Hvis du mangler en dejlig overdel så find inspiration her

Er du en kvinde der søger en lækker overdel til din garderobe?

Måske du bare søger generel inspiration og ideer, som måske eller måskke ikke, kunne opdaterer din garderobe?

Hvis du mangler en dejlig overdel, så har vi fundet lidt inspiration i form af de forskellige styles indenfor moden i form af  toppe, sweatre, bluser og andet.

Da der findes rigtig mange forskellige mærker og prisklasser, har i valgt at vise et varieret udvalg af lækkert kvalitets modetøj.

 

Lækre Toppe

Her er der en samling af super fede toppe, som vi har fundet ved nogle af favorit stederne, nemlig Zalando & Miinto der har det kæmpe udvalget af lækker kvalitets tøj som de nedenstående overdele, men du kan også tjekke vores indlæg om Rosemunde toppe ud for endnu mere inspiration.

 

Ivy Park Logo Funnel top

køb det moderne Ivy Park top som kvinde

Ivy Park laver trendy og flot modetøj i den billigere ende, hvor denne top der kommer i turkish eller sort, kan købes for kun 249,- kr. Toppen uden skuldre kommer med en høj krave og det trendy logo. Populær brand især blandt de unge, hvor den casual top tager sig godt ud med et par jeans og måske fede sneakers.

 

Vivienne Westwood Anglomania

Lækker Vivienne Westwood Anglomania top i eksklusiv stil

En super elegant top der absolut signaler stil og klasse både til hverdag og festlige lejligheder. Kommer i unifarve mønster og er i normal fit og længde.

 

Inwear Urith T-shirt

Køb en feminin top til elegant brug

En anden top der giver det elegante og feminine look er denne Inwear top. En super elegant top i det danske brand, der egner sig til både et par stramme jeans eller en fin sort nederdel.

 

Hvid Vera Moda Top

lækker og billig Vera Moda top

Hvis du er på udkig efter en billig og sød top, så er denne Vera Moda absolut det gode valg. Det er en sød top der kan bruges til stort set alt brug både til fest og afslapning.

 

Boss Orange Kaskay top

Køb en Boss Orange top som det kvalitets bestemte brug

En enkelt top der signaler kvalitet og stil. Det er en enkelt top med rund hals udskæring og dejlige mønstre bagtil, som gør sig godt til f.eks. et par mørke elegante bukser.

 

Sort Even & Odd top

brug en sexet top med damejeans som overdel

Er du på jagt efter en let overdel i det feminine snit, så kunne denne billige Even & Odd top der kun koster 149,- kr. måske være det helt rigtige til dig. En dejlig overdel til et par jeans eller måske en nederdel, som tager sig godt ud på de varme dage af året.

 

 

Dejlige sweatre & bluser

En overdel er jo ikke kun toppe, så derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for de dejlige bluser og sweatre, som du kan se dejlige eksempler på her.

 

Second Female

køb en Second Female v hals bluse

En lækker og sød bluse i angora. Blusen der kommer i caramel farve med v-neck, kan også findes i cardigan udgave, og er en lækker afslappet trøje der gør sig godt med et par smarte jeans.

 

Anna Field strikpullover

brug strikpullover til det afslappet brug

En lækker afslappet strikpullover der signaler feminin stil, men samtidig også giver det lækre afslappet look. En absolut must ting at have i skabet til både at holde varmen og udstråle den helt rigtige stil på de koldere dage af året.

 

Neo Noir v-neck trøje

køb bluser og toppe til fest

Køb en flot overdel i det casual men også elegante snit hvilket netop er, hvad du får med den lækre Neo Noir blusen. En flot bluse der tager sig godt ud med de elegante habitbukser eller hullede jeans.

Disse forskellige overdele er alle nogen, som jeg finder både smukke, stilfulde og sexet, som du samtidig kan købe til en rigtig fornuftig pris.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)