Hvis du står og mangler en sød kjole til sommeren

Nu er det snart sommer, og som kvinde kræver det selvfølgelig at man kigger på sit kjole udvalg i klædeskabet. Sommerkjolen kombineret med de flotte nederdele skaber stort set den fuldendte garderobe. Kjoler hører sig sandelig til når temperaturen og humøret stiger op i de rigtige gode grader som vi kan lide.

Hvis du står og mangler en sød kjole til sommeren, så kan du finde et udvalg af lækre, lette og søde kjoler i forskellige stilarter og priser med disse modeller som vi har fundet frem her på Le-reve.dk.

 

Anna Field sommerkjole

køb den lette blomstret kjole til sommerferienFind den søde Anna Field kjole her

Hvis du mangler en let kjole til de varme dage i Danmark eller måske sommerferien sydpå, så er denne Anna Field til kun 249,- kr. måske det gode tilbud til dig. Kjolen findes i 6 forskellige farver og med et par søde sandaler, har du det perfekte lette outfit til den varme tid.

 

 

Sort Kiomi sommerkjole

Køb den rigtige stil i sommerkjole

Find den elegante sorte kjole til 319,- kr. her

Hvis du leder efter den enkle kjole i det elegante snit, kan du købe denne Kiomi til kun 319 kr. Du finder også kjolen i den røde farve, hvis du gerne vil lyse op med overskud. Ligesom med de lækre hvide sommerkjoler så er den lette sorte kjole absolut også en dejlig kjole at have i garderoben.

 

 

Topshop sommerkjole

Køb en flot kjole som du kan bruge på sommerferienFind den flotte Topshop kjole til 424,- kr. her

Hvis du vil have den mønstret kjole der dog kommer i den mørke nuance, kan du købe denne unikke Topshop kjole til omkring 400 kr. En let og sød kjole der kommer i søde mønster men også diskrete stil der afspejler overskud og hvilen i sig selv.

 

 

Dorothy Perkins jerseykjole

lækker Dorothy Perkins sommerkjole Find jersey kjolen her

Denne lette og søde jerseykjole i Dorothy Perkins kan du købe til kun 199,- kr. og det er jo et røverkøb. Kjolen er den korte model og kommer i stort set bomuld, men prisen og stilen gør den super dejlig til det varme vejr.

 

 

Dorothy Perkins Pink

Dorothy Perkins pink sommerkjole til fest og hverdagFind dne pink Dorothy Perkins kjole her

Den lidt pink udgave med lidt andre snit også, er denne Dorothy Perkins polyester kjole som du kan finde til 299,- kr.  Kjolen gør sig både til cafeturen, festen og den dejlige hverdag der byder på sol og varme.

 

 

Anna Field multicolor kjole

en lækker sommerkjole er denne Anna Field i multicolorSe den lækre Anna Field kjole her

En dejlig knælang sommerkjole er denne Anna Field, der koster 399,- kr. Kjolen kommer uden ærmer og kan kombineres med et par stilfulde og enkle Billi Bi sandaler er lidt høje hæle.

 

 

Louche Alissa cocktailkjole

Louche Allisa cocktailkjolen kan bruges til hverdagen ogsåSe den elegante og søde kjole her

Denne blå cocktailkjole er super elegant i den enkle stil, men samtidig kommer den dejlige snit og mønstre. En lækker sommerkjole med underkjole også, som jo er beregnet til den finere lejlighed, men så sandelig også kan bruges til de hverdags ting om sommeren.

 

 

King Louie Lucille sommerkjole

King Louie Lucille sommerkjoleDu finder denne lækre sommerkjole her

En lækker jerseykjole til fest, cafe, bytur eller hverdag er denne elegante Kin Louie Lucille sommerkjole som du kan købe for 799,- kr. Ideel til stort set alle lejligheder, og så er den også dejlig feminin for den modebevidste kvinde.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)