarhed på skønhedsprodukter?

Hvor længe holder skønhedsprodukter er det væsentlige, for hvis du husker at bruge produkterne inden de bliver for gamle, så går det som regel. De fleste hudpleje og makeup produkter er mærket med et tal, hvor 12 betyder 12 måneders holdbarhed. En ledetråd for holdbarhed på produkter kan se sådan ud:

  • Parfume holder ofte 3 år
  • Masker, lotion og cremer holder ofte 2 år
  • Pudder, øjenmakeup, foundation og concealer holder ofte 2 år
  • Eyeliner og mascara holder ofte 6 måneder
  • Shampoo holder som regel mere end 3 år
Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)